Yanlis bi evlilik mi yapiyorum..

Oh ne guzel affetmissiniz, sizin sevdginizide biliyor. Evlilige yatirim yaptırmişsiniz.
Bu daha evlenmeden aldattigim icin, benden ayrilmadiysa evlenince hic ayrilmaz. Ben bunu rahat rahat aldatirim diye rahatlik vermissiniz.
Yanliş yapiyorsunuzzzzz ! Aldatilmanin asla affi yoktur. Yine yapar.

Bir insan bir şeyi bir kez yaparsa ikinci kez yapmayabilir ama ikinci kez yaparsa üçüncüyü muhakkak yapar. Nişanlınızın ileride sizi tekrar aldatıp aldatmayacağını kesin olarak denemeden göremezsiniz. Ancak ve ancak emarelerle birlikte tahmin yürütebilirsiniz. Sizi kimle aldattı mesela? Nasıl bir aldatmaydı? Cinsel mi yoksa sadece başka bir kadına ilgi duyup konuşmak gibi mi? Sizden bunu nasıl gizledi, açığa çıktığında tavrı ne oldu? Bu kadını nereden tanıyor? Bunlar önemli bence

Aldatılmış olmak en küçük bir konudan kalbinizi sızlatacak
Onunla tv izlerken bir dizi göreceksiniz adam kadını aldatıyor
Nefretle bakacaksınız o an
Buna değer mi

Canım evlilik o kadar ciddi bir müessese ki sana anlatamam . Kul hata yapar fakat bu hata aldatmaksa asla affedilmez hele birde nişanlısın. Sana diyorum ki kesinlikle vazgeçebiliyorsan vazgeç emin ol bu hep güvensizlik getirir ve mutsuz olursun kendine kıyma canım benim kaderim deyip geçme kaderin senin elinde. Rabbimiz nr yaşacağımızı bilir fakat insanın iradesine de bırakmıştır. Sakın deme bu benim kaderim senin elinde . Göz göre göre kendini ateşe atma . Biliyorum düğün hazırlığı içerisinde olupta bozmak çok zor. Lakin birdr seviyorsun ama sevgi bir yere kadar canım benim.

Okudunuz mu? Çalışıyo musunuz? Çok merak ettim. Bi’ de bundan başka erkek yok sanırım etrafınızda?

Ayrıl, yeniden seversin diyorum.

Ayrılmayacaksan da sen de onu aynı şekilde aldat.
Göster bak ben de yaptım diye.
Bir hataydı canım seni seviyorum de sonra.
Görelim bakalım nasıl ilerliyor işler..

Yorumunuza katılıyorum fakat aklima takilan birşey var seven aldatmaz peki evet de adam sevmiyorsa madem neden evlensinki onu anlayamıyorum çevremdede var böyle rastladiğim ancak cevabını merak ettiğim bu soru var işte

Aile baskısı
Toplum baskısı
Kimisi cinsel tercihlerini örtbas etmek icin
Kimisi düzenli hayat hayali
Kimisi eski sevgiliye nispet
Kimisi vicdan

O kadar cok örnek var ki

Ee emin değilim demişsiniz ama arada neden yaptın diye bağırıyorum, pişman diyorsunuz. Baya aldatmış işte. Evlenmezdim tabi ki.

Aldattığını nasıl anladın ?

Sen neden böyle şüphelere dustun evlenmek üzereyken?

Valla bende eşimin çok büyük kusurlarını yanlışlarını geçer değişir düzelir aman nolacak evlenince sanki dedim hiiiiiiçte öyle olmuyo o küçük gibi duran hatalar sonunda ilerde evililk bitiyo.evlilk ne sevigililk dönemine benziyo ne nişanlılık dönemine çok ayrı birşeymiş.ailem bundan koca olmaz sana dedi ve dedikleri gibi de oldu fazlasıyla.

Nasıl anladın.Anlatirmisin.O inkar mi ediyor kabul mu ediyor..

Kaç yaşındasın bir de?Ilk evliliğin mi?Bir insan ilk evliliğine çok dikkat etmeli.Gerisi battı balık yan gider oluyor.Bunu etrafımdaki genç bekar kızlara hep söylüyorum

.Ona sevgin nasıl.Sevginde de bir azalma varsa hele hiç düşünme salonu vs..Bunu affetmiş olarak başlayacaksın bu büyük bir risk.Affedince tekrar yapmaya yüz bulabilir nisanliyken affeden evliyken de affeder diye nefsine yenik düşebilir. Bir kere düşen yine düşebilir.. Ama kendi kararın ..Insan gençlik yılarında daha guclu olur.O gücü kullanmanı tavsiye ederim..O adam terkedilse ona da ders olur.Keske bu aşamaya gelmeden biraz surundurseydin.Biraz bir terketseydin hiç değilse.

Bir de istihareye yatmayı dene..Benm için çok kişi yattı kimse birşey göremedi çok ilginç..
Çok zor şeyler bunlar.Allah sana serinlik versin vazgeçeceksen ve hayırlısı neyse öyle olsun diye dua ederim hakkında şuan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…