- 3 Mart 2013
- 1.584
- 3.797
- 333
- 33
Ah ah bende böyle bir pislikle evlendim. Aynı evde de olunca daha çok pisliğini görüyorsun. Üstüne dile getirince şiddet , sonra ben korunacagim deyip benim hamile olmama sebep oldu. Sebebi onu birakmamam imiş. Her ayrılıkta ağlayıp zirlamalar. Birlikte iken aynı şekilde devam etti.5 yilim gitti. Seni çok iyi anlıyorum, bende o hayal kırıklığini yaşamaktansa belki düzelir dedim, sözüne inanmak istedim. Evlendim. Daha cesur oldu evlenince, mesajını yakalıyorum fıstığım gülüm diye, sen şizofrensin dedi. Anlat anlat bitiremem. 5 yıl sonra çocuğumla tek başıma kaldım. Keşke 5 yıl önce cesur olup da bitirseydim. Yine tedavi oluyorum, antidepresan, terapi vs. Tabi sen daha iyi bilirsin ayrıntılı bilemem durumunu ama bende durum böyle olduNişanliyim nisandan bikac hafta once beni aldattigini yakaladim emin degilim ama deliller bunu gosteriyo her ne kadar kendisi inkar etse ailesi o yapmaz dese de.. simdi degisti olumlu yonde her huyu ama iste bi kadini en iyi bi kadin anlar icimde bi eksiklik var..siz anladiniz güvensizlk artik her cumlesi yalanmi diye dusunmek..
Cok ayrilmaya calistim ama bi yandan seviyorum.. gecmisteki hemen her iliskim ihanetle bitti normalde bi dk durmam. Ama bunda hic beklemiyodum yillarimi verdim..
Simdi dugunumuz var bikac aya. Ama ne zaman guzel bisey olsa gelinligimi alsam mutlu olsam bi yanım kırık hevesi kacık.. O da söylüyo dalıp gidiyosun sürekli noldu diyo hic diyip gecistiriyorum. Bazen bagira cagira neden yaptn diye kavga ediyorum. Pisman ama neye yarar.. geri donmem icin cok agladi yalvardi o zamanlar.. simdi bazen artik tamam bi hataydi simge o seni seviyo diyorum bi yandan da yanlis bi evlilige dogru cok guzel admlar atiyosun aferin simge diyorum..
Sizce? Dugun salonu falan tutuyoruz bi yandan herseyi bozcak gucum de yok bilmiyorum bilemiyorum cok tuhaf araftayim..
Amin teşekkür ederim. Suan ceset gibi geziyorumAllah kolaylık versin eminim çok zordur. Ama geçecek, karşınıza muhakkak değerinizi bilen ve bu kötü günleri unutturan biri çıkacaktır. O zaman "iyi ki" diyeceksiniz
Allah yolunuzu açık etsin
Hakkında hayırlısı olsun. Ailen de yanında olacaksa bi karar ver. Şüpheyle olmaz bu işler.Nişanliyim nisandan bikac hafta once beni aldattigini yakaladim emin degilim ama deliller bunu gosteriyo her ne kadar kendisi inkar etse ailesi o yapmaz dese de.. simdi degisti olumlu yonde her huyu ama iste bi kadini en iyi bi kadin anlar icimde bi eksiklik var..siz anladiniz güvensizlk artik her cumlesi yalanmi diye dusunmek..
Cok ayrilmaya calistim ama bi yandan seviyorum.. gecmisteki hemen her iliskim ihanetle bitti normalde bi dk durmam. Ama bunda hic beklemiyodum yillarimi verdim..
Simdi dugunumuz var bikac aya. Ama ne zaman guzel bisey olsa gelinligimi alsam mutlu olsam bi yanım kırık hevesi kacık.. O da söylüyo dalıp gidiyosun sürekli noldu diyo hic diyip gecistiriyorum. Bazen bagira cagira neden yaptn diye kavga ediyorum. Pisman ama neye yarar.. geri donmem icin cok agladi yalvardi o zamanlar.. simdi bazen artik tamam bi hataydi simge o seni seviyo diyorum bi yandan da yanlis bi evlilige dogru cok guzel admlar atiyosun aferin simge diyorum..
Sizce? Dugun salonu falan tutuyoruz bi yandan herseyi bozcak gucum de yok bilmiyorum bilemiyorum cok tuhaf araftayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?