Yanlis bi evlilik mi yapiyorum..

Icindeki burukluk gider sanma.Bu belki daha da buyuyecek.Seviyorum ayrilamam diyorsan kocani boyle kabul edeceksin.Buna dayanamam diyorsan evlenmeden kurtul.Secim senin ama gozundeki pembe gozlukleri cikar.

Özür dilerim simge bir hataydı ,diyorsa ...?

Aldatmış resmen. Şüphe edilecek bi durum yok ortada. Kesinlik var

Evliyken boynuz takmasını beklememeni öneririm.

Bu arada bu "hatayı" sen yapsaydın başta senin öz baban olmak üzere, nişanlın, annen , nişanlının ailesi ve toplumun tamami seni taşa gömmüşlerdi çoktan. Sen adami affetmeye kalkıyorsun.

Senin tercihin. Ama evlendikten sonra aldatıldım diye konu açarsan o zaman ben taşa gomecegim seni.

Sevgi bir yere kadar götürüyor ama saygı çok önemli bence evlilikte. Sana saygı duymayıp seni aldatan insanla evlenme lütfen...

Nisanliyken 1 kere aldatiyorsa evliyken 100 kere aldatır neden çünkü evlilik çok çok zor bütün zorluklar herşeyi göreceksiniz .. nişanlılık lay lay lom

Ah ah bende böyle bir pislikle evlendim. Aynı evde de olunca daha çok pisliğini görüyorsun. Üstüne dile getirince şiddet , sonra ben korunacagim deyip benim hamile olmama sebep oldu. Sebebi onu birakmamam imiş. Her ayrılıkta ağlayıp zirlamalar. Birlikte iken aynı şekilde devam etti.5 yilim gitti. Seni çok iyi anlıyorum, bende o hayal kırıklığini yaşamaktansa belki düzelir dedim, sözüne inanmak istedim. Evlendim. Daha cesur oldu evlenince, mesajını yakalıyorum fıstığım gülüm diye, sen şizofrensin dedi. Anlat anlat bitiremem. 5 yıl sonra çocuğumla tek başıma kaldım. Keşke 5 yıl önce cesur olup da bitirseydim. Yine tedavi oluyorum, antidepresan, terapi vs. Tabi sen daha iyi bilirsin ayrıntılı bilemem durumunu ama bende durum böyle oldu

Çok büyük bir yanlış yapıyorsun. Evliliğinde de aldatılacağını (hatta muhtemel buna şiddet ve hakaretin de eklenebileceğini) bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Bir kez bu hatayı yaptıysa mutlaka tekrarlayacaktır. Senin tek taraflı sevgin hiçbir işe yaramaz, evliliğe götürecek sevgi çift taraflı olmalıdır. Sevseydi aldatmazdı. Boşanmak nişan atmaktan çok daha zor, hele ki çocuk olduğunu varsayarsak tam bir trajedi... Ama acı çekmeye sevdalı kızlarımızdan biriysen diyecek söz yok, hakkında hayırlısı olsun.

Su anda affedip evlenirseniz,evlendiginizde "daha nisanliyken bile affetmisti simdi hic birakamaz" rahatligi ile her halti yer.Hatta ve hatta psikolojik ve fiziksel siddete bile basvurabilir.Nisan iptal etmek nedir sanki? Soyle dusunun, insanlar 30 yil evli kalip bosanabiliyorlar.Kendiniz de farkindasiniz aslinda yasayacaklarinizin.O yuzden yol yakınken dönün.

Allah kolaylık versin eminim çok zordur. Ama geçecek, karşınıza muhakkak değerinizi bilen ve bu kötü günleri unutturan biri çıkacaktır. O zaman "iyi ki" diyeceksiniz

Allah yolunuzu açık etsin
Amin teşekkür ederim. Suan ceset gibi geziyorum

Akıllı ol karar ver hayat senin hayatın zaten yanlış bi evlilik yaptığını düşünüyorsan sıkıntı büyük demektir

Bunlar bir isarettir net soyluyorum. Benim cok sevdigim bir dostum nisanlaninca beni tanistirdi gor bak fikrini soyle diye. Self servis bir yere gitmistik siparis verilip yerimize gecicegiz arkadasim bir yere oturdu kalkmadi nisanlisi almak icin kalkti bende kendi alacaklarim icin kalktim. Adam kasada bana parami oderken nasil oluryorda seninle beni kasaya gonderiyor benim.nisanlim asla arladasimla kasaya bile gidemez demisti. Bende pardon ama ne art niyetli cumle demistim. Arkadasimada bu adamdan ayril sonra cocukla baba evine donmek var demistim ki o gun baska seylerde gozlemlemistim. Yok dedi evlencem dedi. 3. Ayinda adamin sevgilisine aldigi ayakkabiyi firma yanlislikla esinin adresine gondermisti. Simdi bosandilar. Demem o ki bazi seyler sinyaldir gormesini bilene...

Sizi aldatan bi adamla evlenip , mutlu olmayı mı umuyorsunuz, ummayın. Evliliğin sihirli kapısı yok, dolayısıyla aldatan insanın geçmişini resetlemez. Evli barklı artık yapmaz diye düşünürseniz yanılırsınız, daha büyük artçılar yaşayıp yıkılırsınız. Evliliği sadece deneyimlemek için evlenmiş olmak istiyorsanız siz bilirsiniz, ama bence eş adayınız hayat paylaşılabilecek güvenirlikte değil.

Mutsuzluk bangır bangır geliyorum diyor resmen. İçinde ufacık bir şüphe ve güvensizlik varsa evlenme. Hiçbir şey için “zorundayım” diye düşünme. Hayat senin hayatın. Bir kere geliyorsun dünyaya. Ve böyle bir adamla yanlış bir evlilik yaparak kötü anılar ekleme geri kalan hayatına. Emin ol sevgini,saygını,güvenini hak edecek biri çıkacak karşına.

Bunu nişanlıyken yapıyorsa pess derim.Evliyken yapacağına da işaret olabilir.Benim nişanlım 6 yıl okulu bitirmem için beklemişt.Şimdi 13 yıllık toplam birlikteliğimiz var hiç böyle birşey olmadı ama erkek milleti belli olmaz .Sen sen ol gerçek seveni bul derim.Sen aldatırmıydın nişanlını?

Hakkında hayırlısı olsun. Ailen de yanında olacaksa bi karar ver. Şüpheyle olmaz bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…