Yanlis bi evlilik mi yapiyorum..

Benim bir arkadasim aldatildigini ogrendikten bir ay sonra isteme soz dugun oldu. Suan gorunurde cok mutlu ve cocuklu biri bana bunu aciklasin. Ki gercekten mutlu gozukuyor

Evlenincede aldatır net
Huylu huyundan vazgeçmez

Merhaba sizi anlıyorum tam olarak aynı olmasada biz şuan ayrıldık. düğün mekanı falan tutulmuştu. bende bayağı araştırma yapıyorum çünkü sevildiğimize inanıyoruz şöyle bi yazı okudum az önce .
http://www.cift-terapisi.com/?pnum=77&pt=

her ilişki farklıdır evlenincede yapar deyip kestirip atmak emeklerimize yazık etmek istemiyoruz..

ya yapmazsa ve ilişkiniz dahada güçlenirse..
açıkçası bir müsibet bin nasihatten iyidir deyip evlenip tekrar aldattıgını görsem mi diyorum :)

Annem bile destek olmuyor. Düğün stresi deyip cikiyor içinden.

Yarın bir gün boşanmak istediğinde de destek olmayacak ama. Benim çevremde herkes destekti bana, ama ne oluyor biliyor musun, günün sonunda herkes kendine bakıyor. Acıyı çeken sen oluyorsun. Ben ailem üzülmesin diye herşeyi sakladım, yıpranan ben oldum, onlar akşam olunca kahkahalarla tv izliyor, ben kendimi düzeltmek için uğraşıyorum.

Yapma bunu, hayatta en önce kendini düşün.

Aferin simge iyi halt ediyorsun o adamla evlenerek ! diyesim geldi. Bacım 1 kere yapan yine yapar, illa cinsel temas yada mesajlaşma vs ile de değil , gözüyle , hayali ile bile aldatır öyleleri ... Yine de sen bilirsin...

Öyle tabi insanlar mutluluguna ortak. O bile yalandan. Bide dusmeye gör. Niye simdiye kadar bitirmedin bunca hazirlik vs.vs. bi sürü laf. Kimse yanimda durmadi. Nisanlimda ben seviyorum bambaska olacak. Hepsi dugun stresinden dedi.
Dua edin kızlar. Evlilige dogru gidiyorum.....

Her ilişkinin kendine göre bir dengesi var valla ben olsam affedemezdim herhalde ama bir arkadaşım aynı durumda nişandan hemen sonra aldatıldı. Ve sanırım cinsel birşeyler de vardı.

Nişanlısı ikna etti bir şekilde evlendiler. İki tane de çocukları oldu. Açıkçası pek de mutlular. O yüzden birşey diyemiyorum.

Ama ben olsam.. Evlenmezdim.

Mehmet coskun deniz in bi yazisini okumustum.. evlilikle ilgili aklinizda ufakta olsa soru isareti varsa evlenmeyin diyordu.. bence dogru evlilik basit birsey degil.. eger eminsen yine aldatacaktir.. nereye kadar

Ablamin bi sevgilisi vardi.. aldatti ablamin haberi yoktu kizla nisanlaninca ogrenmis aldatildigini.. adam yanina gelmis hikaye uyduruyo yaln diyo dusun.. kiz da ablami ogrendi ablamla 1 senedir sevgili son 3 4 aydir da kizla gorusuyormus.. kizda gelmis ablami uyariyo nisanlimdan uzak dur diyo ironiye bak.. ablam dedi ama bu adam senden once benimle sevgiliydi beni aldatti yarin birgun seni de aldatir.. kiz salak hala diyor ki sen uzak dur gerisi benim sorunum.. yakinda dugunleri var... evliligi boyunca aldatilacak haberi yok

Evlilik cok da olmazsa olmaz birsey degil.. hem aldatilmissin.. ayril bence de

Kesinlikle ayrılın. Bir kere yaparsa 2 3 kere de yapar. Maya bu maalesef. Daha yeni böyle bir olay öğrendim bir arkadaşımda. Kız affetmiş evlilik öncesi şimdi yine aldatılıyor.

G Güzel teselli gercekten.Emek dediginiz ne sizin?Sizi sevmeyen daha nisanliyken aldatan bir adamla evlenmek mi?" Ya tutarsa?" Deyip gole maya caliyorsunuz resmen ve bunu normallestirmeye calisiyorsunuz.

Hem yakaladım hem emin değilim diyorsunuz. Hem inkar ediyor hem de pişman diyorsunuz. Çok çelişki var. Anlamadım ama eğer aldatildiysaniz evlensenizde asla mutlu olamazsınız. İnsanlara ne derim diye düşünmeyin sadece kendinizi düşünün. Acı çektiğinizde yanınızda kimse olmayacak asıl o zaman bu durumla mücadele edecek gücünüz olacak mı. İnsan en büyük kötülüğü kendine yaparmış. Siz bunu kendinize yapmayın.

Arkadas gelinlik ariyor bu biraz eski konu bende onu sormak için yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…