- 8 Mart 2019
- 106
- -2
- 28
- 36
Annem bile destek olmuyor. Düğün stresi deyip cikiyor içinden.
Öyle tabi insanlar mutluluguna ortak. O bile yalandan. Bide dusmeye gör. Niye simdiye kadar bitirmedin bunca hazirlik vs.vs. bi sürü laf. Kimse yanimda durmadi. Nisanlimda ben seviyorum bambaska olacak. Hepsi dugun stresinden dedi.Yarın bir gün boşanmak istediğinde de destek olmayacak ama. Benim çevremde herkes destekti bana, ama ne oluyor biliyor musun, günün sonunda herkes kendine bakıyor. Acıyı çeken sen oluyorsun. Ben ailem üzülmesin diye herşeyi sakladım, yıpranan ben oldum, onlar akşam olunca kahkahalarla tv izliyor, ben kendimi düzeltmek için uğraşıyorum.
Yapma bunu, hayatta en önce kendini düşün.
Mehmet coskun deniz in bi yazisini okumustum.. evlilikle ilgili aklinizda ufakta olsa soru isareti varsa evlenmeyin diyordu.. bence dogru evlilik basit birsey degil.. eger eminsen yine aldatacaktir.. nereye kadarNişanliyim nisandan bikac hafta once beni aldattigini yakaladim emin degilim ama deliller bunu gosteriyo her ne kadar kendisi inkar etse ailesi o yapmaz dese de.. simdi degisti olumlu yonde her huyu ama iste bi kadini en iyi bi kadin anlar icimde bi eksiklik var..siz anladiniz güvensizlk artik her cumlesi yalanmi diye dusunmek..
Cok ayrilmaya calistim ama bi yandan seviyorum.. gecmisteki hemen her iliskim ihanetle bitti normalde bi dk durmam. Ama bunda hic beklemiyodum yillarimi verdim..
Simdi dugunumuz var bikac aya. Ama ne zaman guzel bisey olsa gelinligimi alsam mutlu olsam bi yanım kırık hevesi kacık.. O da söylüyo dalıp gidiyosun sürekli noldu diyo hic diyip gecistiriyorum. Bazen bagira cagira neden yaptn diye kavga ediyorum. Pisman ama neye yarar.. geri donmem icin cok agladi yalvardi o zamanlar.. simdi bazen artik tamam bi hataydi simge o seni seviyo diyorum bi yandan da yanlis bi evlilige dogru cok guzel admlar atiyosun aferin simge diyorum..
Sizce? Dugun salonu falan tutuyoruz bi yandan herseyi bozcak gucum de yok bilmiyorum bilemiyorum cok tuhaf araftayim..
Evlilik cok da olmazsa olmaz birsey degil.. hem aldatilmissin.. ayril bence deAhh ayni kaderi paylaşıyoruz. Benimde cok az bizamanim kaldı düğüne. Gam uyutur kaygi uyutmaz derler. Bu saate kadar düşün düşün çıkamıyorum icinden. Bugun ailesini aricam ve dugunu iptal ettiricem. Hic umut goremiyorum saygi bitti ne zor şeymiş gelinlik duvarda asılı ev dizildi. Sevmeseydik bu asamaya gelmezdik. Ama sevgi yetmiyormus
Kesinlikle ayrılın. Bir kere yaparsa 2 3 kere de yapar. Maya bu maalesef. Daha yeni böyle bir olay öğrendim bir arkadaşımda. Kız affetmiş evlilik öncesi şimdi yine aldatılıyor.Nişanliyim nisandan bikac hafta once beni aldattigini yakaladim emin degilim ama deliller bunu gosteriyo her ne kadar kendisi inkar etse ailesi o yapmaz dese de.. simdi degisti olumlu yonde her huyu ama iste bi kadini en iyi bi kadin anlar icimde bi eksiklik var..siz anladiniz güvensizlk artik her cumlesi yalanmi diye dusunmek..
Cok ayrilmaya calistim ama bi yandan seviyorum.. gecmisteki hemen her iliskim ihanetle bitti normalde bi dk durmam. Ama bunda hic beklemiyodum yillarimi verdim..
Simdi dugunumuz var bikac aya. Ama ne zaman guzel bisey olsa gelinligimi alsam mutlu olsam bi yanım kırık hevesi kacık.. O da söylüyo dalıp gidiyosun sürekli noldu diyo hic diyip gecistiriyorum. Bazen bagira cagira neden yaptn diye kavga ediyorum. Pisman ama neye yarar.. geri donmem icin cok agladi yalvardi o zamanlar.. simdi bazen artik tamam bi hataydi simge o seni seviyo diyorum bi yandan da yanlis bi evlilige dogru cok guzel admlar atiyosun aferin simge diyorum..
Sizce? Dugun salonu falan tutuyoruz bi yandan herseyi bozcak gucum de yok bilmiyorum bilemiyorum cok tuhaf araftayim..
Güzel teselli gercekten.Emek dediginiz ne sizin?Sizi sevmeyen daha nisanliyken aldatan bir adamla evlenmek mi?" Ya tutarsa?" Deyip gole maya caliyorsunuz resmen ve bunu normallestirmeye calisiyorsunuz.Merhaba sizi anlıyorum tam olarak aynı olmasada biz şuan ayrıldık. düğün mekanı falan tutulmuştu. bende bayağı araştırma yapıyorum çünkü sevildiğimize inanıyoruz şöyle bi yazı okudum az önce .
http://www.cift-terapisi.com/?pnum=77&pt=
her ilişki farklıdır evlenincede yapar deyip kestirip atmak emeklerimize yazık etmek istemiyoruz..
ya yapmazsa ve ilişkiniz dahada güçlenirse..
açıkçası bir müsibet bin nasihatten iyidir deyip evlenip tekrar aldattıgını görsem mi diyorum :)
Hallettim .Bu konuyu hallettiniz mi?
Arkadas gelinlik ariyor bu biraz eski konu bende onu sormak için yapmıştım.Hem yakaladım hem emin değilim diyorsunuz. Hem inkar ediyor hem de pişman diyorsunuz. Çok çelişki var. Anlamadım ama eğer aldatildiysaniz evlensenizde asla mutlu olamazsınız. İnsanlara ne derim diye düşünmeyin sadece kendinizi düşünün. Acı çektiğinizde yanınızda kimse olmayacak asıl o zaman bu durumla mücadele edecek gücünüz olacak mı. İnsan en büyük kötülüğü kendine yaparmış. Siz bunu kendinize yapmayın.
Eski dediğin konunun üstünden bir ay bile gecmemisArkadas gelinlik ariyor bu biraz eski konu bende onu sormak için yapmıştım.
Eee hani askerlik vardı 2 sene sonraydi. Neyse mutluluklar dilerim.Arkadas gelinlik ariyor bu biraz eski konu bende onu sormak için yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?