- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
bi yandan da yanlis bi evlilige dogru cok guzel admlar atiyosun aferin simge diyorum
Evlenince aldatildiginizda bozacak gücünüz olacak mı ???? Ayrıca bozacak ne demek aksine kendi hayatınızı onarmis olacaksınız . Nişan dönemi bence çiftlerin en tutkulu oldukları dönemlerden yani eğer bu dönemde aldatildiysaniz ve hala gelecek planı kurmaya devam ediyorsanız kim ne diyebilir .Nişanliyim nisandan bikac hafta once beni aldattigini yakaladim emin degilim ama deliller bunu gosteriyo her ne kadar kendisi inkar etse ailesi o yapmaz dese de.. simdi degisti olumlu yonde her huyu ama iste bi kadini en iyi bi kadin anlar icimde bi eksiklik var..siz anladiniz güvensizlk artik her cumlesi yalanmi diye dusunmek..
Cok ayrilmaya calistim ama bi yandan seviyorum.. gecmisteki hemen her iliskim ihanetle bitti normalde bi dk durmam. Ama bunda hic beklemiyodum yillarimi verdim..
Simdi dugunumuz var bikac aya. Ama ne zaman guzel bisey olsa gelinligimi alsam mutlu olsam bi yanım kırık hevesi kacık.. O da söylüyo dalıp gidiyosun sürekli noldu diyo hic diyip gecistiriyorum. Bazen bagira cagira neden yaptn diye kavga ediyorum. Pisman ama neye yarar.. geri donmem icin cok agladi yalvardi o zamanlar.. simdi bazen artik tamam bi hataydi simge o seni seviyo diyorum bi yandan da yanlis bi evlilige dogru cok guzel admlar atiyosun aferin simge diyorum..
Sizce? Dugun salonu falan tutuyoruz bi yandan herseyi bozcak gucum de yok bilmiyorum bilemiyorum cok tuhaf araftayim..
Annem bile destek olmuyor. Düğün stresi deyip cikiyor içinden.İçinizde bir damla şüphe varsa evlenmeyin
Olmazsa olmasin.yarin mutsuz olup boşanmak istediginizde destek olsa ne olmasa ne ...olan size olur.kimse sizin kadar üzülmez kimse sizin kadar zarar gormezAnnem bile destek olmuyor. Düğün stresi deyip cikiyor içinden.
Aksi ihtimal hic yok mudur peki? Ne bileyim aldattigindan da emin degilim. Cok yorgunum artik sürekli her iliskimde ayni seyleri yasamaktanBüyük yanlış yapıyorsun,aslında farkındasın da.Neden bu yanlıştan dönmüyorsun? Kucağında bebekle,aldatılıp baba evine dönmeyi mi bekliyorsun? Kendine bunu yapma lütfen.
Balık baştan kokmuş,hatta çürük kokuyor.
Düğün salonu dediğin nedir ki?Arafta kalınacak bir durum yok . Yol vericeksin,ve hayatına bakacaksın. Yazık cok yazık insan kendine bunu neden yapar ki..
Evet ara ara gel gitler yasiyorum o da bunun farkinda her türlü telafi etmeye hazirim terapiste gitmeye ne dersin bunda ayip bisey yok eger ikimize iyi gelecekse sana yasattiklarimin izlerini hafifletecekse gidelim dedi.. yemin ediyo bidaha üzmucegine bilmiyroum ona da inanmiyo tabi insan artik.Şu an ayrılsanız birkaç ay üzülür ağlar zırlar sonra iyi ki bitirmişim der, bir dahaki birlikte olduğunuz insanı karakterine göre daha ince eleyip sık dokuyarak seçersiniz. Ya da bu ilişkiye devam edip ömür boyu içinizde şüphe ile yaşarsınız. Benim aklıma başka yol gelmiyor. Devam edecekseniz de ilişki terapisine gidip bu konuyu nasıl atlatacağınızı danışman eşliğinde bulmalısınız bence, tekrar yaşamamak için.
Gaybı elbette ben bilemem ama aksi bir ihtimal yok gibi duruyor arkadaşım. Görünen köy kılavuz istemez. Eger aldatmadiysa ne diye senden ozur diledi ki. Nasil emin degilsin? Bir defa güvenin sarsılmış. Yaşın kaç canım?Aksi ihtimal hic yok mudur peki? Ne bileyim aldattigindan da emin degilim. Cok yorgunum artik sürekli her iliskimde ayni seyleri yasamaktan
Evet zor bi dönem gercekten bide bizim aileler ahbap.. nasil olcak bilmiyorum Allah sizin de yardmciniz olsun..Ahh ayni kaderi paylaşıyoruz. Benimde cok az bizamanim kaldı düğüne. Gam uyutur kaygi uyutmaz derler. Bu saate kadar düşün düşün çıkamıyorum icinden. Bugun ailesini aricam ve dugunu iptal ettiricem. Hic umut goremiyorum saygi bitti ne zor şeymiş gelinlik duvarda asılı ev dizildi. Sevmeseydik bu asamaya gelmezdik. Ama sevgi yetmiyormus
Yani şöyle aldattigindan ben supheleniyorum delil gibi biseyler var acik acik anlatmak istemiyorum. Ama o hayir aldatmadim asla diyo abim araya girdi nisandab once onunla konustular annesi uzerine yemin etti aldatmadigina öyle olunca ne bilim artik insan annesinin uzerine yalan yere yemin edermiBen tam anlayamadım. Aldattığını kabul etti mi, etmedi mi? Yukarıdaki cümlelerinizden her iki anlam da çıkıyor çünkü.
Aldattıysa kabullenip evlenmeyin elbette.
İnanirmisin bende cevremdeki arkadaslarima bu kez gercek sevgiyi buldum gercek aski bulunca taniyosunuz zaten asla yanlis bisey yapmiyo derdim onlari teselli ederdim bi baktim meger asıl ben yalanin icinde yasiyomusum.Simge o seni sevmiyor.
Saf sevgiyi yaşayan biri olarak bunu net söylüyorum.
Seven insan bırak başkasıyla aldatmayı yürürken bir erkeğin yüzüne bile bakamıyor Simgecim.
Sevmek bu değil.Alışkanlık bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?