Yanlis bi evlilik mi yapiyorum..

Ayni seyi siz yapsaydiniz, emin olun buyuk rezillik cikarirdi.
Guven , telafisi olmayan tek sey..
Ben olsam yol yakinken donerdim.
Bir kac yil sonra, keske dememek icin, icinizdeki sese kulak verin ve ayrilin net.

Güven; bir ilişkiyi ayakta tutan en önemli unsurlardan biridir. ama neden aldatmış onu da irdelemek lazım ya da aldatmanın derecesini. mesela sosyal medyadan birileriyle konuştuysa belki affedilebilir. belki siz çok ilgisizsinizdir o da ilgiyi başka yerlerde arıyordur.

Evlenince aldatildiginizda bozacak gücünüz olacak mı ???? Ayrıca bozacak ne demek aksine kendi hayatınızı onarmis olacaksınız . Nişan dönemi bence çiftlerin en tutkulu oldukları dönemlerden yani eğer bu dönemde aldatildiysaniz ve hala gelecek planı kurmaya devam ediyorsanız kim ne diyebilir .
İlerd de şimdi hamileyim ya da çocuğum var bozacak gücüm yok diyerek ömrümüzü tuketirsinjz. Tüm canlılar arasında en temel iletişim unsuru guvendir ve siz guveninizin sarsıldığı biriyle güvene en çok ihtiyacı olan müesseseyi icra edeceksiniz .

Sadakatsizlik huy olur değişmez! affederek sıradaki ihanetleri kabul etmiş oldun taviz verdin.

Yıllarım dediğiniz kaç yıl bilmem ama sadakatsiz bir insana verilecek "bir an" bile fazla.

buradaki konuları az cok okumussundur evliyken kucağında cocuguyla baba evine dönemeyip aldatildigini bile bile hergun iğrenerek o adamlarin yataklarina giriyolar kadinlarimiz. böyle milyonlarca kadin var. ve sen düşünüyosun bozsam mi bu isi bozmasam mi diye. su an yerinde olmak icin ömrünü bile feda edebilecek bir sürü hemcinsimiz var. lütfen bunu kendine yapma ayril biran önce..

Evlenirsen pişman olacaksin o zaman neden ayrilmadim diye söyeneceksiniz hersey bozulsun birakin gitsin zaman herseyin ilacidir gecer gider iyi ki dersiniz

Nişanlinizi siz aldatsaydiniz sadece nişanı atmakla kalmaz, sizi ailenize karşı da küçük düşürurdu.

Geç değil. Sadece Nişan. Yol yakınken bitirin.
Aldatilip boşanmış bir kadın olarak söylüyorum.
Bir kez yapan , hep yapıyor.
Milyonda bir ihtimal hiç yapmasa bile siz kafanizda şüphe ve güvensizlik ile evliliginizi devam ettiremezsiniz. Emin olun boşanmak fazlasıyla travmatik.

Aksi ihtimal hic yok mudur peki? Ne bileyim aldattigindan da emin degilim. Cok yorgunum artik sürekli her iliskimde ayni seyleri yasamaktan

Evet ara ara gel gitler yasiyorum o da bunun farkinda her türlü telafi etmeye hazirim terapiste gitmeye ne dersin bunda ayip bisey yok eger ikimize iyi gelecekse sana yasattiklarimin izlerini hafifletecekse gidelim dedi.. yemin ediyo bidaha üzmucegine bilmiyroum ona da inanmiyo tabi insan artik.

Aksi ihtimal hic yok mudur peki? Ne bileyim aldattigindan da emin degilim. Cok yorgunum artik sürekli her iliskimde ayni seyleri yasamaktan
Gaybı elbette ben bilemem ama aksi bir ihtimal yok gibi duruyor arkadaşım. Görünen köy kılavuz istemez. Eger aldatmadiysa ne diye senden ozur diledi ki. Nasil emin degilsin? Bir defa güvenin sarsılmış. Yaşın kaç canım?

Canım bir daha yapmasa bile bu hissettiğin hep olacak. Belki kavgalarınızın hepsi bu hissettiğin yüzünden olacak be belki de bu düşüncelerin yine gerçek olacak. Güvensizlik çok zor.

Evet zor bi dönem gercekten bide bizim aileler ahbap.. nasil olcak bilmiyorum Allah sizin de yardmciniz olsun..
Ben tam anlayamadım. Aldattığını kabul etti mi, etmedi mi? Yukarıdaki cümlelerinizden her iki anlam da çıkıyor çünkü.

Aldattıysa kabullenip evlenmeyin elbette.
Yani şöyle aldattigindan ben supheleniyorum delil gibi biseyler var acik acik anlatmak istemiyorum. Ama o hayir aldatmadim asla diyo abim araya girdi nisandab once onunla konustular annesi uzerine yemin etti aldatmadigina öyle olunca ne bilim artik insan annesinin uzerine yalan yere yemin edermi

Simge o seni sevmiyor.
Saf sevgiyi yaşayan biri olarak bunu net söylüyorum.
Seven insan bırak başkasıyla aldatmayı yürürken bir erkeğin yüzüne bile bakamıyor Simgecim.
Sevmek bu değil.Alışkanlık bu.
İnanirmisin bende cevremdeki arkadaslarima bu kez gercek sevgiyi buldum gercek aski bulunca taniyosunuz zaten asla yanlis bisey yapmiyo derdim onlari teselli ederdim bi baktim meger asıl ben yalanin icinde yasiyomusum.

Evet yanlış bir evlilik yapıyorsun.
Şuan bunu yutup evlenirsen ileride eşin "nasılsa aldatsam da affediyor yeaa" diyerek alenen yapmaya başlayacak. Ayrıca seni hiç sevmiyor bir söz vardır bilir misin bilmiyorum ama "birinciyi sevseydin ikinci olmazdı" diye. Seni sevmeyen,aldatan bir adamla sırf yıllarımı verdik diyerek evlenmek bile bile lades demektir benim gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…