Yanlis bi evlilik mi yapiyorum..

Aldatılmış olmak en küçük bir konudan kalbinizi sızlatacak
Onunla tv izlerken bir dizi göreceksiniz adam kadını aldatıyor
Nefretle bakacaksınız o an
Buna değer mi
Su an da öyle zaten o aldatilan roldeki kadinin yerine koyuyorum hemen kebdimi ama ben o rolu oynamak istemiyorum

Su an da öyle zaten o aldatilan roldeki kadinin yerine koyuyorum hemen kebdimi ama ben o rolu oynamak istemiyorum
Bu yara bence geçmiyor
İlla evlencem diyorsan destek al
Ama tekrar aldatılırsan bu sefer kendinde hata bulacaksın biliyordum zaten diye
Düğün arifesinde bunu yapan adamdan iyi birşeyler beklemek çok zor

Terkettim tabi zateb surundurdum. Ama iste annesi falan araya girdi baristim.
26 yasim. Yani o aldtmadim diyo da sana bu guvrnsizligi bos yere yasattgm icib ozur dilerim diyo

Hanimlar. Simdi beni taslamayin ama bu ihanet olaylari olmadab once ben bu adamla iliskiye girdim malesef.. hala herseye ragmen ayrilmali miyim?

Hanimlar. Simdi beni taslamayin ama bu ihanet olaylari olmadab once ben bu adamla iliskiye girdim malesef.. hala herseye ragmen ayrilmali miyim?
Evet her şeye rağmen ayrılmalısın.Onunla ilişkiye girdin diye onunla evlenmeye mecbur değilsin.

Canım bir araba bozulursa onu satacaksın bugün freni tutmayan araba ile yola çıkma cesaretinde bulunmak istemiyorsan. Evlilikte böyle sevdiklerininde içinde olduğu bir araba freni patlamış birkez bir daha patlamayacağının garantisi var mı

Şuan cevremde senin gibi o kadar kız var ki..yani bekaret eskiden tabu idi..su an öyle bir değeri yok. Sırf bu yüzden hayatını karartma. Bu adamla olmaz güvenin olmadığı evlilik yürümez.

Terkettim tabi zateb surundurdum. Ama iste annesi falan araya girdi baristim.

26 yasim. Yani o aldtmadim diyo da sana bu guvrnsizligi bos yere yasattgm icib ozur dilerim diyo
Cok mu seviyorsun bu adamı? Olmazsa olmaz mi diyorsun ? Yaşın cok genc. Hata yapmaya meyilli bir yas bende 27 yasndayim 1 bucuk senelik evliyim kedi kopek gibiydik. Simdiye simdi cok şükür cok iyiyiz. Tabiki evlen,mutlu ol,evlâdın da olsun.. ama bu adala mi? Evlendiginde iyimi evlenmişim diyebilcegin biri olsun. Bak o kadar kavga oldu yeni evlilik cehaleti diyelim.. ona ragmen diyorum simdiye simdi bir daha dunyaya gelsem yine seninle evlenirim diyorum. Hani ben sana anlatiyorum nispet olarak algılama. Evlilik kolay degil karsindakine guvenmezsen hic hic kolay degil canim benim. Cok iyi düşün
.düğün ne zaman?

Balık baştan kokar...

mahkeme kapılarında sürünüp,avukat, dava ve bosaniyor olmak bunlar daha fazla koyar.
simdi en fazla Nisan atip yoluna devam edersin,evlenince boşanmak daha zor.
Bide evlenince bazen sabahlara kadar uyuyamayacaksin bunu düşünmekten o yanında yatarken,çok daha ağır olmaz mı? Şimdi bile kaldıramıyorsun,niye evlendim ki diye pişman olmak fayda etmez
Hakkında hayırlısı...

Bunu yazip ayrilmali miyim diye soruyorsan senin için bu sorun olacak gibi geldi bana. Eger ben tabularla ilgilenmiyorum sorun degil diyorsan ayril . Sonradan buraya nisanlimdan ayrildim biriyle birlikteyim söyleyemiyorum ya da soyledim ayrildi vs gibi konular acabilirsin . Tam tersi çok güzel bir ilişkin de olabilir. Ha bununla da evlenip kocam beni aldatti diye de konu acabilirsin ilerde . Bunlarin hepsi ihtimal . Çok yönlü düşünerek karar ver. Şunu da unutma kim ne söylerse söylesin bu hayati yaşayacak olan sensin . Yani kararlarinin sonucunu kendin yaşayacaksin fikir verenler degil.

Agustos sonu.. haklisiniz yani güven olmadan hicbisey olmuyo..

Aldatan ya da aldatma şüphesi olan sen olsaydın, nişanlın bu ilişkiye devam eder miydi ? Bu sorunun cevabı yeterlidir bence...

Başlıktaki sorunun cevabı evet. Içindeki o his asla düzelmeyecek. O boşluk asla dolmayacak. O kadar yiyecek ki içini ne sevgi kalacak ne saygı. Ha bu arada bu adamları affederken şunu düşünün. Siz yapsaydınız o affeder miydi.

Sırf yorum yapmak için giriş yaptım. 2009 da nişanlıyken aldatıldığımı öğrendim. Nikahım kıyılmış, eşyalarım döşenmişti. Çok ağladı zırladı, büyükler araya girdi. Affettim. Ama sürekli o şüpheyle yaşadım. Sonuç 2018 yine aldatıldım. Yakaladım. Belki daha önce de vardı bilmiyorum. 5 yaşında oğlum, boşanıyorum. Geç bile kaldım. Ne mi olacak, ben sana söyleyeyim. Yanlış anlama affedeceksin. Çünkü düğününe az kalmış. Ama garanti ederim yine aldatılacaksın. Şimdi ne desem boş.

İlişkiye girmiş olmanın bir önemi yok. Sen bu düğünü ertele. Güvenmiyorsan hiç evlenme. Kafan karışık belli ki. Acele etme evlilik için. Evlendikten sonra pişman olursan boşanma daha sancılı bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…