Evet ertelemek daha güzel bi cozum oldu sanki.. ayriliga alisma süreci olabilir..Yol yakınken geri dön derim. Evliliği ertele en kötü. Kafanı toplayınca zaten ayrılırsın.
Su an da öyle zaten o aldatilan roldeki kadinin yerine koyuyorum hemen kebdimi ama ben o rolu oynamak istemiyorumAldatılmış olmak en küçük bir konudan kalbinizi sızlatacak
Onunla tv izlerken bir dizi göreceksiniz adam kadını aldatıyor
Nefretle bakacaksınız o an
Buna değer mi
Yuksek lisans mezunuyum is ariyorum calisicm insallahOkudunuz mu? Çalışıyo musunuz? Çok merak ettim. Bi’ de bundan başka erkek yok sanırım etrafınızda?
Bu yara bence geçmiyorSu an da öyle zaten o aldatilan roldeki kadinin yerine koyuyorum hemen kebdimi ama ben o rolu oynamak istemiyorum
Terkettim tabi zateb surundurdum. Ama iste annesi falan araya girdi baristim.Kaç yaşındasın bir de?Ilk evliliğin mi?Bir insan ilk evliliğine çok dikkat etmeli.Gerisi battı balık yan gider oluyor.Bunu etrafımdaki genç bekar kızlara hep söylüyorum
.Ona sevgin nasıl.Sevginde de bir azalma varsa hele hiç düşünme salonu vs..Bunu affetmiş olarak başlayacaksın bu büyük bir risk.Affedince tekrar yapmaya yüz bulabilir nisanliyken affeden evliyken de affeder diye nefsine yenik düşebilir. Bir kere düşen yine düşebilir.. Ama kendi kararın ..Insan gençlik yılarında daha guclu olur.O gücü kullanmanı tavsiye ederim..O adam terkedilse ona da ders olur.Keske bu aşamaya gelmeden biraz surundurseydin.Biraz bir terketseydin hiç değilse.
Bir de istihareye yatmayı dene..Benm için çok kişi yattı kimse birşey göremedi çok ilginç..
Çok zor şeyler bunlar.Allah sana serinlik versin vazgeçeceksen ve hayırlısı neyse öyle olsun diye dua ederim hakkında şuan..
26 yasim. Yani o aldtmadim diyo da sana bu guvrnsizligi bos yere yasattgm icib ozur dilerim diyoGaybı elbette ben bilemem ama aksi bir ihtimal yok gibi duruyor arkadaşım. Görünen köy kılavuz istemez. Eger aldatmadiysa ne diye senden ozur diledi ki. Nasil emin degilsin? Bir defa güvenin sarsılmış. Yaşın kaç canım?
Evet her şeye rağmen ayrılmalısın.Onunla ilişkiye girdin diye onunla evlenmeye mecbur değilsin.Hanimlar. Simdi beni taslamayin ama bu ihanet olaylari olmadab once ben bu adamla iliskiye girdim malesef.. hala herseye ragmen ayrilmali miyim?
Çok güzel oynarlar bu tipler.İnanirmisin bende cevremdeki arkadaslarima bu kez gercek sevgiyi buldum gercek aski bulunca taniyosunuz zaten asla yanlis bisey yapmiyo derdim onlari teselli ederdim bi baktim meger asıl ben yalanin icinde yasiyomusum.
Şuan cevremde senin gibi o kadar kız var ki..yani bekaret eskiden tabu idi..su an öyle bir değeri yok. Sırf bu yüzden hayatını karartma. Bu adamla olmaz güvenin olmadığı evlilik yürümez.Hanimlar. Simdi beni taslamayin ama bu ihanet olaylari olmadab once ben bu adamla iliskiye girdim malesef.. hala herseye ragmen ayrilmali miyim?
Hanimlar. Simdi beni taslamayin ama bu ihanet olaylari olmadab once ben bu adamla iliskiye girdim malesef.. hala herseye ragmen ayrilmali miyim?
Cok mu seviyorsun bu adamı? Olmazsa olmaz mi diyorsun ? Yaşın cok genc. Hata yapmaya meyilli bir yas bende 27 yasndayim 1 bucuk senelik evliyim kedi kopek gibiydik. Simdiye simdi cok şükür cok iyiyiz. Tabiki evlen,mutlu ol,evlâdın da olsun.. ama bu adala mi? Evlendiginde iyimi evlenmişim diyebilcegin biri olsun. Bak o kadar kavga oldu yeni evlilik cehaleti diyelim.. ona ragmen diyorum simdiye simdi bir daha dunyaya gelsem yine seninle evlenirim diyorum. Hani ben sana anlatiyorum nispet olarak algılama. Evlilik kolay degil karsindakine guvenmezsen hic hic kolay degil canim benim. Cok iyi düşünTerkettim tabi zateb surundurdum. Ama iste annesi falan araya girdi baristim.
26 yasim. Yani o aldtmadim diyo da sana bu guvrnsizligi bos yere yasattgm icib ozur dilerim diyo
Bunu yazip ayrilmali miyim diye soruyorsan senin için bu sorun olacak gibi geldi bana. Eger ben tabularla ilgilenmiyorum sorun degil diyorsan ayril . Sonradan buraya nisanlimdan ayrildim biriyle birlikteyim söyleyemiyorum ya da soyledim ayrildi vs gibi konular acabilirsin . Tam tersi çok güzel bir ilişkin de olabilir. Ha bununla da evlenip kocam beni aldatti diye de konu acabilirsin ilerde . Bunlarin hepsi ihtimal . Çok yönlü düşünerek karar ver. Şunu da unutma kim ne söylerse söylesin bu hayati yaşayacak olan sensin . Yani kararlarinin sonucunu kendin yaşayacaksin fikir verenler degil.Hanimlar. Simdi beni taslamayin ama bu ihanet olaylari olmadab once ben bu adamla iliskiye girdim malesef.. hala herseye ragmen ayrilmali miyim?
Agustos sonu.. haklisiniz yani güven olmadan hicbisey olmuyo..Cok mu seviyorsun bu adamı? Olmazsa olmaz mi diyorsun ? Yaşın cok genc. Hata yapmaya meyilli bir yas bende 27 yasndayim 1 bucuk senelik evliyim kedi kopek gibiydik. Simdiye simdi cok şükür cok iyiyiz. Tabiki evlen,mutlu ol,evlâdın da olsun.. ama bu adala mi? Evlendiginde iyimi evlenmişim diyebilcegin biri olsun. Bak o kadar kavga oldu yeni evlilik cehaleti diyelim.. ona ragmen diyorum simdiye simdi bir daha dunyaya gelsem yine seninle evlenirim diyorum. Hani ben sana anlatiyorum nispet olarak algılama. Evlilik kolay degil karsindakine guvenmezsen hic hic kolay degil canim benim. Cok iyi düşün
.düğün ne zaman?
Nişanliyim nisandan bikac hafta once beni aldattigini yakaladim emin degilim ama deliller bunu gosteriyo her ne kadar kendisi inkar etse ailesi o yapmaz dese de.. simdi degisti olumlu yonde her huyu ama iste bi kadini en iyi bi kadin anlar icimde bi eksiklik var..siz anladiniz güvensizlk artik her cumlesi yalanmi diye dusunmek..
Cok ayrilmaya calistim ama bi yandan seviyorum.. gecmisteki hemen her iliskim ihanetle bitti normalde bi dk durmam. Ama bunda hic beklemiyodum yillarimi verdim..
Simdi dugunumuz var bikac aya. Ama ne zaman guzel bisey olsa gelinligimi alsam mutlu olsam bi yanım kırık hevesi kacık.. O da söylüyo dalıp gidiyosun sürekli noldu diyo hic diyip gecistiriyorum. Bazen bagira cagira neden yaptn diye kavga ediyorum. Pisman ama neye yarar.. geri donmem icin cok agladi yalvardi o zamanlar.. simdi bazen artik tamam bi hataydi simge o seni seviyo diyorum bi yandan da yanlis bi evlilige dogru cok guzel admlar atiyosun aferin simge diyorum..
Sizce? Dugun salonu falan tutuyoruz bi yandan herseyi bozcak gucum de yok bilmiyorum bilemiyorum cok tuhaf araftayim..
Başlıktaki sorunun cevabı evet. Içindeki o his asla düzelmeyecek. O boşluk asla dolmayacak. O kadar yiyecek ki içini ne sevgi kalacak ne saygı. Ha bu arada bu adamları affederken şunu düşünün. Siz yapsaydınız o affeder miydi.Nişanliyim nisandan bikac hafta once beni aldattigini yakaladim emin degilim ama deliller bunu gosteriyo her ne kadar kendisi inkar etse ailesi o yapmaz dese de.. simdi degisti olumlu yonde her huyu ama iste bi kadini en iyi bi kadin anlar icimde bi eksiklik var..siz anladiniz güvensizlk artik her cumlesi yalanmi diye dusunmek..
Cok ayrilmaya calistim ama bi yandan seviyorum.. gecmisteki hemen her iliskim ihanetle bitti normalde bi dk durmam. Ama bunda hic beklemiyodum yillarimi verdim..
Simdi dugunumuz var bikac aya. Ama ne zaman guzel bisey olsa gelinligimi alsam mutlu olsam bi yanım kırık hevesi kacık.. O da söylüyo dalıp gidiyosun sürekli noldu diyo hic diyip gecistiriyorum. Bazen bagira cagira neden yaptn diye kavga ediyorum. Pisman ama neye yarar.. geri donmem icin cok agladi yalvardi o zamanlar.. simdi bazen artik tamam bi hataydi simge o seni seviyo diyorum bi yandan da yanlis bi evlilige dogru cok guzel admlar atiyosun aferin simge diyorum..
Sizce? Dugun salonu falan tutuyoruz bi yandan herseyi bozcak gucum de yok bilmiyorum bilemiyorum cok tuhaf araftayim..
İlişkiye girmiş olmanın bir önemi yok. Sen bu düğünü ertele. Güvenmiyorsan hiç evlenme. Kafan karışık belli ki. Acele etme evlilik için. Evlendikten sonra pişman olursan boşanma daha sancılı bir süreç.Hanimlar. Simdi beni taslamayin ama bu ihanet olaylari olmadab once ben bu adamla iliskiye girdim malesef.. hala herseye ragmen ayrilmali miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?