Yanlış bir evlilik yaptım sanırım?

ilk denemelerde istekli olup, çocuktan sonra mi böyle oldu?Ya da bir süre sonra mı bıktı o önemli.35 yaşında hâlâ doğru dürüst cinsellik yaşamamişsınız.yazık olmuş.yakın zamanda yaşayabilecek misiniz o da meçhul.bu yüzden hayatı fırsat bulunca yaşamak gerekiyor.nikah mikah takılmamak lâzim.giden yıllarının hesabını hayatında 3,5 defa gördüğün elalem veremiyor.

Son düzenleme:
Ben de 2 senedir içine boşanmaya rağmen hamile kalmadım.memnun oldum bir de 30 üstüymüşsünüz.vayy anasını.

İki yıldır o kadar uğraştık bir kez bile hamile kalmadım.Sürtünmeyle hamile kalıyor insanlar.İmrendim cidden.
Doktora gidiyorsun bir halt da çıkmıyor değil mi? Başka yerinde bir hastalık olsa tedavi olur duzelirsin. Çok tuhaf bir sistem gerçekten.bir de menopoza giriyorum sanıp 50 yaşında hamile kalan tayfa var.tam cinnetlik.

Q Koca bulmuşlar kıymet bilmiyorlar ha.4 4 lük ilişki yaşatacak kadınlar da bulamaz.

Doktora gidiyorsun bir halt da çıkmıyor değil mi? Başka yerinde bir hastalık olsa tedavi olur duzelirsin. Çok tuhaf bir sistem gerçekten.bir de menopoza giriyorum sanıp 50 yaşında hamile kalan tayfa var.tam cinnetlik.
Niye cinnetlik? Sana noluyor ki

İki yıldır o kadar uğraştık bir kez bile hamile kalmadım.Sürtünmeyle hamile kalıyor insanlar.İmrendim cidden.
Herhalde uzun süreçte de kalamaz misim belki de rabbim acıdı haline yaşim çok geçmişti. Çünkü vajinusmus oldugumu ogrendigimde çok üzülmüştüm bu durum icin. Keşke mutlu evlilikte olsaydı. İnşallah rabbim sizede nasip eder.

Tedavi haliyle yarım kaldı. Doğum sonrası tekrar tedaviyr başladık. Adam soğumuş olabilir diyorsunuz ya benim duygularim ne olacak? Ben ister miydim bu rahatsızlıgi?? Bu sizin, kızınızın, gelininiz, kardeşinizin herkesin başına gelebilir çok üzücü birşey.

Hayir bende yaşadım da iki ay da tedaviyle sonuc aldim hamileyken nede devam etmediniz hamilelikte de cinsel iliski yaşanıyor ya zaten

Hamileyken cinsel iliski yasayabilirdiniz tedaviyi neden biraktiniz

anlattıklarınızdan çok net anlaşılıyor eşinizden yeterince destek göremiyorsunuz hem de lohusa olduğunuz başka problemler de yaşadığınız bu dönemde size daha özenli davranılması lazımken .
Süt gelecek diye sarılmamak ne oluyor ya. Bunalıma sokar kişiyi böyle bir durum . Kadınların göğüslerinin olması suç değil süt salgılamamızda iğrenç bir şey değil o süt insanlığa hayat veriyor.
Hatta şöyle bir şey sezdim sanki eşiniz gerekli olan şeyleri yaparsa bu sorun hızlıca çözülecek gibi ama gel gör ki yapmıyor.
Eşinizle ciddi bir şekilde tekrar konuşun evlilik aile olmak demektir . bu sıkıntıyı beraber atlatacaksınız

Hayir bende yaşadım da iki ay da tedaviyle sonuc aldim hamileyken nede devam etmediniz hamilelikte de cinsel iliski yaşanıyor ya zaten
Hamileyken düşük tehlikem vardı. Terapist doktorum ve kadın doğum doktorum tedaviye devam etmemem gerektiğini söylediler. Bende bir müddet devam ettim zaten.

Evet tam olarak dediğiniz gibi.. ben sorunu çözeceğim kendime güveniyorum. Hatta bir kadeh içsem az bir nahoslukla halledeceğim. Kendisi yaklasamiyor. Hep bir bahane.. daha kötüsü kendine bile bakmıyor. Leş gibi geziyor. Ben tiksinmiyorum ama benim sütümden tiksiniyordu. Onca yıl evliliği erteledim keşke evlenmeseydim diyorum artık.

Bence esinizin cinsel bir sorunu vardir, soyleyemedigi icin yanasmiyordur. Erkekler boyledir, hep karsi tarafi suclu hissettirirler
İnanın evlenene kadar hiç öyle değildi. Ben bekarete önem veriyordum yoksa çok zorladı evlenmeden önce. (Bekareti çok büyütmüş olmam vajinusmus getirmiş bedenime... Şuandaki dusuncem bekaret nedir ki bu kadar uzattım bilmiyorum)

Sağol canım teşekkür ederim inşallah bana da nasip olur

Biliyorum sizin sütten tiksinmediğinizi eşiniz için söyledim.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Durum sizin için en iyi şekilde sonuçlanır umarım. Eşiniz belki hatasının farkına varır düzelir . ya da düzelmez ama siz ayrılırsınız bilmiyorum ama sonunda mutlu olursunuz umarım.

Yok ben onun bakımsız olmasından tiksinmiyorum. o ise benim sütümden tiksiniyor demek istedim. Aslında benim için ağır basan ayrılık. Kendimi dusununce ayrilmak istiyorum. Bebeğimi düşünüyorum o babasız kalırsa ne olur diye o yüzden duraksiyorum. Benim için kafamda biten bir evlilik zaten.

Meryem ana mübarek! Adami elinden tutup götüreceksin tedaviye devam edeceksiniz etmiyorsa sal gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…