Yanlış bir evlilik yaptım sanırım?

Eee ihtiyacı yoktur.herken vücudu çok sağlıklı çalışmıyor.

Kızlar vajinusmuslu çok hamile kalan arkadaşımız var ucu hafif giriyor ve içeri boşalıyor o yüzden gebelik gerçekleşiyor bu çok ilginç bir şey değil sürece hakim olanlar için.

Konu sahibi ben de ilk evlendiğimde vajinusmustum ilk ay yenmiştim dilatörlerle egzersiz yapıp düzenli eşli deneme yaptık sonucunda oldu. Ama burada eş desteği çok önemli sabırla deneme yapması lazım ve arzulaması istemesi lazım ki yenebilesin. Çalışmalar esnasında hamile kalman da açıkçası şanssızlık olmuş o açıdan üzüldüm. Bu adam belli ki sana “evli dul” bir hayat sunacak. Emin ol değişmez çünkü değişeni hiç görmedik :/ Ayrıca;

Eklentiler

• IMG_1780.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 8
Bence hem yaşadığınız bu rahatsızlık onun psikolojisi eşin bu tavrı hem doğumdan sonra hormonların halı bir takim etkileri hemde bebek bakiminin kolay olmaması nedeniyle biraz daha kendinizi kötü hissetmeniz mümkün olabilir .Biraz kendinize dönün bebeğiniz ve kendinizle ilgilenin bir süre verin baktınız işler istediğiniz gibi gitmiyor öyle bir karar alıp uygulayın bu arada kilo vermek için de hafiften birşeyler yapmaya başlarsanız ufak ufak hem size bir hedef olur hem kilolar kalıcı olmaz hemde ilerde baş edemeyeceğiniz şekilde artmaz İnsan duygusal boşluktan bazen o kadar çok yemek yerki bu alışkanlığa dönüşür
En iyi tarafıda kafaniz meşgul olur.Ne bileyim bebeği alıp bebek arabası olur belimize takip gezdirdigimiz o kanguru gibi bişey benim vardı unuttum adını dışarda dolasirmisiniz evde biraz dans mı edersiniz .Havalar güzel yanı bir şekilde kendinize dönün bu aralar kendinizle meşgul olun ne yapabilirseniz saç olur cilt olur çok vaktiniz olmasa bile saçınıza bir yağ sürüp yıkamak bile olsa önemli olan kendinizle meşgul olmanız.

Bence şuan yeni doğum yapmışsınız ve hala lohusa sayılırsınız. Bir kadın olarak bazılarımız bu süreci daha yoğun duygular ile atlatiyoruz
Birde evliliğe ve cinsellige daha alisamadan bebek gelmiş.bebek en çok anneyi etkilesede babayida etkiliyor .benim eşimde hamilelik ve doğum sonrasında benden çok uzaklaşmışti zamanla toparladik şükür.
Biraz zaman verin evliliginize ayrıca randevulasmak plan yapmak bence romantik ama cinsellikte itici birşey. Zamansız ve spotone olan yaklaşımlar daha çekici.ufak ufak eşinizi heyecanlandırın ara sıra aklına sokun talep etmeden .

Arkadaşlar iyi yorum yapanlara da kötü yorum yapanlara da teşekkürler konunun bır önemi kalmadı. Oturduk eşimle konustuk. Ayrılma kararı aldık. Sevgisinin kalmadığıni belirtti bende artık istemediğimi yorulduğunu söyledim. Yine de isterse aile terapisi alabileceğimizi soyledim. İstemedi, bu kadar basit bosanabilecegimizi düşünmemiştim. Hayırlısı olsun.

Boşanma isteği ondan mı geldi ? İnanamıyorum ya…. Ama eşinize haksız diyemiyorum kusura bakmayın. Sen resmen Meryem anasın be bacım. Kaç yıl çekilir yani.

Belki yazdınız bilemiyorum ama evlendikten kac ay sonra hamile kaldınız ?

Böylesi sizin için daha iyi olacak belki de . Bu benim görüşüm ama eşiniz size yeterince özenli davranmıyordu . Bence Daha iyi bir hayatınız olacak bundan sonra . Moralinizi yüksek tutun . Yaşınız daha genç tekrar evlenirsiniz . Çocuk için üzüldüm tabi kim ne derse desin boşanmak ve ayrılıklar çocukları etkiliyor iki taraf iyi anne baba olsa bile. Aynı evin içinde beraber yaşamanın etkisi farklı.
Ama iyi baba olan kişi her türlü babalığına devam eder bunu da biliyorum. Eğer çocuğuyla ilgilenmeyecekse aynı evin içinde de ilgilenmez ona sevgi vermeyecekse aynı evin içinde de vermez. O yüzden eşiniz ( bu durumda eski eşiniz olacak ) babalık görevlerini devam ettirecek ve maddi manevi çocuğunun yanında olacak . Sizi çocukla yalnız bırakmasın. Siz bundan sonra haklarınızı almaya bakın .

Merhaba . Sız esınız ısteyken o gelene kadar güzel bır masa hazırlasanız yemek , alkol falan güzel bır elbıse gıyıp makyaj yapsanız . Esınız geldıgınde güler yuzlu karşılayıp gomlegını pantolununu yatayım uzerıne koyup Hadı duşa gır sonra Senın ıcın hazırladığım kıyafetlerı gıy dalan desenız . Elbısenızın günlük bır elbise olmamasına dıkkat edın. Bunu sız yapın bence sonuca göre boşanmayı dusunun . En azından ben elınden gelenı yaptım dersınız. Hem belkı evlılıgınız kurtulur

İki yıldır o kadar uğraştık bir kez bile hamile kalmadım.Sürtünmeyle hamile kalıyor insanlar.İmrendim cidden.
Evet ya bende 1 senedır uğraşıyorum ama kalamıyorum her ay hüsran la sonuclanıyor . İşte Allah herkesi bırsey le sınıyor . Umarım bızım bebegımız olur, bu arkadaşımızın da mutlu bır yuvası olur

İnşallah canım Rabbim herkese gönlündekini versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…