Yanlış bir evlilik yaptım sanırım?

Ben biraz araştırdım tıpta böyle bir durum var olasılığı düşükte olsa görülüyormuş.
Çok saçma absürd bir olay....Bu adamla devam etme motivasyonunuz ne ? Tembel bakımsız, kokan, evliliği için kılını kıpırdatmayan,sizinle yatmıyorsa kiminle yatıyor ya da ihtiyacını nasıl gideriyor???Kendinize evladınızla daha huzurlu bir ortam kurmak varken niye hâlâ bu bataklıkta çırpınıp duruyorsunuz?? Ha adam gayret ediyor bir şeyler yapmaya çalışıyor olsaydı eşinize destek olun yuvanıza sahip çıkın derdik adamın umrunda değil bıkmış uğraşmak istemiyor kafada bitirmiş....

Henüz lohusasiniz, hayatınız yeterince zordur. Kendinizi bunaltmayin. Bazen beyinle ile vücut arasındaki bağı anlamak güçtür. Vajinusmusun en temel nedeni psikolojiktir. Kendinizi serbest bırakmayı ve hayatınızdan keyif almayı deneyin. Eşinizden ayrilsaniz bile bu sorunu çözmeniz gerekiyor. Kendinizi sürekli vajinusmusum diye etiketlemeyin. Bu bir kader veya degismeyecek bir durum değil. Bu durumu aşan bir sürü kadın var. Demek ki asilabiliyor.

Sorununuzu ertelemeyin. Daha iyi bir cinsel terapist araştırın. Eşinizle yasadiginiz durumu açıklarsanız belki başka sekilde yardımcı olabilir.

Buradaki kırıcı yorumlara da aldırmayın. Zaten zor bir durumdasiniz. Eşiniz de belki bu durum dolayisiyla bunalıma girmiştir. Ona da destek almayı teklif edin ama tabii hayatınızı siz daha iyi bilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun. Kusura bakmayın ama herkes eşinizi de anlamak lazım demiş ben tam tersi sizin anlaşılmamış olduğunuzu düşünüyorum. Siz vajinismusa rağmen eşinize yanaşmaya sorunu çözmeye çalışırken eşiniz hiç destek olmuyo. Karşınıza alıp ciddi anlamda konuşun eğer destek olmayacaksa boşanmak istediğinizi söyleyin. Eğer sizi kaybetmek istemiyorsa zaten elinden geleni yapmaya çalışır.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama dr Gökçen Erdoğanı takip edebilirsiniz. Gayet başarılı sonuçlar alıyo.

Meryem ana mübarek! Adami elinden tutup götüreceksin tedaviye devam edeceksiniz etmiyorsa sal gitsin
Sanırım anlatamiyorum konu tedaviye gitmek değil. Yanaşmıyor diyorum. Yanaşmayan birine bir kadin ne yapabilir :) kafamdaki zaten salmak sanırım okumadınız. Sizin dusundugunuzu ben dusunemiyor muym? Bebeğim var onun için endiseliyim. Aslında benim gibi olanlar cevaplasa daha iyi olacak. Meryem anaymis. Lafa bak. O......u olmaktan iyidir. Ağzını bozdurmayin benim.

Doktorumda çok iyi basaricam bir yanassa. Onunda psikolojisi iyi değil sanırım. Kaç kez dedim bu hastalık seni soguttuysa ayrilalim istersen diye hayır dedi ama gene aynı. Benim kafamda ayrılık net aslında. Sadece bebeğim var bilmiyorum aranızda babasız çok küçük bebek büyüten var mı? Onun hayatını etkilemek istemiyorum. Bir yanda da benim hayatım. Resmen imtihandan geçiyorum.

Devam etmemin nedeni 6 ay önce doğum yapmış olmam. Bebeğimin küçük olması. Birazda daha büyüdü şuanda aslında kafamda daha net ayrılık. Sadece babasız büyütmek naisl olur onun için endiseliyim. O kadar.

İnsanlara aldırmıyorum. Bekar olup, biriyle yatsam kalksam arsız derler. Evliyim ilişkiye giremiyorum Meryem Ana oluyorum. İnsanlar çok acimasizlar. Buraya yazarken amacım özellikle bebeğini belirttim ki ben gibi belki biri çıkar.

Babasız niye büyüsün babası ölmedi yaşıyor isterse ayrılık sonrası evladıyla daha sağlıklı bir iletişim kurabilir istemezse zaten ne yapsanız boş Adamın içinde yoksa evli ayrı o çocuğa dönüp bakmaz....

Yani tabi ki boşanın yada boşanmayın diyemem. Ama sizin stresiniz mutsuzluğunuz bebeğe de yansır. Ben eşinizde malesef bir çaba göremiyorum. Durumu kabullenmiş ve çözmek içinde çabası yok.
Yaşınızı çok sorun etmeyin ben 39 yaşımdayım daha 10 aylık çocuğum var.
Yolun çok başındasınız ekonomik özgürlüğünüzde varsa çekilecek bir evlilik değil. Belki de eşiniz bu tavrı sizi daha öol strese sokup vajinismus olmanıza bile sebep olmuş olabilir.

Rica ederim. Aşk bitti ise konuşun ama önce bir evlilik terapisi alın birbirinize alişamadan Bebek olmuş ama hiçbir kurtarırlığı yoksa ayrılın tabi.
Bu arada ten uyumu olmadığı için kendini vajinismus sanan da var biliyor musun sonradan eşinden ayrılınca aşmış.

Sürtünmeyle ilişki yaşayanlara yeni bir stres yüklendi :)
Bu arada çok fazla var bu yolla hamile kalan.

Önlem alsınlar bir zahmet ne kötü birşey bakiresin ama hamilesin. Birde vajinal doğum yapıp vajinismus geçer sananlar geçmeyen var çünkü yüzde 80 beyinde sorun var tabular korkular stres vücudu ani tepkime ile bildiğin kilitliyor.

Vajinismus tedavisinde birlikte yol almanız gerekli.Tek başınıza olmaz.Psikolojik açıdan zor bir durum yenenler var .Vajinusmusu yendikten sonra önemli olan cinselliği keyif alarak sürdürebilmek bunu yense bile o aşamaya gelemeyenler de var .O nedenle doktor görüşünü ve doktora psikolojik açıdan sürekliliği bırakmayın.Cinsel birleşme olsa bile.Bunun olmaması gerginliği artıran bir unsur yani hersey batar her konu dahada büyür.Ben Bosanin bosanmayin diyemem.Bunu beraber cabalayarak aşmaniz gerekir.Yoksa zaten iki ev arkadaşı olarak fazla sürmez ilişkiniz.

Ben de 2 senedir içine boşanmaya rağmen hamile kalmadım.memnun oldum bir de 30 üstüymüşsünüz.vayy anasını.

Bence senin çocuğun olmamalı. Evlilik insanı değilsin, o çocuğa ne olacak. 40 üstü de hamile kalınıyor Allah güzel bakacak erdemli sorumlu ahlaklı insanlara versin çocuk zaten canı gönülden isteyene nasip etsin dalga geçilecek konu mu? Kadın derdini yazmis kendini katmasan ölürsün senin cinsel hayatını merak eden yok Aysenimi!

Bende dedim bence erkek de kadina cazip gelmiyor kadının cinsel dürtüsü var ama erkek yüzünden kapanıyor bence. Belki vajinismus bile değil. Bakımsız erkek yüzünden kadın kendini rahat rahat salamaz bile aşka gelmez belki de cinsel çekim yok.
Kadının vücudu kendini cinselliğe düzgün hazırlayamıyor.

Evet adam böyle özensiz harala gürele yanaşıyorsa kokuyor öz bakımı yoksa mümkün değil yani dauble vajinismus olur insan

O...pu ile ne alakasi var dediğim lafın senin kafa gitmiş. E madem yanasmiyo tedaviye bizden ne istiyorsun ne diyelim sana? Dert döneceksen günlüğüne yaz

Ya kilo aldınız diye eşiniz sizden uzaklasmamistir. Yani bu ne bu erkekler deli mi hastalik var sağlık var her düştüğümzde uzaklaşacak değiller. Siz vajinismus olabilirsiniz ama eşinizde de genel olarak istek yokmuş zaten sizin vajinismus rahatsızlığıni kalkan bellemis.kadin hazırım belki olur diyor, adamin umurunda değil. Kendinizi suçlamayın kiloydu filan eşinizde iş yok.

Bu tarz çağdişı şeyler düşüne düşüne vajinismus oluyorsunuz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…