Yanlış düşünmeme gerek var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.435
9.510
358
Bir arkadaşınız konuşma aralarında eşinizin ne kadar çekici olduğundan bahsetse ve bir sorununuzu anlattığınızda boşan dese işkillenir miydiniz?

Ben mi çok geri kafalı ve art niyetliyim ? bu durum normal mi sizce üstünde durmamalı mıyım ?

en yakin arkadasim bir bunalim aninda bana sunu demisti:

- neden benim kocam seninki kadar yakisikli degil?

iliskimi kesmedim ancak bu sozu unutmak icin uzunca bir zaman konusmadim. konusmamami da sanki zamansal sorunum varmis gibi ayarladim. arkadasimin psikolojisinin duzedigine inandigim anda da tekrar konusmaya basladim.

insan bu, sasar ve beser. arkadasliginizin temeline gore adim atin.

İlk söylediğinde pek ciddiye almamıştım ama bu tekrarlanmaya başlayınca bende darlanmaya başladım. Acaba yanlış mı düşünüyorum diyede aklıma geldi.ama normal değil değil mi?

Ben normal bulmadım, normal bulanı da normal bulmuyorum.

Cekici derken konu nasil oraya geldi bn olsam kadini evire cevire doverdim
Ben evliliğimle ilgili bir sıkıntımdan bahsediyordum, o da beni dinliyordu, sonra boşan bence dedi sevdiğimi söyledim, aslında sevmediğimi kendimi kandırdığımı falan söyledi, sonrada eşin çok çekici, insanın boş kalacağı biri değil ama bence sen onu sevmiyorsun filan gibi şeyler söyledi. Sonraki bir kaç konuşmamızda da gene nasıl olduysa konu eşimin çekiciliğine kilitlendi kaldı. İnanın ne düşünsem bilemiyorum.

sanırım bende bu yöntemi kullansam iyi olacak çünkü içimden artık onunla konuşmak gelmiyor.bir kere dese gene geçiştirecektim ama sürekli olmaya başladı.

Benim de bir arkadasim sürekli konu acar ordan boşanmaya getirirdi. Ben iyi bir seyden de bahsetsem bosan derdi ama kendisi bosanmisti bir sene icinde bosanmis belki onun rehaveti vardi bilemiyorum. Senin arkadasin da oyle durumda olabilir. Ama yine de uyuzlanmanda fayda var gibi sanki.

Birde arkadaşlar her konuşmamızda bana kendimi çok çirkinmişim gibi hissettiriyor. Yani sanki yüzüne bakılmazmışım gibi bir his bırakıyor.sürekli kendini övüyor ama ben konduramadım uzun süredir. ama artık canım sıkılmaya başladı

sanırım bende bu yöntemi kullansam iyi olacak çünkü içimden artık onunla konuşmak gelmiyor.bir kere dese gene geçiştirecektim ama sürekli olmaya başladı.
benim 16 senelik arkadasim idi, unutamayacagim guzellikte bir gecmisimiz vardi. ben sabrettim akillansin diye ki o da akillandi ancak her iliski ayni seviyede olmayabilir. tehlikeli degildi benim arkadasim, ben bekledim. ama arkadasiniz tehlikeli ise yok sayin ve bitirin.

çok uzun bir geçmişimiz yok en fazla bir yılı geçkin bir süredir arkadaşımdır. Eşiylede sıkıntıları var o da anlatır bana ama hiç boşan demek ya da eşi hakkında yorum yapmak gibi bir şeyim olmadı. Ama o en son küçücük bir sıkıntı anlattım sığınma evine git benceyle bitirdi konuşmayı ki zaten kendi ayaklarım üzerinde durabilirim boşansam bile böyle abuk şeyleri neden söylüyor bilmiyorum. sanırım noktayı koysam iyi olacak bu işe.teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

Arkadaşın bekar mı sevgilisi falan yok mu. bence hiç normal değil. bu ne cürret ya. ben olsam eşimden de kendimden de uzak tutardım. ayrıca ona eşinle ilgili bence iyi yada kötü bi şey anlatma

rica ederim.
ben acikcasi yakin arkadasliklarda dertlesmeyi pek saglikli bulmam. zaten mesela kk bu sebeple var. bir derdiniz varsa kk'ya yazin. iyi yahut kotu daha obsektif yorumlar alacaksinizdir. ancak arkadaslar ki bazilari boyle sorunlu yahut kotu niyetli ise, sizi sagliksiz manevralara sevk edebiliyorlar.

Bir olsun iki olsun uzun aralıklarla sakin normal bir söylemle falan ama sürekli olması ve üstüne küçük şeylerde de boşan falan demesinin sonucunda böyle düşünmeniz çok normal. Mesafe koyun.

Sen niye hala arkadaşım diyorsun bu şahsa?
Ohoo yeterince makul sebepler bence arkadaşlığını bitirmen için..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…