Yanlış düşünmeme gerek var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu kadarida olmaz. Evliliginin s agligi icin kac kurtar kendini. Ne demek.cekici yaaa. Vee dikkat et o insana. Hic belli olmaz niyetini acikca belli etmis tobe yaa

her konuşmamızda bana kendimi çok çirkinmişim gibi hissettiriyor. Yani sanki yüzüne bakılmazmışım gibi bir his bırakıyor.sürekli kendini övüyor
Surekli esinize cekici diyor oyle mi? Nasil dedirtiyosuniz agzinin payini verin. Cekici demek cinsellikle alakali bir sey yani yuh bazi insanlarda utanma kalmamis. Niyeti belli arkadasim gorusme sakin aman diyim gorusme

Bundan seneler evvel ben nişanlımla daha tanışmamıştım. Aynı okuldaydık hep görürdüm ama tanışmıyorduk. Ben ondan hoşlandığımı en yakın arkadaşıma söylemiştim. Arkadaşım da ''gerçekten çok yakışıklı, ayy çok tatlı'' der dururdu. İyi niyetli düşünmeye çalışırdım.

Sonra o da benden hoşlanıyormuş meğer, biz sevgili olduk. En yakın arkadaşımın yavaştan tavırları değişmeye başladı. ''hiç yakışıklı değil, bi tipsizleşti, uzaktan yakışıklıymış meğer, yanına hiç yakışmıyor'' demeler...

Azıcık sorunumuz olsa ''ayrıl'' demeler... Ayrılıp barışma yaşadığımız zaman barıştım diye bana triplenmeler... Sürekli kötülemeler... Başta ne kadar konduramasam da zamanla art niyetini gördüm, görülmeyecek gibi de değildi. Başka şeyler de oldu zaten, tek kötü yanı bu değildi.

Şimdi görüşmüyorum tabii. Ama üzülüyorum, çok güzel bi geçmişimiz vardı ve ben kendi açımdan güzel bi arkadaşlığımız olduğunu düşünüyordum. İyi biri olsaydı da bu duruma düşmeseydik.

Bir arkadaşım 6 yıldır sorunlarını anlatıyor daha boşan demedim
Nasıl bi sorun anlattiniz da öyle dedi bilmiyorum ama
Yakışıklı demesi densizlik. net.

Arkadaşınıza anlattığınız konular boşanmaya sebep konularmı değilmi biz bilemiyoruz ama siz biliyorsunuz...yada eşnizle ilgili anlattığınız konuları siz değilde o arkadaşınız size anlatsaydı siz ona bence boşan dermiydiniz???? yıllardır arkadaşlık kurduğum hiç bir arkadaşıma sorunlarını dinlediğimde boşan deme cesaretini gösteremedim. onun dışında eşinizin çekici olduğunu düşünmesi bana çok masumane gelmedi. diyelimki insani olarak eşinizin görsel durumunu beğenmiş ama bunu dile getirmesi üstelik defalarca hiç hoşuma gitmedi

Benim arkadas dedigim bir kadinda sözlüm hakıında boyle konusuyordu.
X ne kadar guzel. X in gözleri ne kadar guzel. En son x in omuzlari ne kadar geniş cok super ya dedi. Bu konusmayada dergi bakarken ordaki foto model erkekleri görünce çıktı. Ben yine sustum. Sonra baktım bu beni doldurmaya çalışıyor. Hep agzinda aman ayrıl birak sevgiliyle mi ugrascan vs. Iyice şiştim. Dedim bem bu kadar alengirli ise gelemem kestim görüşmeyi.

Dediğinize göre kendi evliliği sorunlu , bence mutlu olmadığı için etrafında ki çiftlerinde mutsuzluklarından besleniyor . Siz sorunlarınızdan bahsedince de kendi yapmadığı/yapamadığı şeyleri size öneriyor . Sizi mutsuz gördükçe klasik herkesin evliliği sorunlu vs. diye kendini avutuyor .
Eşiniz için söylediklerine gelince , ben doğru bulmam ama bazı insanlar bu anlamda daha rahatlar .
En iyisi diyaloğunuzu kesmek , görüşmemeniz en güzeli .

Ay arkadaş da olsa fark etmez. Kimse kimsenin mahremine göz dikemez bu şekilde konuşamaz. Bence artık siz de arkadaşınıza sorunlarınızı anlatmayı biraz azaltmalisiniz.
Evet insanın yanındaki insanla alakalı iyi yorumlar alması gururunu okşar ama bu şekilde yorumlar değil bu bildiğiniz 'kocan olmasa ilk ona' der gibi.

Surekli esinize cekici diyor oyle mi? Nasil dedirtiyosuniz agzinin payini verin. Cekici demek cinsellikle alakali bir sey yani yuh bazi insanlarda utanma kalmamis. Niyeti belli arkadasim gorusme sakin aman diyim gorusme
nasıl ağzının payını vereceğimi bilemedim. şimdi bir şey deyip koca kıskanan insan pozisyonuna düşürür diye korktum sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…