- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
bu kadarida olmaz. Evliliginin s agligi icin kac kurtar kendini. Ne demek.cekici yaaa. Vee dikkat et o insana. Hic belli olmaz niyetini acikca belli etmis tobe yaaBen evliliğimle ilgili bir sıkıntımdan bahsediyordum, o da beni dinliyordu, sonra boşan bence dedi sevdiğimi söyledim, aslında sevmediğimi kendimi kandırdığımı falan söyledi, sonrada eşin çok çekici, insanın boş kalacağı biri değil ama bence sen onu sevmiyorsun filan gibi şeyler söyledi. Sonraki bir kaç konuşmamızda da gene nasıl olduysa konu eşimin çekiciliğine kilitlendi kaldı. İnanın ne düşünsem bilemiyorum.
Surekli esinize cekici diyor oyle mi? Nasil dedirtiyosuniz agzinin payini verin. Cekici demek cinsellikle alakali bir sey yani yuh bazi insanlarda utanma kalmamis. Niyeti belli arkadasim gorusme sakin aman diyim gorusmeher konuşmamızda bana kendimi çok çirkinmişim gibi hissettiriyor. Yani sanki yüzüne bakılmazmışım gibi bir his bırakıyor.sürekli kendini övüyor
bildiğiniz dümdüz çekici diyor, hatta karşı konulması zor bir erkek dedi en son konuşmamızda ben o noktadan sonra sorgulamaya başladım. saflaştım galiba biraz.Yaa direk.kocana cekicimi diyor. Yoksa dolayli yoldanmi
nasıl ağzının payını vereceğimi bilemedim. şimdi bir şey deyip koca kıskanan insan pozisyonuna düşürür diye korktum sanırım.Surekli esinize cekici diyor oyle mi? Nasil dedirtiyosuniz agzinin payini verin. Cekici demek cinsellikle alakali bir sey yani yuh bazi insanlarda utanma kalmamis. Niyeti belli arkadasim gorusme sakin aman diyim gorusme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?