Yanlış düşünmeme gerek var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Al çekici vur kafasına. Görsün çekici nasıl oluyor, art niyeti bariz ortada. Uzak tut kendinden de eşinden de. Yarın öbür gün zaten anlaşamıyorlar der fesatlık peşinde Türk filmi de çevirebilir, belli olmuyor ki

peki bir agzını arasınız acaba neder?
Eşimle aramız cok iyi, beni çok güzel buldugunu söylüyor, beni seviyor, benimle ilgileniyor desen.
Neder ki?
çok sevindim senin adına.
ya da
eşin seni aldatıyor.
Tepkisini merak ettim

Kız varya bn o yakin arkadaşın ağzını yirtiveririm alim Allah büyük konusmak olmasında

Resmen sana subliminal mesaj veriyor sen cirkin o cok yakisikli bosanilacak kadar büyük sorunlariniz var mesajı olusturuyor kız kes sen görusmeyi yada ozrlini esini evini anlatmayi birak

Arkadaşın bekar mı sevgilisi falan yok mu. bence hiç normal değil. bu ne cürret ya. ben olsam eşimden de kendimden de uzak tutardım. ayrıca ona eşinle ilgili bence iyi yada kötü bi şey anlatma
sorunlu bir evliliği var.haklısınız artık en küçük bir şey bile anlatmasam iyi olacak hatta görüşmeyi tümden kesmeyi bile düşünüyorum artık yorumlardan sonra.

o filmi çevirmek için yer mi hazırlıyor diye düşünmeye başladım bende açıkçası.

öyle bir mevzuda oldu iyi olduğumuzu anlatırsam iki güne bozuşursunuz erkekler hep böyle, seni sevdiğini pek sanmıyorum dedi. bunları hep moralim bozukken sıkıntım varken söylüyor o yüzden de kötü niyetlimi aklı sıra beni mi teselli ediyor çözemiyorum.fikirlerinizi almak istedim ki benim için çok değerli.

Resmen sana subliminal mesaj veriyor sen cirkin o cok yakisikli bosanilacak kadar büyük sorunlariniz var mesajı olusturuyor kız kes sen görusmeyi yada ozrlini esini evini anlatmayi birak
aynen öyle, benim eşime yakışmadığımı ima ediyor gibi hissediyorum. Belki alıngalık ediyorumdur diye düşündüm epey bir süre ama artık konu eşimin çekiciliğine gelince her fırsatta sinirlerim çok bozulmaya başladı.

karşısındakinin kayıtsız kalamayacağı birşey yapmaz çünkü bana aşık deseydiniz:) aklınıza şüphe koymaya çalışmış zaten özellikle. Yani ya çok saf ya da çok akıllı.

Herkes kendininkine baksin de bari bi daha derse yada dinleme arkani dön git derdini filan paylasma canim sen onunla Allah muhafaza böyleleri yuva yikar mazallah

eşinizde gözü olmayabilir ama evliliğinizde gözü var bence..
zaten eşiyle problemliymiş muhtemelen içten içe sizi (karı koca olarak) kıskanıyor onun kocası şöyle böyle diye kıyaslama yapıyor.
bütün bunları hiçbir kötü niyetle söylememiş olsa bile negatif enerjisi insanı bitirir..
zaten siz bir sorununuzu anlatmış olduğunuzda sizi bilinçaltıyla kötü etkiler.. bence görüşmeyin..

Bı kişiden uzaklaşmak çok mu zor yani kafaya takmak yerine çıkarın hayatınızdan gitsin.
çok fazla arkadaşım yok o yüzden hayatıma aldığım insanlara çok geniş bir ranj bırakıyorum.onsan sorun ettim söylediklerini ama haklısınız kendimi kötü hissetmeme neden olan bir insanı hayatımda tutmasam iyi olacak.

Benimde çok muhteşem bir evliliğim yok yalnız, kıskanmasına lüzum yok aslında. Ama haklısınız en güzeli mesafeyi koymak olacak.

Ya cidden defedin hayatınızdan bitsin gitsin. Eşinize de bu sebeple olduğunu söyleyip onunda aklına sokmayın. Başka bi sebep bulun. Hiç uğraşmayın kafa yormaya bile değmez.
yok ona söylemem ki aklına girmese bile mutlaka havaya girecektir :) bu da beni ekstra sinir sahibi yapar.tavsiyelerinize uyacağım teşekkür ederim.

Benimde çok muhteşem bir evliliğim yok yalnız, kıskanmasına lüzum yok aslında. Ama haklısınız en güzeli mesafeyi koymak olacak.

muhteşem olması gerekmiyor en azından kocası çekici diye düşünüyor demek ki :)) belki ona göre çekicilik herşeyi daha katlanılabilir hale getirecek bir kriterdir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…