- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
Al çekici vur kafasına. Görsün çekici nasıl oluyor, art niyeti bariz ortada. Uzak tut kendinden de eşinden de. Yarın öbür gün zaten anlaşamıyorlar der fesatlık peşinde Türk filmi de çevirebilir, belli olmuyor kiBen evliliğimle ilgili bir sıkıntımdan bahsediyordum, o da beni dinliyordu, sonra boşan bence dedi sevdiğimi söyledim, aslında sevmediğimi kendimi kandırdığımı falan söyledi, sonrada eşin çok çekici, insanın boş kalacağı biri değil ama bence sen onu sevmiyorsun filan gibi şeyler söyledi. Sonraki bir kaç konuşmamızda da gene nasıl olduysa konu eşimin çekiciliğine kilitlendi kaldı. İnanın ne düşünsem bilemiyorum.
Kız varya bn o yakin arkadaşın ağzını yirtiveririm alim Allah büyük konusmak olmasındaBir arkadaşınız konuşma aralarında eşinizin ne kadar çekici olduğundan bahsetse ve bir sorununuzu anlattığınızda boşan dese işkillenir miydiniz?
Ben mi çok geri kafalı ve art niyetliyim ? bu durum normal mi sizce üstünde durmamalı mıyım ?
Resmen sana subliminal mesaj veriyor sen cirkin o cok yakisikli bosanilacak kadar büyük sorunlariniz var mesajı olusturuyor kız kes sen görusmeyi yada ozrlini esini evini anlatmayi birakBirde arkadaşlar her konuşmamızda bana kendimi çok çirkinmişim gibi hissettiriyor. Yani sanki yüzüne bakılmazmışım gibi bir his bırakıyor.sürekli kendini övüyor ama ben konduramadım uzun süredir. ama artık canım sıkılmaya başladı
sorunlu bir evliliği var.haklısınız artık en küçük bir şey bile anlatmasam iyi olacak hatta görüşmeyi tümden kesmeyi bile düşünüyorum artık yorumlardan sonra.Arkadaşın bekar mı sevgilisi falan yok mu. bence hiç normal değil. bu ne cürret ya. ben olsam eşimden de kendimden de uzak tutardım. ayrıca ona eşinle ilgili bence iyi yada kötü bi şey anlatma
o filmi çevirmek için yer mi hazırlıyor diye düşünmeye başladım bende açıkçası.Al çekici vur kafasına. Görsün çekici nasıl oluyor, art niyeti bariz ortada. Uzak tut kendinden de eşinden de. Yarın öbür gün zaten anlaşamıyorlar der fesatlık peşinde Türk filmi de çevirebilir, belli olmuyor ki
insanın kayıtsız kalabileceği biri değil dedi birde üstüne.sadece çekiciyle de kalmadı konu.Yakışıklı diyebilir hoş biri diyebilir de. Hadi bi nebze. Çekici demek cinsel çekim demek yani ağır olmuş.
öyle bir mevzuda oldu iyi olduğumuzu anlatırsam iki güne bozuşursunuz erkekler hep böyle, seni sevdiğini pek sanmıyorum dedi. bunları hep moralim bozukken sıkıntım varken söylüyor o yüzden de kötü niyetlimi aklı sıra beni mi teselli ediyor çözemiyorum.fikirlerinizi almak istedim ki benim için çok değerli.peki bir agzını arasınız acaba neder?
Eşimle aramız cok iyi, beni çok güzel buldugunu söylüyor, beni seviyor, benimle ilgileniyor desen.
Neder ki?
çok sevindim senin adına.
ya da
eşin seni aldatıyor.
Tepkisini merak ettim
aynen öyle, benim eşime yakışmadığımı ima ediyor gibi hissediyorum. Belki alıngalık ediyorumdur diye düşündüm epey bir süre ama artık konu eşimin çekiciliğine gelince her fırsatta sinirlerim çok bozulmaya başladı.Resmen sana subliminal mesaj veriyor sen cirkin o cok yakisikli bosanilacak kadar büyük sorunlariniz var mesajı olusturuyor kız kes sen görusmeyi yada ozrlini esini evini anlatmayi birak
Herkes kendininkine baksin de bari bi daha derse yada dinleme arkani dön git derdini filan paylasma canim sen onunla Allah muhafaza böyleleri yuva yikar mazallahaynen öyle, benim eşime yakışmadığımı ima ediyor gibi hissediyorum. Belki alıngalık ediyorumdur diye düşündüm epey bir süre ama artık konu eşimin çekiciliğine gelince her fırsatta sinirlerim çok bozulmaya başladı.
öyle bir mevzuda oldu iyi olduğumuzu anlatırsam iki güne bozuşursunuz erkekler hep böyle, seni sevdiğini pek sanmıyorum dedi. bunları hep moralim bozukken sıkıntım varken söylüyor o yüzden de kötü niyetlimi aklı sıra beni mi teselli ediyor çözemiyorum.fikirlerinizi almak istedim ki benim için çok değerli.
kesinlikle saf bir insan değil inanın.Gayet aklı erer her şeye.karşısındakinin kayıtsız kalamayacağı birşey yapmaz çünkü bana aşık deseydiniz:) aklınıza şüphe koymaya çalışmış zaten özellikle. Yani ya çok saf ya da çok akıllı.
çok fazla arkadaşım yok o yüzden hayatıma aldığım insanlara çok geniş bir ranj bırakıyorum.onsan sorun ettim söylediklerini ama haklısınız kendimi kötü hissetmeme neden olan bir insanı hayatımda tutmasam iyi olacak.Bı kişiden uzaklaşmak çok mu zor yani kafaya takmak yerine çıkarın hayatınızdan gitsin.
Benimde çok muhteşem bir evliliğim yok yalnız, kıskanmasına lüzum yok aslında. Ama haklısınız en güzeli mesafeyi koymak olacak.eşinizde gözü olmayabilir ama evliliğinizde gözü var bence..
zaten eşiyle problemliymiş muhtemelen içten içe sizi (karı koca olarak) kıskanıyor onun kocası şöyle böyle diye kıyaslama yapıyor.
bütün bunları hiçbir kötü niyetle söylememiş olsa bile negatif enerjisi insanı bitirir..
zaten siz bir sorununuzu anlatmış olduğunuzda sizi bilinçaltıyla kötü etkiler.. bence görüşmeyin..
Ya cidden defedin hayatınızdan bitsin gitsin. Eşinize de bu sebeple olduğunu söyleyip onunda aklına sokmayın. Başka bi sebep bulun. Hiç uğraşmayın kafa yormaya bile değmez.kesinlikle saf bir insan değil inanın.Gayet aklı erer her şeye.
yok ona söylemem ki aklına girmese bile mutlaka havaya girecektir :) bu da beni ekstra sinir sahibi yapar.tavsiyelerinize uyacağım teşekkür ederim.Ya cidden defedin hayatınızdan bitsin gitsin. Eşinize de bu sebeple olduğunu söyleyip onunda aklına sokmayın. Başka bi sebep bulun. Hiç uğraşmayın kafa yormaya bile değmez.
Benimde çok muhteşem bir evliliğim yok yalnız, kıskanmasına lüzum yok aslında. Ama haklısınız en güzeli mesafeyi koymak olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?