Yanlış düşünmeme gerek var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk söylediğinde pek ciddiye almamıştım ama bu tekrarlanmaya başlayınca bende darlanmaya başladım. Acaba yanlış mı düşünüyorum diyede aklıma geldi.ama normal değil değil mi?

Ayyyyyy kadının bırı kcana cekıcı dedı ve bunu bı kac kere mı dedı ve sana bsan dedı ve sen hala acaba dıye mı dusunuyrsun o kac defa cekıcı dedıyse o kadar parcaya bolerdım heralde saka gıbusın gec kalmıssın ıskıllenmekte

Benimde bir arkadaşım her konuşmamızda, kocan ne yapıyor, iyimi selam söyle falan demeye başladı, bana da daral gelmeye başladı. Ailece görüştüğümüz insanlar olsa yine bir derece ama yinede gerek yok yani.
Yavaştan mesafe koymaya başladım. Size de tavsiye ediyorum, mesafe iyidir.

nasıl ağzının payını vereceğimi bilemedim. şimdi bir şey deyip koca kıskanan insan pozisyonuna düşürür diye korktum sanırım.
Asil o korksun elin adamina cekici denir mi arkadasim gozu var bence demedi deme gorusmeyi kes bide sana cirkin kendine guzel diyormus bosan diyormus çekici diyormjs daha ne desin niyeti belli

İyi niyetli olduğunu bile varsaysak ben eskisi kadar yakın olamaz soğurdum arkadaşımdan. İletişimi de keserdim yavaş yavaş.
Sizin arkadaşınızda ise zerre iyi niyet göremedim. Sizi kocanıza karşı soğutup ayrılmanızı istiyor belli. Uzak durun o kadından.

bildiğiniz dümdüz çekici diyor, hatta karşı konulması zor bir erkek dedi en son konuşmamızda ben o noktadan sonra sorgulamaya başladım. saflaştım galiba biraz.
Aman Allahim insanlar sapitmis gercekten (( lutfen dikkat edin gerekirse uyarin ama.kesinlikle uzak durun. Sapkinlik bu

Koca dediğin elaleme karşı davranışı efendi iyi insan olsun göze batarcasınada kimee ile samimiyeti çekiciliği hiç olmasın

Ben direk sorardım, hayırdır kız kocam da gözün mü var? diye, o da seni terslerse, ay canım benim psikolojim bozuldu ne dediğimi mi biliyorum dersin. Kapatırsın çenesini.

Sen evliliğini ballandıra ballandıra anlar biraz eşinin sana karşı çok ilgili olduğunu falan söyle zarf at yani bakalım ne yapacak ?
Hoş ne yapacağı malum

İyide eşim zaten cıvık bir insan değildir ve arkaşımımla herhangi bir muhabbeti de yok.oturup bir kahve içmişliği bile yoktur bizimle.eşimle ilgisi yok konunun.
Sulanmış açıkcası kocana kimbilir hayalinde senin kocan var , sende şöyle söyle benim kocamda benden başka kadını itici buluyormuş diye söyleyin

Sulanmış açıkcası kocana kimbilir hayalinde senin kocan var , sende şöyle söyle benim kocamda benden başka kadını itici buluyormuş diye söyleyin
Bir artniyeti olsun ya da olmasın araya mesafe koymaya karar verdim. çünkü ben bu tarz konuları kaldırabilecek vizyonda görmüyorum kendimi.iyi niyetli bile olsa insan söylediklerine biraz dikkat ederdi.

bildiğiniz dümdüz çekici diyor, hatta karşı konulması zor bir erkek dedi en son konuşmamızda ben o noktadan sonra sorgulamaya başladım. saflaştım galiba biraz.
Ohaaaa yani.
Pess.
Ilk sayfalarda ben acaba konu sahibimi biraz 'kiskaniliyorum ayol" havalarina giriyor kendince dedim. Tek tek butun yorumlari okudum. Tamam kesinlesti.
Bu kadinin yolu yol degil.
Iletisiminizi kesinlikle kesinn.
Ayrica ben bi iskillenirim, kocan taniyormu bu kadini? iletisimleri varmi? Varsa hemen acil bi sekilde kopart. Sonra kadin gazini alamayip senden intikam almak istemesin esine yazarak. Kocana belli et " o kadinla artik konusmuyorm, bi yanlis yapti, seninle iletisime gecerse bana ulasmak icin sakin cevap verme" de. Kadin kendine yol yapar ne malum. Tabi esin sorarsa tabi asla bu olanlardan bahsetme.

büyük konuşmayayım ama evlenirsem kesinlikle arkadaşlarımı eşimle tanıştırmayacağım, anca eşim evde falan yoksa çağırırım onları. kimseye güven yok bu zamanda. şüphelenmekte haklısınız mesafe koyun aranıza o kadınla.

Haklısın en temizi bu tanışıncada suyunu çıkartıyorlar mesafeli dursalar neysede

teşekküer ederim cevabınız için.yok kıskanılıyorum havalarında değilim, kaldıki öyle kıskanılacak bir durumum yok sıkıntılar yaşıyorum çoğu zaman.Eskiden onunla konuşmak bana iyi gelirken birkaç aydır nedense her konuşmamda mutsuz olduğumu fark ediyordum.bir süredir de benim çirkin olduğumu işliyor kafama.en sonda bu konuşmalar yoğunluk kazanıp kocan karşı konulması zor bir erkek deyince cidden çok huzursuz oldum.açıkçası biraz öfkelenmeye de başladım. eşimle merhaba merhabadan başka iletişimleri yok.onunla iletişimi kessem bilmez bile artık arkadaşım olmadığını. bende sıkı bir mesafe koyacağım zaten.eşimede bahsedemem zaten hem havalanır hemde bu cümleleri kurmaya ben utanıyorum nedense.

Bence muhabbeti kes.
Öncesinde zarf at bakalım, çok sıkıldım boşancam galiba de yüzündeki ifadeyi iyi incele mutlaka ilk saniye ele verir mimikler.
zarf atmama gerek yok ki, o zaten sürekli boşan diyor.hatta çok basit bir tartışma için bile sığınma evine gitmemi söyledi ki kendi evimi tutmak varken imkanım da var neden sığınma evine gidiyorum orasını zaten hiç anlamadım.birde çocukla konuşuyor sanki boşanırsan şunu hediye edeceğim sana falan diyor.acayip aşağılandığımı hissettiriyor son zamanlar ama hata bende kimseye hak ettiği cevabı veremezsem konu bu noktaya geliyor işte.

Bi sorunlariniz varsa kk ya yazin biz yardimci olalim.
A seklinde gordugumuz gibi siz tavsiye beklerken onlar nelerin pesinde oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…