Evet bunu bende biliyorum biseyin önünden geçerken bile uğradı yazıyor ama nasıl farklı şehir yazsın kafayı yicem herşeyin üstüne yemin ediyor şuan elim ayağım titiriyorben hiç böyle bir şey yaşamadım ve duymadım, hani şöyle bir şey olduğu olmuştu, o günlerde hiç uğramadığım bir mekana gitmiş görünüyordum ama yakınlarında yarım saatlik bir duraksama yaşadığım için 50-100 mtlik bi sapmaydı en fazla. Ankara- İstanbul ciddi bir fark
Bazen senelik zaman çizelgesi çıkarıyor.Geçen seneye kadar incelediniz mi
Siz niye hala evlisiniz bu adamla ben anlamıyorum şu an.
Evet bende de bir otel çıkıyo orda kalmadım.Google haritalarımı bi inceleyip döneyim konuya.
Muhtemel.Bazen senelik zaman çizelgesi çıkarıyor.
Bu arada konu sahibi yanlışlık olması muhtemel değil pek.
haritalar, kayıtlar sekmesi içinde ziyaret edilenlerden görürsünüzGoogle harita da böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum daha önce gidilen yerlerin notları gibi birşey bu. Aslında çok iyi bende eşiminkine bir bakayım nasıl bakmıştınız
Ha bu arada bulunmadığım bi sehir değil önünden geçtiğim bi yer.Evet bende de bir otel çıkıyo orda kalmadım.
yani eşiniz yalan söylüyor gibi duruyorEvet bunu bende biliyorum biseyin önünden geçerken bile uğradı yazıyor ama nasıl farklı şehir yazsın kafayı yicem herşeyin üstüne yemin ediyor şuan elim ayağım titiriyor
Gördüm teşekkür ederimharitalar, kayıtlar sekmesi içinde ziyaret edilenlerden görürsünüz
o mümkün çünkü önünde durmuşsunuz ama 400 kmlik bir sapma gerçekten çok enteresanBen bi otelin sadece önünden geçtim orda eşim araba park ediyordu o yüzden biraz fazla durduk, hep o otel çıktı işte hatta değerlendirme yapın, nasıldı gibisinden bildirim gelmişti orda konaklamış gibi görünmüştüm Google haritalar hesabımda.
Yanlış çıkabiliyor beni de geçen sene iki farkli tarihde Berlinde göstermiş. Şimdi bunu eşim didiklese yanlış mı anlamalı?Benim şerefsiz kocanın Google haritalarini inceledim bugün geçen sene Ankara'ya gidecekti iş için evet Ankara'ya gitmiş ama ondan önce İstanbul'da bı otelde çıkıyor konumu şuan inkar ediyor Allah aşkına bilen biri yazsın tamam biseyim önünden geçerken yanlış yazabiliyor bazen de şehir nasıl yanlış çıksın kafayı yicem 20 haziran İstanbulda otel gözüküyor 21 haziran da Ankara olabilir mi bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?