Yanlış konum çıkabilir mi

egealya

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
141
145
23
29
Benim şerefsiz kocanın Google haritalarini inceledim bugün geçen sene Ankara'ya gidecekti iş için evet Ankara'ya gitmiş ama ondan önce İstanbul'da bı otelde çıkıyor konumu şuan inkar ediyor Allah aşkına bilen biri yazsın tamam biseyim önünden geçerken yanlış yazabiliyor bazen de şehir nasıl yanlış çıksın kafayı yicem 20 haziran İstanbulda otel gözüküyor 21 haziran da Ankara olabilir mi bu ya

ben hiç böyle bir şey yaşamadım ve duymadım, hani şöyle bir şey olduğu olmuştu, o günlerde hiç uğramadığım bir mekana gitmiş görünüyordum ama yakınlarında yarım saatlik bir duraksama yaşadığım için 50-100 mtlik bi sapmaydı en fazla. Ankara- İstanbul ciddi bir fark

Yani bunu tam olarak bilemeyiz;ama ben iyi niyetli bakıp bazen gideceğim yer hastane, otel yanı gibi spesifik bir yerdeyse direkt konumu hastaneye, otele göre ayarlıyorum. Aldattığını gösteren başka kanıtlarınız veya şüpheleriniz var mı?

Ne tesadüf yani evde olduğuna emin olduğunuz onca zaman değil de konumu ankaradayim dediği gün yanlışlıkla otelde görünmüş...
Adamın Ankara'da işi varmış, doğru. Ama işi pazartesi başlamış, adam da bir gün önceden evden ayrılıp o gününü otelde değerlendirmiş.
Bence şüphe duyacak bir şey yok, olay çok açık malesef
Kredi kartı ,banka kartı dokunlerini incelesinize. Belki parası bitmiştir ankaradayim dediği gün İstanbul'dan para çekmiştir. Ya da otele bookingden faaln kartla ödeme yapmıştır. Bir dalginlikla bir açık vermistir yani, inceleyin derim ben.

Evet bunu bende biliyorum biseyin önünden geçerken bile uğradı yazıyor ama nasıl farklı şehir yazsın kafayı yicem herşeyin üstüne yemin ediyor şuan elim ayağım titiriyor

Ben bi otelin sadece önünden geçtim orda eşim araba park ediyordu o yüzden biraz fazla durduk, hep o otel çıktı işte hatta değerlendirme yapın, nasıldı gibisinden bildirim gelmişti orda konaklamış gibi görünmüştüm Google haritalar hesabımda.

Evet bunu bende biliyorum biseyin önünden geçerken bile uğradı yazıyor ama nasıl farklı şehir yazsın kafayı yicem herşeyin üstüne yemin ediyor şuan elim ayağım titiriyor
yani eşiniz yalan söylüyor gibi duruyor çok zor bir durum ama emin olmak için oteli arayıp müşteri kaydı sorabilirsiniz belki. verirler mi bilmiyorum ama hepsi kayıt tutmak zorunda. konum servisi kapalıyken telefonda bir yanlışlık olmuştur belki diye içinizi rahatlatmak isteyeceğim ama mantıklı bir açıklaması da yok

o mümkün çünkü önünde durmuşsunuz ama 400 kmlik bir sapma gerçekten çok enteresan

Yanlış çıkabiliyor beni de geçen sene iki farkli tarihde Berlinde göstermiş. Şimdi bunu eşim didiklese yanlış mı anlamalı?

Not: İstanbulda yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…