Yanlış konum çıkabilir mi

eğer doğruysa Bosanicam aldatılmayi kimse haketmez
İspatlayamadınız diyelim ama hala şüpheli kaldınız. O zaman ne olacak?
Bakın burada bile üyeler bende de yanlış çıkıyor dedi diye tereddüte düştünüz bile. Adam da bahaneleri sıralamış. E tabi kimse yoğurdum ekşi demez şu durumda. Kafanız hooop çorba oldu yine. Nasıl ispatlayacaksınız ihaneti? Tabi varsa o da.

Hamileyken o kadar basit değil ama gerçekten beni aldattiysa tabi ki bosanicam

Ankarada oteldemi kaldı bilmiyorum ama kalacağı otelin ismini karıştırmış olabilir.

Başka bir şüphe duymadıysanız kafanızı karıştırmayın diyeceğim ama sanırım son günlerde birşeyler olmuş

Takipte kalıcam eğer gerçekten böyle bişey varsa gerçekten bosanicam daha 22 yaşındayim önümde bı ömür var inşallah böyle adamla gün gecmez

Jandarma ve polis harici bilgiler verilemez yasak

Gizli sekmeden girmeyi bilmiyor demek yapıcan bi iş madem adamakıllı yapsana adam

Takipte kalıcam eğer gerçekten böyle bişey varsa gerçekten bosanicam daha 22 yaşındayim önümde bı ömür var inşallah böyle adamla gün gecmez
Tamam da adam profesyonelse hiç açık vermezse ne olacak? Uzuuuunca bir süre beklemede kalırsınız.
Peki bu adamla aynı yatağa girmek, yüzüne bakmak zor olmayacak mı?

Tamam da adam profesyonelse hiç açık vermezse ne olacak? Uzuuuunca bir süre beklemede kalırsınız.
Peki bu adamla aynı yatağa girmek, yüzüne bakmak zor olmayacak mı?
Son olaylardan sonra yatak olayimiz bitti zaten evde şuan arkadaş gibiyiz

Geçen seneye kadar incelediniz mi

Siz niye hala evlisiniz bu adamla ben anlamıyorum şu an.

Ama herseyime muhalefet zaten sinirliyim daha da sinirlendiriyor beni her seferinde
Allah aşkına ne demiş size? Bir sürü konu açtınız, kocanız arkadaşlarıyla yatak odası muhabbeti yapan birisi, güven duymuyorsunuz, ta geçen seneye kadar araştırma yapıyorsunuz.

Bunlar sağlıklı bir evlilikte olan şeyler mi sizce??

Konularınızı bildiği için de boşanın, evlilik evlilik olmaktan çıkmış diyor işte. Bence haklı da.

Kadına alakasız bir şekilde konya ovası demenizin de sinirle alakası yok. Bildiğiniz hakarettir bu. Kusura bakmayın.

Erkeklerin kendini ele vermesi böyle saçma yalanlardan ortaya çıkıyor zaten

Allah aşkına neyi hakaret

Yapmayın, hakaret ettiğinizi hepimiz okuduz. Özür dilerim demeniz gereken yerde bir de hakaret yokmuş gibi davranmayın çok çiğ duruyor.
Uzatmamak için yazmayacaktım ama dayanamadım.

Biri size durduk yere konya ovası dese siz sakince mi karşılarsınız? Yapmayın Allah aşkına.

Özür dileyip hatasını kabul etmek büyük bir erdemdir, incisi dökülmez kimsenin, aksine saygınlığı artar. Unutmayın.

Allah aşkına neyi hakaret
Höh artık!
Kadına apaçık mezhebi geniş demişsiniz. Konya ovası genişliği ile ünlüdür, hiç öyle demedim demeyin. Dil ve anlatım konusunda benle yarışamazsınız zira hocasıyım. Mezhebi geniş diye namus konusunda "aşırı" derecede rahat olana denir. Açın sözlük anlamına bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…