Hakaret etmek gibi bi amacim yok kusura bakmasın ne zaman sinirlensem buraya yazıyorum ve üstüme geldiğini düşünüyorumYapmayın, hakaret ettiğinizi hepimiz okuduz. Özür dilerim demeniz gereken yerde bir de hakaret yokmuş gibi davranmayın çok çiğ duruyor.
İyi hergun ders verir misin bana ben bilmiyom cunkuugHöh artık!
Kadına apaçık mezhebi geniş demişsiniz. Konya ovası genişliği ile ünlüdür, hiç öyle demedim demeyin. Dil ve anlatım konusunda benle yarışamazsınız zira hocasıyım. Mezhebi geniş demek, namus konusunda "aşırı" derecede rahat olana denir. Açın sözlük anlamına bakın.
Simdi bende konya ovasi oldum he he
Belli bilmediğiniz.İyi hergun ders verir misin bana ben bilmiyom cunkuug
Anaam konyaa ovasinin anlamini duyunca ben sokHöh artık!
Kadına apaçık mezhebi geniş demişsiniz. Konya ovası genişliği ile ünlüdür, hiç öyle demedim demeyin. Dil ve anlatım konusunda benle yarışamazsınız zira hocasıyım. Mezhebi geniş demek, namus konusunda "aşırı" derecede rahat olana denir. Açın sözlük anlamına bakın.
Valla hiç sevmem aslında yazım, noktalama ve anlatım bozukluğu gibi mevzularda öne atılmayı. Öğretmenliğim okulda geçerli çünkü. Ama bazen dayanamıyorum.Anaam konyaa ovasinin anlamini duyunca ben sok
Takipte kalıcam eğer gerçekten böyle bişey varsa gerçekten bosanicam daha 22 yaşındayim önümde bı ömür var inşallah böyle adamla gün gecmez
Gerçekten şuan bunu düşünüyorum ama yakın zaman da düşünmekle de kalmicamBen 40lık 2 çocuklu, gidecek yeri olmayan birisin sandım konu sahibesi. Madem 22 yaşındasın bu soytarıyla ne işin var?? Bu adam çok ahlaksız ve rezil biri, hayatboyu takip mi yapacaksın? Durma hemen boşan
Aile baskısı diyelim daha önce çalışıyordum ve ozgurdum tatillere gece gezmelerine giderdim ve ailem çok sikayetciydi onlara göre doğru kocayı buldular ve evlendim evlensinde kocasının evinde naparsa yapsın kafasindaydilar şimdi çok mu iyi oldu eminim anlatsam da o yapmamıştır diye onu tutacaklarAllah aşkına ne aceleniz vardı da bu kadar küçük bir yaşta evlenip bir de üstüne çocuk yaptınız.Kimseyi kınamak,yargılamak haddim değil ama bu şekilde hiçbir yere varamazsınız.
Hocam yalniz "benle" degil benimle olacak.Höh artık!
Kadına apaçık mezhebi geniş demişsiniz. Konya ovası genişliği ile ünlüdür, hiç öyle demedim demeyin. Dil ve anlatım konusunda benle yarışamazsınız zira hocasıyım. Mezhebi geniş diye namus konusunda "aşırı" derecede rahat olana denir. Açın sözlük anlamına bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?