Yanlış konum çıkabilir mi

Google haritalarımdan bakmadım hiç ama hesaplarımla ilgili bilgisayarıma ve telefonuma "x cihazı y konumundan şu gün şu saatte giriş yaptı" gibi bir bildirim gelmişti birkaç defa.
X cihazı kendi cihazım, o an girişi yapan da benim zaten ama y konumu hiç gitmediğim şehirlerdi.
Şifrelerimi değiştirmiştim ama başka şehirlerde görünen benim cihazımdı sonuçta.

Eşinizin tam Ankara'ya gittiği dönem böyle bir şey olması şüpheli ama doğru söylüyor da olabilir.
Asıl sorun güvenmediğiniz adamla evli kalmaktaki ısrarınız.
Böyle böyle hasta edeceksiniz kendinizi sonunda.

Hesabiniz pasiflesmis yine de yazayim. Esime ulasmam gereken bi gun tüm gun ulasamadim. Bi grup arkadasiyla Türkiye‘ deydi. Neyse ayni marka telefonlardan konum görünüyor ben de baktim Suriye‘ de görünüyor, dedim bunlari kacirdilar kesin terör örgütleri para falan icin diye kurdum ^^
Panik telas oteli aradim, gittigi kisileri falan. Kendisi otelin havuzuna inmis telefon cekmiyor. Suriye‘ yle alakasi yok gittigi yerin ama öyle iste.
Hala anlam veremesem de yasandi.

Yani siz de eşinizin haftada bir açığını yakalayıp her seferinde de sanki ilk defa olmuş gibi buraya konu açıyorsunuz ya, ne diyeyim size bilmiyorum.

Boşanmayacaksanız üstünü eşelemeyin böyle durumların, susup göz yumun madem.

Şundan sonra iyice emin oldum, aldatmış seni çatır çatır. Böyle saçma yalan mı olur? Gmail hesabı parayla alınan bir şey değil, 5 dk da alınabiliyor, kimse kimsenin şahsi Gmail hesabına ihtiyaç duymaz. Onun yerine '' Ya ne bileyim höfff. '' dese inanırdım.

Her gün bu adamı boşamak için sebep arıyorsunuz aslında sebeplerde geçerli ama bi türlü ikna olamadınız kapatın gözlerinizi keyfinize bakın en iyisi

Merak edip baktım. Sürekli zaraya gittiğimi iddia ediyor haritalar mağazadanda konum vermesin artık. Batıkent çıkmış birde site adı bile yazıyor çokta güvenmeyin derim haritalara. Konu sahibine değil yazdıklarım bu arada. Kızdım ona yardım edesim gelmedi

Onun kocası o otele gitmiş ama o belli. Gmaili arkadaşa verdim diye talihsiz bir yalan söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…