- Konu Sahibi kalbiminaruzvezni
-
Oğlumla ilgilenen bir bayan vardı yanımda, evlendiği için işi bıraktı. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine okul öncesi mezunu bir kızla çalışmaya başladım birkaç haftadır. Geçenlerde ben aşağıda oturuyorum. Kızla oğlum üstten aşağı inecekler kız oğlumu ittiriyor, oğlumda ittirildiği için kıkır kıkır gülüyor. Kız beni görmedi önce, oğlumu ittirirken yüzünde hani böyle birisinden gıcık alırsın ya öyle bir ifade vardı. Sonra aşağı bakınca benimle göz göze geldi, gülümsedi. Bende " Dikkat et ablası düşmesin" dedim. Bana "Yok yok dikkat ediyorum çok hoşuna gidiyor böyle yapınca" dedi.
Tabi ben o yüz ifadesini unutamıyorum. eşime eve kameramı taktırsak dedim, eşim bana şirkette kamera var evde kameramı olurmuş, istemiyorum zaten bahçede var dedi. e onla bu bir mi dedim. Gerçi bende evde kameraya pek sıcak bakmıyorum ama.
Yıllardır bizimle çalışan güvenilir bir bayan var, ona söyledim nolur ben yokken dikkat et dedim.
Kızla konuşmak istemiyorum saniyelik bir şey için, boşuna endişeleniyorsam soğutmak istemem işinden. Hayır yani çocuğuma ısınamadıysa ya da gıcık alıyorsa(ki olabilir olmayacak şey deil), bize faydasından çok zararı olur. Bu arada ben ilgileniyorum çocuğumla, kız sadece yardım ve eğitim amaçlı yanımızda (lütfen buna takılmayın)
Napsam acaba nasıl anlasam, acaba yanlış mı yorumladım? Aklıma hep yüz ifadesi geliyor.
Çocuğunuz onu seviyor mu? Yanında mutlu mu? Yoksa huysuzlanıyor mu?
sen evdemisin yoksa çalışıyomusun ama yinede dikkatli ol taktırma imkanın varsa taktır kamerayı zaten hep güvendiklerimiz yaralamıyomu bizi çocuk sonuçta allah esirgesin çocuğuna sorabilirsin ağzından laf alabirsin eğer anlatabiliyosa...
Çocuğum mutlu bir problem görmedim
Ben çalışmıyorum. Oğluma soruyorum x ablayı seviyor musun diye, evet diyor ama işte... Çocuğumun yüzüne iyi davranıp şaka yollu bir şeyler yapar mı yada bir şey yapmasa bile (işinden olmamak için) muhtemelen kötü davranmaz ama sevgisiz samimiyetsiz de olmaz ya.
Ben çocuğumu böyle yabancılara emanet edemem..
İyi cesaretiniz var..
Yok muydu bir hısım akraba, bir eş dost? Anne yahut kayınvalide?
Ne bileyim ben yedi yabancıya CANIMI teslim edemem...
çocuğunuz kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?