- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi kalbiminaruzvezni
-
4 yaşını geçti 5 e giricek
5 yaşındaki bir çocuk evde mi eğitim alıyor? anaokuluna gitmesi gerekmez mi? çocuğun sosyalleşmesi açısından bu çok önemlidir.çok şaşırdım şu an hem,ben bir anne hem bir öğretmen olarak çocuğunuzu kreşe-anaokuluna verin derim geç kalıyorsunuz bile.
Oyun grubumuz var zaten o ayri ona birlikte gidiyoruz. Haftanin 3 yada 4 gunu oluyor. Seneye kres olayina girisicez. Bizim bir cocuk psikologumuz var aile dostumuz, onun yonlendirmesiyle hareket ediyoruz. İsinde cok iyi tavsiyelerine cok guveniyorum5 yaşındaki bir çocuk evde mi eğitim alıyor? anaokuluna gitmesi gerekmez mi? çocuğun sosyalleşmesi açısından bu çok önemlidir.çok şaşırdım şu an hem,ben bir anne hem bir öğretmen olarak çocuğunuzu kreşe-anaokuluna verin derim geç kalıyorsunuz bile.
Soruldugu icin soyluyorum.
Temizlikle ilgili var yardimcilarim bu kizla ozellikle egitim amacli calisiyorum. Ayrica illaki gun icinde evde olmadigim vakitler oluyor. Ben ilgileniyorum zaten.
Siz çalışmıyorsunuz...Hem temizlikçileriniz var evde hem çocuğunuza bakıcı..Eşiniz milletvekili sanırım :) 3 saat eğitim amacı ile siz yardımcı olun o halde oğlunuza.Hem evde olucam hem yardımcı tutucam yok ne kadar tuzum kuru olursa olsun israfa girer yahuuuu bu
Okulöncesi eğitim 3 yaşında başlamalı. Eskidendi o 5-6 yaşlarında göndermeler. Nasıl her tür canlı mutasyona uğruyorsa insanlarda uğruyor. Yeni nesil daha çabuk büyüyor. Beyni erken öğrenme çağına giriyor.
Oyun grupları 0-3 yaş arasındadır genelde. Ben okulöncesi öğretmeniyim. İfadeleriniz çok ilginç geldi gerçekten şaşkınım.
Çocuğunuzun gelişiminde mi bir problem var acaba?
Hersey mutasyona ugruyur elbette, ama sizin bahsettiginiz hizla deyil :) oyle olsa bir 100 yila ET ye benzeriz :)
Bu espiri olmadı hayatım bir daha ki sefere artık
Okulöncesi eğitim 3 yaşında başlamalı. Eskidendi o 5-6 yaşlarında göndermeler. Nasıl her tür canlı mutasyona uğruyorsa insanlarda uğruyor. Yeni nesil daha çabuk büyüyor. Beyni erken öğrenme çağına giriyor.
Oyun grupları 0-3 yaş arasındadır genelde. Ben okulöncesi öğretmeniyim. İfadeleriniz çok ilginç geldi gerçekten şaşkınım.
Çocuğunuzun gelişiminde mi bir problem var acaba?
İmkanlarim buna yetiyor, bundan faydalaniyorum. Temizlikci demiyelimİsler ve yemek icin yardimcim var iki kisi. Birisi ablam gibi zaten. Aileden artik sayilir.Toplamda uc saat icin birisinden yardim almamin sakincssini goremedim ben. Okul oncesi mezununun bilgisi deneyimi egitimi ile benim ki bir olmaz ki... o kadar farkli oyunlari var ki, kirk yil dusunsem aklima gelmez.Siz çalışmıyorsunuz...Hem temizlikçileriniz var evde hem çocuğunuza bakıcı..Eşiniz milletvekili sanırım :) 3 saat eğitim amacı ile siz yardımcı olun o halde oğlunuza.Hem evde olucam hem yardımcı tutucam yok ne kadar tuzum kuru olursa olsun israfa girer yahuuuu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?