Yanlış mı anladım acaba, doğrusunu nasıl anlayabilirim?

Eğer çalışmıyorsanız ev de kamera ya gerek yok...gözünüz sürekli bakıcı hanımda olsun.
Belki anneliğin vermiş olduğu hassasiyetten dolayı öyle hissettiniz,bilemiyorum.
Bir müddet izleme de kalın...baktınız rahatsız oldunuz,o zaman alıp karşınıza konuşun hanımı.

Kiz 11 de geliyor. Ben de acikca konustum. Boyleydi boyle diye. O yuz ifadesini de soyledim. Cok sicak ve samimi bir sekilde rahasizligimi dile getirdim. Eger isinamadiysa ya da bir rahatsizligi varsa acik olmasini. Cozumler uretebilecegimizi soyledim. Hatta is konusunu kafasina takmammsi gerektigini gerekirse onun icin baska bir is ayarlayabilecegimi soyledim. Cok iyi bir hava vardi. Onu germek istemedim. Gerilmedide.. Bana aciklasi su sekilde oldu. Bir suredir reflu sikintisi varmis ve zaman zaman agzindaki taddan dolayi istemsiz olarak yuzunu buzuyormus. Bana cok tatmin edici geldi. Bana onunla boyle acik acik konustugum icin tesekkur etti. Eger dedigi gibi deilse bile bu konusmadan sonra sicakligimizi hissedebildik gibi geliyor bana. Kendi adima suan mutluyum. Su an oglumla odasinda oyunlu ingilizce calisiyorlar.oglumun gulme sesleri geliyor.

Mantıklı bir açıklama,bende de reflü var ve bir başladı mı yüzüm değişik mimiklere bürünüyor.
Sevindim adınıza.

Cok saolun, inanin beni anlayan uyeler olmasa kaydimi sildiricektim. Ben bu konu daha baska nasil anlatilir bilemiyorum. Elestirildigim noktada aciklama yapiyorum bu defa aciklama icin elestiriliyorum. Arka arkaya konu actim cunku zaten bu konular icin uye oldum siteye. İlkinde tamam yanlis anlasildim da bunda yanlis anlasilacak hicbir sey soylemedim. Destek icin Saolun

Hayatim bana soru sorulunca detay giriyorum. Ben detaylari yazarken bana normal geliyor. Sonra bir bakiyorum.Kopmus konu. Diger konudan sonra acmayayim dedim ama beklememem gerektigini dusundum.. bunlar icin uye oldum cunku.iyide yapmisim. Bu arada cocugumun cok sosyal bir hayati var. Evde oyle tek durmuyor. Arkadaslari var. Oyun grubu var. Seneye anaokuluna yazdiricam zaten. O olmadan olmaz. Simdi detay girmem gerekti, girince yanlis anlasiliyorum. Ama detay girmem gereken yorumlar oluyor.

Son düzenleme:

Allah razi olsun.

sizde sağolun :)

yok siz sildirmeyin kaydınızı.muhakkak ki farklı bakış açıları olacaktır.tabi ki hepimiz aynı düşünce yapısında olamayız.
tabi birazda kırmadan yapılırsa yorumlar iyi olacak.

bu arada hanımefendinin yaptığı açıklama beni de tatmin etti.konuşmak her zaman iyidir çok iyi yapmışsınız.eminim şimdi sizde rahatsınız,hanımefendi de rahattır.

Çocuk zaten dünyadan bi haber büyüyor,bir kafes alın tam olsun. Kızla konuşmuşsunuz ama onun öncesinde hemen yemiş yaftayı. Kıza kabahat bulacağınıza kendinizi sorgulayın.

baştan okudum ve konu sahibine soruldukça konu dallanp budaklanmış

konu sahibi= eğitmen 3 saatliğine geliyor
x=hımmmmsen çalışmıyormusun????????????
konu sahibi= çalışmıyorum
x=sen neden çocuğua bakmıyosun?????????
konu sahibi=ben bakıyorum zaten.psikologumuz önerdi
x=bu yaşta olmaz evde eğitim.kreşe neden gitmiyor.?????????sosyalleşir
konu sahibi=seneye gidecek.zaten haftanın belli günleri farklı aktiviteleri var
x=hımmmmmmm buldum siz varlıklısınız zenginsiniz.en iyi çözüm bu

soru sorulmuş konu sahibi cevap vermiş kısacası.çözüme ulaşan hiç bi şey yok.

Son düzenleme:
Tam olarak anladım
evde sanırım yemek yapan temizlik yapan biri var
sizde evdesiniz malum biliyoruz diğer konunuzu
yani siz parayla cocugunuzla oynasın diye bir kızmı tuttunuz? sanırım cok yogunsunuz

Bende diyorumki adeletin batsın dünya

Onyargiyla yaklasan zaten yaklasiyor benim korktugum beni anlayan kisileri kaybetmek. Gercekten korkuyorum yanlis anlasilmaktan( beni anlayanlar tarafindan ozellikle) Yeni bir konu acsam yine ayni sey olacak. Derdimi nasil anlatsam diye kara kara dusunmek beni ayri bir derde sokacak. Su kamera olayi beni hepten ucurdu. Girdim nete baktim cok pahali seylerde deiller. Girin bakin ucuk fiyatlari yok. . Evde ki calisanlarimi uyeler eve is icin alin birilerini diyince soyledim. Oyle ultra luks bir hayatim yok yani. Bence imkani olan icin ihtiyac hatta. Kim istemez evinde yemek ve is icin birisleri olsun.. bunda abest bisey goremiyorum. İmkani olan faydalaniyor. Ben de yalilarda oturmak isterdim o kadar imkanim yok oturamiyorum. Biri yalida oturuyorum dese ona saracakmiyim.. hava atiyosun diye. Burada hava atilsa nolucak hem kim kimi taniyor. Bana getirisi ne olacak. Bunu da hic anlayamadim

Tam olarak anladım
evde sanırım yemek yapan temizlik yapan biri var
sizde evdesiniz malum biliyoruz diğer konunuzu
yani siz parayla cocugunuzla oynasın diye bir kızmı tuttunuz? sanırım cok yogunsunuz

Ya cocuk egitimi oyunla oluyorsa ( ozellille dil ve matematik )ve ben bunu beceremiyorsam. İsinde iyi olan biriyle uc saat calismamin ne sakincasi var

Son düzenleme:

bence bukadar sorun etme.sonuçta evinde çalışan insanın basit bir mimiği kafanı kurcalamış.zamanla alışırsın ve kızlar zamnla tanır seni.normal hayatımızda bile yeni tanıştığımız insanlarla bile iletişimsizliğimiz yanlış anlışılmalarımız yada anlamamız olabilir.sen yorum yaazdıkça bizler tanırız seni.yoksa kimse kimsenin ne olduğunu bilmez sanalda bir anda

Ya cocuk egitimi oyunla oluyorsa ( ozellille dil ve matematik )ve ben bunu beceremiyorsam. İsinde iyi olan biriyle uc saat calismamin ne sakincasi var

canım imkanın olduktan sonra her istediğini yapabilirsin.üstelik eğitimli birinin çocuğunla ilgilenmesi daha güzel.benim kız kardeşim ev hanımı olduğu halde yeğenim 2,5 yaşından beri özel kreşe gidiyor.bazılarına göre bu da abes geliyor.ev hanımı gezmek için mi çocuğu kreşe gönderiyor diye laf ettiler

Yani herkes kendince bir girisimde bulunuyor. Kimse kimsenin evladini annesi kadar dusunemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…