- 22 Haziran 2021
- 29
- 6
- 16
- 26
- Konu Sahibi yorgundemokrattt
-
Asla gizlemiyorum. O da hoşlanmıyor ama sana güveniyorum diyor. Alkol içerikli bir yemek yediğimizi söyledim ve genelde bana olan övgü cümlelerinden de bahsediyorum. Kızıyor kıskanıyor ama yansıtmıyor. Bunun onu yıpratmasından korkuyorum. Çünkü işe başladığımda projeler yaptığımız yurtiçi yurt dışı gezilerimizin olduğu zamanlar olucakDikkkatli ve temkinli davranin. Birdahaki sefere gitmeyin yemege. Giderseniz de erkek arkadasinizi goturun. Hicbirseyi gizlemeyin ondan. Sonra o pis zampara iftira falan atar allah korusun. Yani dusunun patronunuz bayan olsaydi cagirirmiydi sizi yemege? Hayir
O yuzden birdaha cok dikkatli davranin mesafenizi koruyun resmi olun iliskilerinizde.
"İşlenmemiş bir elmassin "cümlesi çokta iyi niyetli olmadığını gösteriyor hemde sevgiliniz olmasına rağmen, sizi beğeniyordur ya takılmak istiyor yada ilişki yaşamak istiyor sevgilinizden ayrılmanızi bekliyordur belki de , rakı balık özeldir herkesle gidilmez bana göreKariyerim için çok önemli bir işe girmek üzereyim. Aylardır üstüm benim işe alınmam için çaba sarfediyor. Bahsettiğim kişi ile beraber çalışacağız ve kendisi orta yaşlı boşanmış çocuğu olan bir adam. Sadece bana karşı değil diğer evli orta yaşlı kadın iş arkadaşlarına da samimi konuşan onlar tarafından sevilen bir adam. Ama beni işe almak konusundaki bu çabasını bazen farklıya yoruyorum. Kabul aldığım için dün gece kutlama yemeğine çıktık ve beni rakı balığa götürdü. Arkadaşlarıma rakı balık gittik dediğimde çok garipsediler gereksiz buldular ve altında bir şeyler aradılar. Dün gece erkek arkadaşımdan da bahsetmeme rağmen sohbetin havasında bir değişim olmadı. Bana kendinin yeteneklerinin farkında değilsin işlenmemiş bir elmassın diyip durdu tüm gece. Bilemiyorum bana ilgisi mi var yoksa normal mi kestiremiyorum. Bir yanım bu kadar ilgisi varsa ve benle takılmak istiyorsa beni işe almak için çabalamaz aksine işiniz olmadı diyip benimle dışarda sohbet kurmaya çalışırdı diyor. Siz ne düşünüyorsunuz
Ooo niyetini belli etmiş adam, sevgilinizi bile bile size asılıyorEvet yani nereye gidelim diye bana sorduğunda siz bilirsiniz dedim ama normal kahve yemek yer döneriz diye düşünmüştüm. Oyle bir ortama gidince yine bozuntuya vermedim. Zaten nerde durması gerektiğini bilen biriyim alkolde. Gayet normal şekilde taksiye binip evime döndüm ama bana "erkek arkadaşın problem eder şimdi yoksa gel salonda yatarsın derdim" Dedi. Her şey bariz gibi geliyor ama bazen diğerlerine olan samimiyetini de görünce anlamlandıramıyorum
Buraya kadar hepsi samimiyet olarak yorumlanabilirdi ama evin barkın var ne diye adamın salonunda yatacakmışsın, çok saçma. Bence dikkatli olun derim.Evet yani nereye gidelim diye bana sorduğunda siz bilirsiniz dedim ama normal kahve yemek yer döneriz diye düşünmüştüm. Oyle bir ortama gidince yine bozuntuya vermedim. Zaten nerde durması gerektiğini bilen biriyim alkolde. Gayet normal şekilde taksiye binip evime döndüm ama bana "erkek arkadaşın problem eder şimdi yoksa gel salonda yatarsın derdim" Dedi. Her şey bariz gibi geliyor ama bazen diğerlerine olan samimiyetini de görünce anlamlandıramıyorum
Her zaman ciddiyetle yaklaştım beyden sizden öteye gitmeyen sohbetlerim oldu. Fiziksel bir temas olmadı ama sözleri bile bir tuhaf geldi. Umuyorum ki hem iş hem ilişki hayatımı zora sokmasın
Kendisi biraz sarhoş oldu. Eve bırakamayacağını söyledi. Otobüs saati geçmişti. Sonrasında o cümleyi kurdu. Ben de sağ olun taksi çağırıp evime dönerim dedim ki öyle yaptımBuraya kadar hepsi samimiyet olarak yorumlanabilirdi ama evin barkın var ne diye adamın salonunda yatacakmışsın, çok saçma. Bence dikkatli olun derim.
Evet ben rakı balık olmasını problem etmemiştim açıkçası. Konuşulanların içeriği tuhaftı ama arkadaşlarımda ne alaka diyince ve sizlerde tuhaflık olduğunu anladımAma akşam yemeği üstelik rakı balık..
Çok dikkatli olun adam hiç normal değil daha baştan niyetini belli etmis
Umarım bir an önce niyetini belli eder. Uzun yıllar çalışacağımız ve birlikte götürmemiz gereken bir iş. En iyisi olur umarım ❤Herkes tuhaf bulmuş ama bazı insanlar bu tarz davranışlar sergileyebiliyor en basitinden eşimle birlikte aynı şirkette çalışıyoruz ve bizim üstümüz de aynı senin anlattığın adan gibi eşime karşıda bana karşıda aynı çok samimi ve yılışkan ama yıllardır tanıyoruz ve içindeki niyeti biliyoruz ama tabikide gidipte baş başa yemek yemek biraz saçma olmuş kestirip atabailirdin yada isim var başka zaman diyebilirdin birdaha böyle herhangi bir şey olduğunda karşılık vermezsen asil niyeti o zaman ortaya çıkar. Ve sunuda eklemek istiyorum bazı insanlar yazmak için sadece dışarısı olsun demek yerine gözümün önünde olsun der sizjnkide belki o hesaptır hoşlanıyordur hep yanında gözünün önünde ol istiyoda olabilir dediğim gibi bir kere tersle yada istemiyorum de o zaman gerçekten niyetini belli eder zaten sonraki davranışlarından anlayabilirsin bunu.
Hakkında hayırlısı olsun canım hicbisey kendinden önemli değil iyi düşün ona göre davranUmarım bir an önce niyetini belli eder. Uzun yıllar çalışacağımız ve birlikte götürmemiz gereken bir iş. En iyisi olur umarım ❤
Ben de öyle düşündüm. Erkek arkadaşı olmasını takmamış , adamın amacı bence yatakBence acik kapi ariyor araliyor. Yani ufak bir yesil isik yakmaniz durumunda sizi hemen yataga davet edebilecek birisi. Cok samimi olsaydi erkek arkadasinizi da cagirirdi yemege.
Bence dikkatli olun
Hayatınızda biri varken neden başka erkekle başbaşa yemek adama siz yüz vermişsiniz.Sevgilinizin yerinde olsam sizi terkeder suratiniza bakmazdim.Evet yani nereye gidelim diye bana sorduğunda siz bilirsiniz dedim ama normal kahve yemek yer döneriz diye düşünmüştüm. Oyle bir ortama gidince yine bozuntuya vermedim. Zaten nerde durması gerektiğini bilen biriyim alkolde. Gayet normal şekilde taksiye binip evime döndüm ama bana "erkek arkadaşın problem eder şimdi yoksa gel salonda yatarsın derdim" Dedi. Her şey bariz gibi geliyor ama bazen diğerlerine olan samimiyetini de görünce anlamlandıramıyorum
Benim yaşadığım yerde bu davranış için çok ciddi soruşturma açılır. İşe alma aldırma vaadiyle astının üstünde baskı kuruyor istismar ediyor.Herkes tuhaf bulmuş ama bazı insanlar bu tarz davranışlar sergileyebiliyor en basitinden eşimle birlikte aynı şirkette çalışıyoruz ve bizim üstümüz de aynı senin anlattığın adan gibi eşime karşıda bana karşıda aynı çok samimi ve yılışkan ama yıllardır tanıyoruz ve içindeki niyeti biliyoruz ama tabikide gidipte baş başa yemek yemek biraz saçma olmuş kestirip atabailirdin yada isim var başka zaman diyebilirdin birdaha böyle herhangi bir şey olduğunda karşılık vermezsen asil niyeti o zaman ortaya çıkar. Ve sunuda eklemek istiyorum bazı insanlar yazmak için sadece dışarısı olsun demek yerine gözümün önünde olsun der sizjnkide belki o hesaptır hoşlanıyordur hep yanında gözünün önünde ol istiyoda olabilir dediğim gibi bir kere tersle yada istemiyorum de o zaman gerçekten niyetini belli eder zaten sonraki davranışlarından anlayabilirsin bunu.
Ayarsız ve yılışık demek ki. Ne diye herkesle samimi ki? Boş.Evet yani nereye gidelim diye bana sorduğunda siz bilirsiniz dedim ama normal kahve yemek yer döneriz diye düşünmüştüm. Oyle bir ortama gidince yine bozuntuya vermedim. Zaten nerde durması gerektiğini bilen biriyim alkolde. Gayet normal şekilde taksiye binip evime döndüm ama bana "erkek arkadaşın problem eder şimdi yoksa gel salonda yatarsın derdim" Dedi. Her şey bariz gibi geliyor ama bazen diğerlerine olan samimiyetini de görünce anlamlandıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?