İlgilenmeyin, bakmayın, görmezden gelin.Bu siteyi eğeydir takip ediyorum. En iyisi buraya yazayım da hemcinslerimin fikrini alayım dedim. Öğretmenim. Benim gibi öğretmen bir arkadaş sürekli bana bakıyor gibi hissediyordum .pandemi bitti okul açıldı. Şimdi yine öğretmenler odasındayken hep bakışlarını yakalıyorum. O da evli. Eşi de arkadaşımın yakın arkadaşı hatta.
Sizce ben yanlış anlıyor olabilir miyim? Yoksa kadın hisseder mi? Kafam takıldı yaa.bir de ben bakınca hemen gözlerini başka yere çeviriyor.Diğer bayan arkadaşlarla sürekli muhabbet açar konuşur. Benle pek diyalog kurmaz. Bu da dikkatimi çekti. Terlesem mi ne yapsam bilemedim
Ben ona bakmıyorum aslında.Aynı odada olunca illa ki o tarafa baktığım oluyor. Baktığımda da göz göze geliyoruzİlgilenmeyin, bakmayın, görmezden gelin.
Siz ona bakınca o da farklı düşünüyor olabilir. Hiç yokmuş gibi davranın.
Demek ki siz benden büyüksünüz. Ben ergenim. TeşekkürlerNe diyeceksiniz tersleyip? Bana bakma mı?
İnsan insana bakar, bişey hoşuna gider bakar, hoşuna gitmez bakar, rahatsız olur bakar, komik bulur bakar. Koskoca kadınsınız bakışlara anlam yükleme çağını geride bırakmış olmanız gerekir.
Ergenliğin 33 yaşına kadar sürmesi normal değil ama siz bilirsiniz yine deDemek ki siz benden büyüksünüz. Ben ergenim. Teşekkürler
Öğretmen Bey: Öğretmenim.Meslektasim ile göz göze geliyoruz ve gözlerimi kaçırıyorum.Kacırmasam sanki bakısacakmısız gibi geliyor cunku..Evliyiz ve bu bayan arkadas terlese mi terlemese mi bilemez gibi davranıyor.Şaşırdım kaldım.. Benle pek diyalog kurmaz. Bu da dikkatimi çekti. Terlesem mi ne yapsam bilemedim
Eğer bakışları rahatsız ediyorsa ya dikkate almayacaksınız yokmuş gibi davranacaksınız. Dikkatinizi çekmeye çalışıyorsa tepki vererek istediğini ona vermiş olursunuz.Bu siteyi eğeydir takip ediyorum. En iyisi buraya yazayım da hemcinslerimin fikrini alayım dedim. Öğretmenim. Benim gibi öğretmen bir arkadaş sürekli bana bakıyor gibi hissediyordum .pandemi bitti okul açıldı. Şimdi yine öğretmenler odasındayken hep bakışlarını yakalıyorum. O da evli. Eşi de arkadaşımın yakın arkadaşı hatta.
Sizce ben yanlış anlıyor olabilir miyim? Yoksa kadın hisseder mi? Kafam takıldı yaa.bir de ben bakınca hemen gözlerini başka yere çeviriyor.Diğer bayan arkadaşlarla sürekli muhabbet açar konuşur. Benle pek diyalog kurmaz. Bu da dikkatimi çekti. Terlesem mi ne yapsam bilemedim
Ya uzun uzun cevap vermemek için ironi yaptım da . Size normal gelebilir. Bana göre normal değil bakması. Ergen de sizsiniz. Reelde hiçbir vasfı olmayan burda büyüklük taslıyor. Muhtemelen kendi psikolojik problemlerinizi burda bir cümle üzerinden insanları yaftalayarak aşmaya çalışmayın. Daha da cevap yazmayın lütfenErgenliğin 33 yaşına kadar sürmesi normal değil ama siz bilirsiniz yine de
Yarım saatlik üye bir mesajla psikolojik analiz yaptı yine. Tebrik ediyorum üçüncü gözünüz açılmışYa uzun uzun cevap vermemek için ironi yaptım da . Size normal gelebilir. Bana göre normal değil bakması. Ergen de sizsiniz. Reelde hiçbir vasfı olmayan burda büyüklük taslıyor. Muhtemelen kendi psikolojik problemlerinizi burda bir cümle üzerinden insanları yaftalayarak aşmaya çalışmayın. Daha da cevap yazmayın lütfen
Kadınlar yanılmaz bende yakın zamanda aynı şeyi yaşadım. Bir iş arkadaşım bana benden hoşlandığını söyledi (evli biri) bende sınırını aşmaması gerektiğini, arkadaş olarak gülüp eğlenebileceğimizi ama benden başka birşey beklememesi gerektiğini ,gerekirse kötü tarafımı kendine göstereceğimi söyledim. Ve muhabbet burada kaldı. Benim durumumda kırmak istemediğim, iyi anlaştığım biri, grup olarak takılıyoruz iş ortamında o nedenle birden muhabbeti kesmekte olmuyor diğer kişilerin durumdan haberi yok,olmasına da gerek yok yetişkin insanlarız kendi aramızda hallettik konuşarak. Konuşmak bana olan hislerini değiştirdi mi hayır (zamanla o da unutur gider) ama bana karşı yanlış bir hareketi olmadı , zorlama yok, sadece fikrini beyan etti bende karşılığını verdim olumsuz anlamda ve konu kapandı.Bu siteyi eğeydir takip ediyorum. En iyisi buraya yazayım da hemcinslerimin fikrini alayım dedim. Öğretmenim. Benim gibi öğretmen bir arkadaş sürekli bana bakıyor gibi hissediyordum .pandemi bitti okul açıldı. Şimdi yine öğretmenler odasındayken hep bakışlarını yakalıyorum. O da evli. Eşi de arkadaşımın yakın arkadaşı hatta.
. Şimdiye kadar kimseden böyle bir bakış hissetmedim gençlik çağı hariç. Bilerek isteyerek bakıyor gibi geliyor. Az önce toplantıda yer yoktu ben ayaktaydım . Oturanlar önde ben arkada. Arkada olmama rağmen bana bakıyordu . Şimdi şöyle düşünebilirsiniz sen de bakıyorsun ki görüyorsun. Ben tahtaya, ekrandaki kalan süreye, bütün odaya bakıyorum. Ama o gözünü dikmiş bakıyor. Yoksa yazdığınız gibi olduğunu düşünüyordum zaten öncedenÖğretmen Bey: Öğretmenim.Meslektasim ile göz göze geliyoruz ve gözlerimi kaçırıyorum.Kacırmasam sanki bakısacakmısız gibi geliyor cunku..Evliyiz ve bu bayan arkadas terlese mi terlemese mi bilemez gibi davranıyor.Şaşırdım kaldım.
Boyle de olabilir degil mi?
Siz en iyisi oralı olmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?