Yo ben normal demedim ki zaten. Kendi düşüncemden rahatsız olduğumu da bekirttim. He he hiç tanımadığım insanlardan destek bekliyorumBakması normal değil de, sizin bu bakışlardan hoşlanıyor olmanız normal mi? Bence yanlış anlıyorsunuz. Size baktığı falan yok, siz bir şekilde etkilenmişsiniz , o yüzden muhtemelen öyle yorumluyorsunuz, buraya da destek görmek için yazdınız ama o cümleyi yazmayacaktınız, tam bir let the lynch begin cümlesi olmuş. Bir de söylemeden geçemeyeceğim burada sizin düşündüğünüz gibi reelde vasıfsız insanlar değil, vasfını duysanız şaşıracağınız nitelikte kadınlardan çok var, bir çoğu da aktif yorumcu, biraz daha takılın buralarda öğrenin kimin kim olduğunu.
Yorum almak için konu açıyorsunuz biz yorum yapınca takmış oluyoruz. İyi misiniz?Sen bana niye taktın yaaeğlence mi lazım sana acaba??
Bazen insanın istemese de gözü takılıyor, çok anlam yüklemeyin.. öğretmenler odası küçük alan, bir sürü öğretmen var olabilir böyle şeyler,Bu siteyi eğeydir takip ediyorum. En iyisi buraya yazayım da hemcinslerimin fikrini alayım dedim. Öğretmenim. Benim gibi öğretmen bir arkadaş sürekli bana bakıyor gibi hissediyordum .pandemi bitti okul açıldı. Şimdi yine öğretmenler odasındayken hep bakışlarını yakalıyorum. O da evli. Eşi de arkadaşımın yakın arkadaşı hatta.
Sizce ben yanlış anlıyor olabilir miyim? Yoksa kadın hisseder mi? Kafam takıldı yaa.bir de ben bakınca hemen gözlerini başka yere çeviriyor.Diğer bayan arkadaşlarla sürekli muhabbet açar konuşur. Benle pek diyalog kurmaz. Bu da dikkatimi çekti. Terlesem mi ne yapsam bilemedim
Belki o da sizin ona baktığınızı düşünüyordur. Umursamayın görmezden gelin. Tersleseniz ya da birine deseniz daha büyük rezillik zira sizi iftira ile suçlayabilir.Ben ona bakmıyorum aslında.Aynı odada olunca illa ki o tarafa baktığım oluyor. Baktığımda da göz göze geliyoruz
O kısmı ben o kadar umursamamışım ki, sen yazmasan farketmezdimReelde bir vasfı olup olmadığını nereden biliyorsunuz, tanıyor musunuz?
Psikolojik problemleri olduğunu nereden biliyorsunuz?psikolog musunuz,öğretmen olduğunuzu sanmıştım
Bana görede sizin psikolojik sorunlarınız var ama psikolog olmadığım için sizi etiketleyemiyorum mesela
Ne hissi pislik herifin biriymis ortam yoklamisKadınlar yanılmaz bende yakın zamanda aynı şeyi yaşadım. Bir iş arkadaşım bana benden hoşlandığını söyledi (evli biri) bende sınırını aşmaması gerektiğini, arkadaş olarak gülüp eğlenebileceğimizi ama benden başka birşey beklememesi gerektiğini ,gerekirse kötü tarafımı kendine göstereceğimi söyledim. Ve muhabbet burada kaldı. Benim durumumda kırmak istemediğim, iyi anlaştığım biri, grup olarak takılıyoruz iş ortamında o nedenle birden muhabbeti kesmekte olmuyor diğer kişilerin durumdan haberi yok,olmasına da gerek yok yetişkin insanlarız kendi aramızda hallettik konuşarak. Konuşmak bana olan hislerini değiştirdi mi hayır (zamanla o da unutur gider) ama bana karşı yanlış bir hareketi olmadı , zorlama yok, sadece fikrini beyan etti bende karşılığını verdim olumsuz anlamda ve konu kapandı.
Yaw moda oldu işlerine gelmeyen birşey yazıldığında ya psikolojik sorunlu oluyoruz ya mutsuz ya vasıfsızO kısmı ben o kadar umursamamışım ki, sen yazmasan farketmezdimGünde en az 8 kişi tarafından vasıfsız, psikolojik sorunlu, mutsuz falan ilan ediliyorum. Tamamen yansıtma
Neden sadece herif pislik oluyor evli barklı kadında evli barklı pislik herifin bakışlarından haz alıyormuşNe hissi pislik herifin biriymis ortam yoklamis
Mesajini alintiladigim uye konu sahibi degil iyi okuyunNeden sadece herif pislik oluyor evli barklı kadında evli barklı pislik herifin bakışlarından haz alıyormuş
Evlisiniz ve evli is arkadasinizin size bakmasi hosunuza gidiyor ama sorsan sorunlu, psikolojisi bozuk olan bizBu siteyi eğeydir takip ediyorum. En iyisi buraya yazayım da hemcinslerimin fikrini alayım dedim. Öğretmenim. Benim gibi öğretmen bir arkadaş sürekli bana bakıyor gibi hissediyordum .pandemi bitti okul açıldı. Şimdi yine öğretmenler odasındayken hep bakışlarını yakalıyorum. O da evli. Eşi de arkadaşımın yakın arkadaşı hatta.
Sizce ben yanlış anlıyor olabilir miyim? Yoksa kadın hisseder mi? Kafam takıldı yaa.bir de ben bakınca hemen gözlerini başka yere çeviriyor.Diğer bayan arkadaşlarla sürekli muhabbet açar konuşur. Benle pek diyalog kurmaz. Bu da dikkatimi çekti. Terlesem mi ne yapsam bilemedim
Yani evli adamın bakışı ile egonuz şişiyor, doğru mu?Kendi kendime itiraf edemesem de sanırım bana bakması hoşuma gidiyor. Sonra da kendime kızıyorum işte
Ben kendisine zaten cevabımı verdim.Ne hissi pislik herifin biriymis ortam yoklamis
Ben de öğretmenim canım. Ben böyle durumlarda kaldığımda çok sinirleniyorum çünkü kimse bana asılamaz modundayım. Ama sakin kalıyorum ve o kişiyle muhabbet kuruyorum. Gayet kardeşçe ve samimi davranıyorumki karşı tarafın varsa ümidi o da tükensin diyeBu siteyi eğeydir takip ediyorum. En iyisi buraya yazayım da hemcinslerimin fikrini alayım dedim. Öğretmenim. Benim gibi öğretmen bir arkadaş sürekli bana bakıyor gibi hissediyordum .pandemi bitti okul açıldı. Şimdi yine öğretmenler odasındayken hep bakışlarını yakalıyorum. O da evli. Eşi de arkadaşımın yakın arkadaşı hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?