Anket Yanlış mı anliyorum

Siz olsaydınız şüphelenir miydiniz

• Evet

OY: 25 75,8%
  • Hayir

OY: 8 24,2%

• Ankete Katılan
    33
Önde yürüme olayı zaten çok kafama taktiğin bir olaydır ama hep bir gerekcemiz var .Hızlı yürüyormuş ondan önden gidiyormuş falan🤣
El ele yürümüyor musunuz? El ele yürüyün o zaman sorun kalmaz 😄

Onun içinde bahanemiz var kuzum çocuklar durmuyormus.Oyaa gebelik kontrolüne giderken de hastaneye önden önden giderdi.7 aylık gebeyken
Eyvah eyvah ALLAH yardımcın olsun bacım sinir edici bir durum gerçekten sürekli yaptığı için

Market calisani ve kocanız arasında ki bebek sevme mevzusuna yorumum yok ama adamın önden yürümesi,sizin yanınızda konuşmaması vs bariz sevmediğinin göstergesi.Insan sevdigi yaninda sen sakrak olur..Eşim niye önden yürüsün ya saçmalık

Market calisani ve kocanız arasında ki bebek sevme mevzusuna yorumum yok ama adamın önden yürümesi,sizin yanınızda konuşmaması vs bariz sevmediğinin göstergesi.Insan sevdigi yaninda sen sakrak olur..Eşim niye önden yürüsün ya saçmalık
Canım laf mı yok onda evde niye konuşmuyorsun diyince de evde sürekli iş yerindekileri anlatıyorsun ben seninle ne konuşayım diyor

Ay bi komşumuz var kızı o kadar tatlı ki bende babasındayken seviyorum .çünkü annesi çok suratsız ya sevmeye korkuyorum😂

İyi akşamlar herkese..Şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekkür ederim.10 yilllik evliyim iki çocuğum var .Eşimle ufak tefek sorunlarımız hep oldu maalesef ama genel anlamda ciddi bir sorun olmadı gibi.Hep dertli olduğum bir konu var maalesef.Evde konuşmayan adam dışarda bir bülbül olur .Başkalarının yanında farklı davranır dışarı çıkınca benden en az iki metre önden yürür..Çok anlam veremem bu davranışlarına.Tabi ki konuşurum ama yok bilerek yapmadım yok yanlış anladın .Gelelim bugünki konumuza evimize yakın bir market var bayan elemanlar çalışıyor .Markete nerdeyse hergun gireriz.Market elemanı bayan geçen bebeğimi sevdi geçen de babasıyla geldi şöyle yalti böyle yaptı dedi seviyor güya..Babası da şöyle dedi gibi konuştu..önemsemedim .Geçen gün yine beraber markete girdik sanki kız özellikle o bebek eşimin kucagindayken gelip seviyor bebeği.Bugun de gittik yine ben önden başka şeylere bakarken bebek market arabasında yine kız yanaştı araba ya bebeği seviyor açıkçası arkamı dönüp çaktırmadan baktım .Eşimde gözünün icin bakıp gülüyor kızın .Orda bişey demedim eve geldik.Hayirdir ne bu tavrın dedi asıl sen hayırdır dedim eve iki laf etmeyen adam dışarda ne hikmetse gülümsüyor gibi bişeyler dedim .İşte ben yanlış anlamışım kendime de hakaretmis onlara mi bakacakmis.Bosuna şüphelenmek değil sanki benimki bence kız ilgileniyor bunun da hoşuna gidiyor.Konusuyor gülüyor egosunu yükseltiyor
Kızı bilmemde eşiniz normal değil. Niye siz varken önden yürüyor ki utanıyor mu sizden? Hiç iletişim kurmayan adamda kusura bakmayın ama sevginin olmadığı düşünüyorum ben. Karakteri bu desen dışarıda ki insanlarla mükemmel bir sohbet halinde olamaz. Size soğuk dışarıya sıcaksa sevgisi bitmiş sıradan bir evliliğe dönüştürmüştür. Sinir bozucu bir tip gerçekten.

Back
X