- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Ben de boyle biliyorum ama el birliği ile aksine ikna ettiler2. Si değil mi doğru olan ?
Yalnız şöyle bir durum var. Maddi olarak kendileri taşın altına el koyduklarından bu kadar ses edebiliyorlardı. Ama sizin yerinizde olsam fayanslarınilk haline ses etmez aradaki o siyahlıkları derz dolgusuyla beyazlatırdım. Alternatifiniz varsa pek de ses etmemeye başlayın. Aile de sizden soğumasın.Ben de boyle biliyorum ama el birliği ile aksine ikna ettiler
Ama en azından yaparken sorması lazımdı. Iki türü varsa bunu en iyi uyara bilir. Bir de uygun yapıyor doye ıtiraz hakkı bile tanımıyorlarİkisini de gördüm dekorasyon sayfalarında.
Evlilik öncesi gerginlik oluyor sanırım. Detaylara fazla takılıp kendinizi üzmemeye çalışın.
Derzler her iki sekilde de olacak. O sorun degil de bence ya hiç yapmasınlar ya da yapıyorlarsa seçenek hakkı sunuyorlarsa sonra dilenciymisim gibi davranmasınlarYalnız şöyle bir durum var. Maddi olarak kendileri taşın altına el koyduklarından bu kadar ses edebiliyorlardı. Ama sizin yerinizde olsam fayanslarınilk haline ses etmez aradaki o siyahlıkları derz dolgusuyla beyazlatırdım. Alternatifiniz varsa pek de ses etmemeye başlayın. Aile de sizden soğumasın.
Fayansları usta ile birlikte seçtik seçerken bu şeklin hazırı vardı. Böyle alın dedi bize ben de daha güzel durması için oteki hazır degil tek tek olsun istiyorum dedim. Orada ikimizin de gördüğü tek şekil yani benim istediğim şekil vardı. Ayrıca iki seçenek varsa başlamadan arayıp sorması gerekiyordu.Siz ustaya, ustam bu fayanslar böyle dizilecek dediniz mi? Çünkü her iki diziliş şekli de doğru. Kişinin zevkine göre değişir, dizme şekli. Yani usta hatası yok,. Adam müneccim değil, nereden bilsin sizin nasıl istediğinizi.
O fayanslar kolay sökülmüyor geri, kırılabiliyor da sökülürken. Belki kv, kp maddi açıdan bu sebepten rahatsız olmuştur. Aldığınız kitaplıktan kayınpederin nasıl haberi oluyor?
Çok büyük mesele ibaresi nerede Sizce?Cok buyuk meseleymis gercekten :)
Cidden her şeyin kendi zamanlarındaki gibi alınmasını istiyorlar, olmayınca da alay ediyorlar resmenAy bir de ben evlenirken her aldığımda dalga geçti benim öz anamkv alttan alta ti ye aldı. Her bahsettiğim aksesuar mobilya avize modeline müstehzi bakışlar attılar. Şu an evime gelenin dibi düşüyor. İkisinin de kulağına gidiyor tabi beğeniler. İkisi de sus puslar şu an. Ben onların zevksizliklerine tahammül ediyorsam onlarda benim zevkime karışmasın bir zahmet. Anneciğimi de gömdüm ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?