Yanlis mi biliyorum?

Gule gule kullanmayi nasip etsin Allah.Guzel gecim huzur olsunda bunlar faso fiso. :) Guzel olmus bence ikisi de.Benimki su ikinciden ama hepsi guzel bence.
Teşekkürler, amin :) inşallah siz de cok mutlu olursunuz. Sağlık, huzur, bereket bu gibi kavramlar olduktan sonra dediginiz gibi fayans faso fiso

Konunuz mesleğimle alakalı olduğu için yorum yapayım diye düşündüm Mimaride doğru ya da yanlış diye birşey yoktur, kullanıcının tercihi doğruyu belirler. Genellikle 1. resimdeki gibi uygulama yapılır ancak siz 2. resimdeki gibi istediyseniz kimse ona da yanlış diyemez, benim şahsi düşüncem 2. uygulama tuğla duvar gibi olmuş o nedenle 1. yi tercih ederdim.

İğnemi bile kendim aldım yanımda kimseyi götürmedik.hiç kimsenin fikrini de almadım. Benim evim sonuçta kimsenin zevkine ihtiyacım yok.kalabalık gidersek kafam karışır benim dedim. Götürmedim. İyi ki götürmemişim. Yolun başındasınız en azından mobilya vs seçimine eşinle git kimsenin kaprisini çekme.iki döşeme şekli de doğru ama tercih meselesi tabiki. Ben 2. Yi beğendim.

Aslında bu doğru ve yanlış kavramı da onlardan cıktı benim seçimime yanlış deyince bende doğru yanlış olayı meydana geldi saygı duyarım tabiki fikrinize :)

Ne bileyim sürekli maddiyatı vurgulamaları sonucunda bu çözümü düşündüm çok mu abarttım
Yapmak zorunda değiller elbette, ama surum sizde de bizdeki gibi. Erkeğe ev alınır vs tüm masraflar kp den olur. Sağolsunlar. İstemeselerdi zaten yapmazlardı. Ama oğulları için yapıyorlar bizim için değil.Yani borçlu falan değilsiniZ. Kıymet bilin, saygı sevgi gösterin insanlara bu yeter.

500 daireli sitede oturuyorum.
1. Si gibi dosemisler.
Eğer sizin için bu kadar önemliyse başında beklemeliydiniz.

Parayı veren düdüğü çalar derler, sizinki o hesap. Herşeyi onlar karşılıyorsa kendilerinde söz hakkı görürler. Düzeltmişler madem artık takmayın kafaya.

Birlikte hazır haline baktığımız için bu şekilde yapacağını düşünemedim

Titiz biriyseniz ustaya dua edeceksiniz, derz araları duzken daha kolay temizleniyor benim gibi düdüklü tencereyi vaktinden önce açıp sonra her birini derz kalemi ile boyamak zorunda kalırsanız anlayacaksınız

Titiz biriyseniz ustaya dua edeceksiniz, derz araları duzken daha kolay temizleniyor benim gibi düdüklü tencereyi vaktinden önce açıp sonra her birini derz kalemi ile boyamak zorunda kalırsanız anlayacaksınız
Kesin başına bi tarz bir sey gelir benim de. Gecmis olsun:) Peki kalıcı bir sorun oluştu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…