- 21 Temmuz 2014
- 883
- 1.210
- 113
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Gelip buraya konu acmanizdan belli oluyor yani alti ustu bir fayans bu kadar mesele edilmemeli.Çok büyük mesele ibaresi nerede Sizce?
Bana tutturmuşlardı iki Berjer al diye. Arkadaşım bu ülkenin yazısız kurallarından resmen. Bir üçlü bir tekli ve iki Berjerin birleşip bir havuz oluşturması ve bu havuzun ortasında ayağınıza dolaşacak kocaaa bir orta sehpanın olması. Orta sehpa almadım berjeri bir aldım. Ağıt yakacaklar nerdeyse anneyle kv bir olup. Mağazada az dil dökmediler al kızım al kızım. Şu an o tek berjerin cool Luğu orta sehpanın yokluğunun verdiği refah havası. Bizim ülkede özellikle kadın cinsi takık anacım sen dinleme. Pinterest e fsan bakabilirsin dekor konusunda yardım almak babındaCidden her şeyin kendi zamanlarındaki gibi alınmasını istiyorlar, olmayınca da alay ediyorlar resmen
Tek derdim fayans değil maddiyatin sürekli yüzüme vurulması ve tercihlerimle alay edilmesi. Buradan bu kadar basit bir sonuç çıkarmanız ilginç. Ben buraya sadece icimi döktüm ve konuyu açmışken de hangisi doğru hangisi yanlış danışmak istedim. Ama sizi rahatsiz eden kısım ne onu anlamadım.Gelip buraya konu acmanizdan belli oluyor yani alti ustu bir fayans bu kadar mesele edilmemeli.
Cok buyuk bi fark olmamis degistirtmissiniz de yani bosuna masraf olmus diye dusundum sahsen. Karsi tarafta bu sekilde dusunmus olabilir.
Değiştirildi ama kalpler kırıldı.Doğru ve güzel olan 2.
Her şeye karışıyorlarsa işiniz biraz zor..
Bu sitede de bir güruh var: dert kalite uzmanları. Neyin dert neyin dert olmadığına onlar karar veriyorlarGelip buraya konu acmanizdan belli oluyor yani alti ustu bir fayans bu kadar mesele edilmemeli.
Cok buyuk bi fark olmamis degistirtmissiniz de yani bosuna masraf olmus diye dusundum sahsen. Karsi tarafta bu sekilde dusunmus olabilir.
Ilki de güzel de. Ben özellikle resim 2deki şekli ve malzemeyi çok beğeniyorum. Yani sizin seçiminiz kötü de olsa kullanacak olan sizsiniz zevk sizin. Karışmamalari gerek. Parayı onlar veriyor diye onların istediği gibi olmak zorunda degil . Güzel bir dille cevabini verin bence,susmayin.Merhaba arkadaşlar. Bir ay sonra Allah izin verirse nikâhım var. Oturacagimiz ev tadilatta. Nişanlımin ailesi iki evden birini secmemizi istedi. Eski evi seçtik. Tadilat kesinlikle gerekliydi. Ama sonra bir ton laf ettiler. Sürekli ceplerinden çıkan parayı gündeme getirdiler.
(nedense ailemin yanına yapmıyorlar bunu)
Sürekli bana takacaklari bileziği falan konusuyorlar ki ben asla bir tane bile bilezik veya set vs istemedim.
Neyse sürekli böyle yüzümüze vuruyorlar derken en son mutfak olayı cıktı. Mutfak fayansimizi usta yanlış döşemiş. Usta tanıdıkları diye nişanlım resmen adamın hatasını düzeltmesi için ona yalvarıyor. Babası ve abisi de "böyle daha güzel, sizin istediğiniz kotu" diye vazgecirmeye calisiyor. Usta barız hatali ama kimse kabul etmiyor. Sizce su iki döşeme şeklinden doğru olan hangisi?
Bir de içimi dökmek istedim. Ağaç kitaplık aldim onunla alay ediyor kp. Rustik perde yapacağız beğenmiyorlar. Her seye müdahale ediyorlar. Maddi olarak baya destekleri olduğu için nişanlım tepki veremiyor. Ben arada parliyorum. Bugün usta ile de ben konuştum bizi mağdur ettiğini vs soyledim. Sonuç bizim istediğimiz gibi olsa da benim moralim çok bozuldu. Ailesini seviyorum abisi bizden çok ilgilendi evle. Babası beni çok seviyor bunu biliyorum. Ama böyle yaptıkları zaman ister istemez soğuma oluyor. Bende mi sorun var acaba.
Ben de sehpa istemiyorum ortaya ama korkuyorumBana tutturmuşlardı iki Berjer al diye. Arkadaşım bu ülkenin yazısız kurallarından resmen. Bir üçlü bir tekli ve iki Berjerin birleşip bir havuz oluşturması ve bu havuzun ortasında ayağınıza dolaşacak kocaaa bir orta sehpanın olması. Orta sehpa almadım berjeri bir aldım. Ağıt yakacaklar nerdeyse anneyle kv bir olup. Mağazada az dil dökmediler al kızım al kızım. Şu an o tek berjerin cool Luğu orta sehpanın yokluğunun verdiği refah havası. Bizim ülkede özellikle kadın cinsi takık anacım sen dinleme. Pinterest e fsan bakabilirsin dekor konusunda yardım almak babında
Abla aksam kocana mi kizdin bu ne sinir :)Bu sitede de bir güruh var: dert kalite uzmanları. Neyin dert neyin dert olmadığına onlar karar veriyorlarvelev ki sağ gözüm sol gözümden büyük diye konu açtım. Sana ne oluyor ablacım sanane kim neyi dert etmiş kim neye takılmış kim neyi takmış. Burası da o senin kv kp gibilerle dolu konu sahibesicim, sen derdinle ilgilen, salla.
Neden kiBen de sehpa istemiyorum ortaya ama korkuyorum
Susmadım ama sanirim kötü bir duruma düştümIlki de güzel de. Ben özellikle resim 2deki şekli ve malzemeyi çok beğeniyorum. Yani sizin seçiminiz kötü de olsa kullanacak olan sizsiniz zevk sizin. Karışmamalari gerek. Parayı onlar veriyor diye onların istediği gibi olmak zorunda degil . Güzel bir dille cevabini verin bence,susmayin.
Her şeyi soruyor ve eleştiriyorlarNeden ki
Yo sinirli değil aksine çok rahat ve keyifliyim. ‘Ay bu mu yani dertAbla aksam kocana mi kizdin bu ne sinir :)
Ben niye konu aciyorsun mu dedim
Buraya konu acmandan belli dedim :)
Yoo doğruydu tespitinizYo sinirli değil aksine çok rahat ve keyifliyim. ‘Ay bu mu yani dert’ ci lerden sandım bir an sizi. Benzetmiş olabilirim yanlış tespitse kusur bakmayın
Ay eleştirsinler ya boşversene. Orta sehpa kadar gereksiz birşey zor bulunur. Yan sehpa desen neyse de. Sen kendini gerçekleştir. Hayatının her aşamasında. Sen herkesten başka bir bireysin ve sürü olmaya bayılan zevkleriyle bile ayrışmayı beceremeyenlerden çekinme. Kaynanana fena bilendimHer şeyi soruyor ve eleştiriyorlar
Ah şu insanlar. Onların kalbi kırılmasın diye de sen begenmedigin şeyi kullanacaktın. Laftan anlamıyorlarsa çok da umursama bana kalırsa.Susmadım ama sanirim kötü bir duruma düştüm
Ahaha çok hoşsun :)Ay eleştirsinler ya boşversene. Orta sehpa kadar gereksiz birşey zor bulunur. Yan sehpa desen neyse de. Sen kendini gerçekleştir. Hayatının her aşamasında. Sen herkesten başka bir bireysin ve sürü olmaya bayılan zevkleriyle bile ayrışmayı beceremeyenlerden çekinme. Kaynanana fena bilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?