Yanlis mi biliyorum?

Çok büyük mesele ibaresi nerede Sizce?
Gelip buraya konu acmanizdan belli oluyor yani alti ustu bir fayans bu kadar mesele edilmemeli.
Cok buyuk bi fark olmamis degistirtmissiniz de yani bosuna masraf olmus diye dusundum sahsen. Karsi tarafta bu sekilde dusunmus olabilir.

Cidden her şeyin kendi zamanlarındaki gibi alınmasını istiyorlar, olmayınca da alay ediyorlar resmen
Bana tutturmuşlardı iki Berjer al diye. Arkadaşım bu ülkenin yazısız kurallarından resmen. Bir üçlü bir tekli ve iki Berjerin birleşip bir havuz oluşturması ve bu havuzun ortasında ayağınıza dolaşacak kocaaa bir orta sehpanın olması. Orta sehpa almadım berjeri bir aldım. Ağıt yakacaklar nerdeyse anneyle kv bir olup. Mağazada az dil dökmediler al kızım al kızım. Şu an o tek berjerin cool Luğu orta sehpanın yokluğunun verdiği refah havası. Bizim ülkede özellikle kadın cinsi takık anacım sen dinleme. Pinterest e fsan bakabilirsin dekor konusunda yardım almak babında

Gelip buraya konu acmanizdan belli oluyor yani alti ustu bir fayans bu kadar mesele edilmemeli.
Cok buyuk bi fark olmamis degistirtmissiniz de yani bosuna masraf olmus diye dusundum sahsen. Karsi tarafta bu sekilde dusunmus olabilir.
Tek derdim fayans değil maddiyatin sürekli yüzüme vurulması ve tercihlerimle alay edilmesi. Buradan bu kadar basit bir sonuç çıkarmanız ilginç. Ben buraya sadece icimi döktüm ve konuyu açmışken de hangisi doğru hangisi yanlış danışmak istedim. Ama sizi rahatsiz eden kısım ne onu anlamadım.

Bu sitede de bir güruh var: dert kalite uzmanları. Neyin dert neyin dert olmadığına onlar karar veriyorlar velev ki sağ gözüm sol gözümden büyük diye konu açtım. Sana ne oluyor ablacım sanane kim neyi dert etmiş kim neye takılmış kim neyi takmış. Burası da o senin kv kp gibilerle dolu konu sahibesicim, sen derdinle ilgilen, salla.

Ilki de güzel de. Ben özellikle resim 2deki şekli ve malzemeyi çok beğeniyorum. Yani sizin seçiminiz kötü de olsa kullanacak olan sizsiniz zevk sizin. Karışmamalari gerek. Parayı onlar veriyor diye onların istediği gibi olmak zorunda degil . Güzel bir dille cevabini verin bence,susmayin.

Ben de sehpa istemiyorum ortaya ama korkuyorum

Abla aksam kocana mi kizdin bu ne sinir :)
Ben niye konu aciyorsun mu dedim
Buraya konu acmandan belli dedim :)

Susmadım ama sanirim kötü bir duruma düştüm

Abla aksam kocana mi kizdin bu ne sinir :)
Ben niye konu aciyorsun mu dedim
Buraya konu acmandan belli dedim :)
Yo sinirli değil aksine çok rahat ve keyifliyim. ‘Ay bu mu yani dert ’ ci lerden sandım bir an sizi. Benzetmiş olabilirim yanlış tespitse kusur bakmayın

Her şeyi soruyor ve eleştiriyorlar
Ay eleştirsinler ya boşversene. Orta sehpa kadar gereksiz birşey zor bulunur. Yan sehpa desen neyse de. Sen kendini gerçekleştir. Hayatının her aşamasında. Sen herkesten başka bir bireysin ve sürü olmaya bayılan zevkleriyle bile ayrışmayı beceremeyenlerden çekinme. Kaynanana fena bilendim

Keşke evlenirken her şeyimizi kendimiz alabilsek ama olmuyor maalesef. Bence siz onlarla konuşmayın. Direkt ustalar ya da nişanlınızla görüşün. Ev dekorasyonuna karışmaları hoş değil. Sonuçta siz oturacaksınız. Fayans kısmı basit bir ayrıntı olmuş ama ne demek istediğinizi anladım. En iyisi fazla muhatap olmayın onlarla.

Ahaha çok hoşsun :)

ıkısıde olur fayansların
evde oturacak olan sızsınız eve sızın bakım yaptırmanız gerekmıyor mu ? kıra odemeyeceksınız sonucta oturdugunuza sayacaksınız
kendılerı yapıyorsa masrafı ıstedıklerını yaptırmaları hakları dıye bılıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…