- 21 Temmuz 2014
- 883
- 1.210
- 113
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Konunun buyuk bir kismi fayanstan olusuyor da sanki tek derdiniz fayans gibi geçti.Tek derdim fayans değil maddiyatin sürekli yüzüme vurulması ve tercihlerimle alay edilmesi. Buradan bu kadar basit bir sonuç çıkarmanız ilginç. Ben buraya sadece icimi döktüm ve konuyu açmışken de hangisi doğru hangisi yanlış danışmak istedim. Ama sizi rahatsiz eden kısım ne onu anlamadım.
Yo sinirli değil aksine çok rahat ve keyifliyim. ‘Ay bu mu yani dert’ ci lerden sandım bir an sizi. Benzetmiş olabilirim yanlış tespitse kusur bakmayın ❤
Açıkcasi çok mahcubum zaten. Icime dert ediyorum. Ileride nişanlımla onları hacca göndermek istiyoruz. Onlarin hac parasından gitmiş.Keşke evlenirken her şeyimizi kendimiz alabilsek ama olmuyor maalesef. Bence siz onlarla konuşmayın. Direkt ustalar ya da nişanlınızla görüşün. Ev dekorasyonuna karışmaları hoş değil. Sonuçta siz oturacaksınız. Fayans kısmı basit bir ayrıntı olmuş ama ne demek istediğinizi anladım. En iyisi fazla muhatap olmayın onlarla.
Konu orada patladı çünkü. Ayrıca benim icin o ayrıntı önemli. Özellikle istediğim bir sey yerine beğenmediğim bir şeyi kabullenmek istemedim.Konunun buyuk bir kismi fayanstan olusuyor da sanki tek derdiniz fayans gibi geçti.
Fazla detaylarda boguluyorsunuz gibi.
Açıkcasi çok mahcubum zaten. Icime dert ediyorum. Ileride nişanlımla onları hacca göndermek istiyoruz. Onlarin hac parasından gitmiş.
Iyi de tadilat yapmayı onlar istedi. Seçeneği de kendileri sundu. Bu fayansları bana sectirdiler. Buraya kadar tamam da döşeme esnasında mi para verdikleri için onların istediği olacak. Ki koni onların istemesi de değil ustanın sormaması. Yoksa onlar için önemi yok ki iki şeklin deıkısıde olur fayansların
evde oturacak olan sızsınız eve sızın bakım yaptırmanız gerekmıyor mu ? kıra odemeyeceksınız sonucta oturdugunuza sayacaksınız
kendılerı yapıyorsa masrafı ıstedıklerını yaptırmaları hakları dıye bılıyorum bende
Nişanlım asla kabul etmezler dedi. Ama ben içime dert ettim. Bana takacaklari bilezikleri bozdurup üzerine biraz da ekleyip hac parasi olarak vermek istiyoruzO halde bunları borç olarak aldığınızı söyleyin. Belki onlar da bu sebeple sıkılıyor olabilirler.
Bu da olabilir. Ama usta daha erken gelip bir hevesle özenerek döşemiş. Böyle anladim ben ama emin değilimAyrıca iki fayans şekli de kullanılıyor. Bana sizin kp gidip ustaya böyle olsun demiş gibi geldi. O sebeple sizi iknaya çabalamışlar. Muhtemelen kendileri mahçup oldular siz inat edince.
usta sormazIyi de tadilat yapmayı onlar istedi. Seçeneği de kendileri sundu. Bu fayansları bana sectirdiler. Buraya kadar tamam da döşeme esnasında mi para verdikleri için onların istediği olacak. Ki koni onların istemesi de değil ustanın sormaması. Yoksa onlar için önemi yok ki iki şeklin de
Ne alaka ya bütün varını yogunu hac parası neden yapsınlar? Tamam hatır gönül olayı ama bu kadarıda fazla .. belki zamanla biriktirir gönderirsiniz evet ama dügün paralarını bozdurup artı üstüne para koyup ne gerek var yani ??Nişanlım asla kabul etmezler dedi. Ama ben içime dert ettim. Bana takacaklari bilezikleri bozdurup üzerine biraz da ekleyip hac parasi olarak vermek istiyoruz
Ama hani para mevzularini yuzunuze vuruyorlar ya sizde onlara extra masraf cikartmissiniz sanki agizlarina laf vermissinz gibi olmus.Konu orada patladı çünkü. Ayrıca benim icin o ayrıntı önemli. Özellikle istediğim bir sey yerine beğenmediğim bir şeyi kabullenmek istemedim.
Ama nişanlım telefonda masrafı ekstrasini karşılayacağını defalarca söyledi hem de yalvararak. Evet siz de haklısınızAma hani para mevzularini yuzunuze vuruyorlar ya sizde onlara extra masraf cikartmissiniz sanki agizlarina laf vermissinz gibi olmus.
Oglunun evine tek bir igne almayanlar bile sanki kendi cebinden para cikmis gibi ahkam kesiyorken sizinkileri dusunemiyorum tabi.
Ne bileyim sürekli maddiyatı vurgulamaları sonucunda bu çözümü düşündüm çok mu abarttımNe alaka ya bütün varını yogunu hac parası neden yapsınlar? Tamam hatır gönül olayı ama bu kadarıda fazla .. belki zamanla biriktirir gönderirsiniz evet ama dügün paralarını bozdurup artı üstüne para koyup ne gerek var yani ??
Peki adam iki şeklin de var olduğunu biliyorsa bu şekli istediğimin bilgisi ona vahiyle mi geldi acabaBen iki seklini de gordum diye hatirliyorum.Bu sebeple hatali sizsiniz yaptirmak istediginiz sekli zahmet edip gosterseydiniz adam muneccim degil.
Peki adam iki şeklin de var olduğunu biliyorsa bu şekli istediğimin bilgisi ona vahiyle mi geldi acaba
O da doğruAma canim adami serbest birakirlarsa boyle olur sonuc.Kafasina gore takilir.
O da doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?