Yanlis mi biliyorum?

Konunun buyuk bir kismi fayanstan olusuyor da sanki tek derdiniz fayans gibi geçti.
Fazla detaylarda boguluyorsunuz gibi.

Açıkcasi çok mahcubum zaten. Icime dert ediyorum. Ileride nişanlımla onları hacca göndermek istiyoruz. Onlarin hac parasından gitmiş.

Konunun buyuk bir kismi fayanstan olusuyor da sanki tek derdiniz fayans gibi geçti.
Fazla detaylarda boguluyorsunuz gibi.
Konu orada patladı çünkü. Ayrıca benim icin o ayrıntı önemli. Özellikle istediğim bir sey yerine beğenmediğim bir şeyi kabullenmek istemedim.

Iyi de tadilat yapmayı onlar istedi. Seçeneği de kendileri sundu. Bu fayansları bana sectirdiler. Buraya kadar tamam da döşeme esnasında mi para verdikleri için onların istediği olacak. Ki koni onların istemesi de değil ustanın sormaması. Yoksa onlar için önemi yok ki iki şeklin de

Ayrıca iki fayans şekli de kullanılıyor. Bana sizin kp gidip ustaya böyle olsun demiş gibi geldi. O sebeple sizi iknaya çabalamışlar. Muhtemelen kendileri mahçup oldular siz inat edince.
Bu da olabilir. Ama usta daha erken gelip bir hevesle özenerek döşemiş. Böyle anladim ben ama emin değilim

usta sormaz
usta nıye sorsun sız ustayı yonlendıreceksınız boyle ıstıyorum dıyeceksınız yonlendırmezsenız o kafasına gore klasık olanı yapar :) ılkı klasık dıgerı modern dizim cunku
bellıkı yanlıs anlasılma olmus evlılık arıfelerınde ılla olur gergınlık herkes dusuncesını soyler aklınıza yatar yatmaz sızın bılecegınız ıs sız ıcıme bu sınıyor bunu ıstıyorum dersınız olur bıter

Nişanlım asla kabul etmezler dedi. Ama ben içime dert ettim. Bana takacaklari bilezikleri bozdurup üzerine biraz da ekleyip hac parasi olarak vermek istiyoruz
Ne alaka ya bütün varını yogunu hac parası neden yapsınlar? Tamam hatır gönül olayı ama bu kadarıda fazla .. belki zamanla biriktirir gönderirsiniz evet ama dügün paralarını bozdurup artı üstüne para koyup ne gerek var yani ??

Konu orada patladı çünkü. Ayrıca benim icin o ayrıntı önemli. Özellikle istediğim bir sey yerine beğenmediğim bir şeyi kabullenmek istemedim.
Ama hani para mevzularini yuzunuze vuruyorlar ya sizde onlara extra masraf cikartmissiniz sanki agizlarina laf vermissinz gibi olmus.
Oglunun evine tek bir igne almayanlar bile sanki kendi cebinden para cikmis gibi ahkam kesiyorken sizinkileri dusunemiyorum tabi.

Ama nişanlım telefonda masrafı ekstrasini karşılayacağını defalarca söyledi hem de yalvararak. Evet siz de haklısınız

Ben iki seklini de gordum diye hatirliyorum.Bu sebeple hatali sizsiniz yaptirmak istediginiz sekli zahmet edip gosterseydiniz adam muneccim degil.

Ne bileyim sürekli maddiyatı vurgulamaları sonucunda bu çözümü düşündüm çok mu abarttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…