Yanlış mı Düşündüm

Miras yoluyla gelen mal eşinize ait olur zaten ; kendisine jest yapıyor gibi davranmanız tuhaf.

Siz yapmış mıydınız birikim?

Adami ölmeden mezara soktugunuz yetmemis yariya bile bölmüssünüz tebrik ederim

Valla inşallah olur biseylerde yorumlarda konuşurlar bu devirde bı mal sahibi olmak çok cokk zorlaştı yahu miras değil annesine miras kalacak dededen annede verirse para esimede verir gibisinden konuştu ve ben hatta annende vermeyebilir hakkıdır dedim

Valla ben birikim yapmasam da ailemin durumu belliydi yemedim boş boşuna para ,aileme destek oldum eşim her maaşı yemiş artı ben borçsuz evlendim
Ailenize destek olmanizla onun birclarini odemeniz arasinda hicbir fark yok. Dolayisiyla siz esinizden alacakli degilsiniz

Valla ben birikim yapmasam da ailemin durumu belliydi yemedim boş boşuna para ,aileme destek oldum eşim her maaşı yemiş artı ben borçsuz evlendim
Eşinizin bekarken yediği paralar sizi ilgilendirmiyor. Kazanırken yanında değildiniz sonuçta. Belki eşiniz de ailesine destek oldu size söylemiyor bilenmeyin diye. Var o ışık çünkü.

Ay çok sağol keşke bı okusaydin butun yorumları öyle yazsaydın
Valla ben konuyu okurum butun yorumlari okumak zorunda degilim .. demi ozaman duzgun anlatsaydiniz suc benim degil. Ben sadece bu yazida ölmemis adamin mirasi uzerine muhabbet eden 2 insan gordum. Insallah size kalmaz miras

Eşinizde maşallah ne kadar hayırlı bir torunmuş(!!!) , dedesinin vefatı üzerinden hayal kurmuş.

Allah o dedeye , malını mülkünü ağız tadıyla yiyecek sağlık ve uzun ömür versin. Allah bu tür sohbetleri yapan , hayal kuran , plan yapanları da hepimizin evinden , çevresinden uzak eylesin.

Bu devirde kendi çabanızla olmayınca dedeyi mezara soktunuz sanırımanneye kalacaksa önce zaten kabul etmez böyle birşeyi eşiniz çaktırmasın madem siz göz koydunuz mirasa geline mal kalmasın diye kendi üstüne yaptıranlar var herşeyi bu devirde‍♀

Bir kadın olarak siz ne kadar birikim yapmıştınız evlenmeden önce ?

Forumu dışarıdan okuyan bekar erkekler umarım bu konuları okuyup , bazı kadınların evliliğe bakış açısı hakkında fikir sahibi olur , evli olanlar da hayat eşlerinin bu tür düşüncelere sahip biri olmaması halinde şükredebilir.

O nasıl oluyor ? Siz borçsuz , eşiniz borçlu evlendi sanırım. Adamın borcunun sebebi düğün , ev tutma ve giderleri , ev dizmeyi içermiyor mu ?

Valla ben konuyu okurum butun yorumlari okumak zorunda degilim .. demi ozaman duzgun anlatsaydiniz suc benim degil. Ben sadece bu yazida ölmemis adamin mirasi uzerine muhabbet eden 2 insan gordum. Insallah size kalmaz

O nasıl oluyor ? Siz borçsuz , eşiniz borçlu evlendi sanırım. Adamın borcunun sebebi düğün , ev tutma ve giderleri , ev dizmeyi içermiyor mu ?
Ben kendi payıma dusen çeyizi alıp borçsuz evlendim o düğün borcu artı bekarliktan kalan kredi borclari vardı

Ne tuaf degilmi ev ortak dugun ortak giderler ortak ama onu erkek yapmak zorunda bide kalan mirastan aldiklari arabayi üstüne istiyor icim ürperdi sen torununda hayirlisini ver Allahim

Utanmadan böyle konular aciyorsunuz ya. Pes. Keske bu yaslilar tüm paralarini yesede böyle akbabalara birsey kalmasa. Igrenclik resmen. Calisin da yapin sıkıyorsa
Sen önce butun yorumları oku sonra buraya yaz tanımadığınız insanlara ahkâm kesmeyin

Bak çok doğru söylediniz kabul etmek zorunda da değil k.v

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…