- 9 Ocak 2012
- 15.561
- 30.177
- 798
Ayyy krizzzz harikaBizim orfumuzde kadinin kendini hediye sanmasi durumu var sanirim ya.
Evlenmis olmuyorlar, hediye olarak kocasina verilmis oluyorlar, zihniyet bu.
Yaptiklari en kucuk seyi bile (maddi manevi) abartarak anlatip kocalarini manipule ediyorlar ve farkindalar aslinda.
-maddi durumum senden iyiydi yine de seninle evlendim
-Altinlarimi verdim
-Benim birikmisim senden fazlaydi
-Dugun istemedim senden
-Evi arabayi ustume yap cunku ben daha fazla para koydum (5 tl)
-Beni ne doktorlar ne muhendisler istedi (sıfır tane)
Hahdjxjx
Hayirli işler ya
Butun dokumanlari excelde calisin da gozunuzden bir kurus kacmasin aman
Bi de bakireyse çifte ödülAyyy krizzzz harikakadin adamla evlenerek onu ödüllendirmis cunku o 0 borcla gelmis daha ne yapsin
Oooo yemede yaninda yatBi de bakireyse çifte ödül
Merabalar kızlar ilerde eşime dedesinden miras kalırsa küçük bı meblağ, araba alırız diye konuştuk. Benim üstüme yaparsın dedim ,kızımız var küçük 18 yaşını doldurmadigi icin senin üstüne yaparız zaten dedi.Herşey yarıya yarıya evliyiz ya dedi böyle bir hak var dedi. Bende tam bu cümleye takıldım.Eşim ilerde ayrılırsak ikiye bölünür anlamindami demiştir bunu, yoksa benmi yanlış anladım ve büyütüyor muyum? Yanlış anladigimi anladi hemende alın ben öyle demek istemedim gibisinden bir tavır sergiledi.Fikirlerinize ihtiyacım var şim
Koyun cite takilcakta,yunu kirpilcak da yunu satilcak dadiden teşekkürler
Ee tahsilata mi ciktiniz?Yardimci olmak sizin karariniz,olmaya bilirdiniz.Olduysaniz geri istemek hos degil.Evet onlarda var eşimin bekarken kredileri falanda vardı onlarida oderken bı şekilde bende yardımcı oldum odemesine
Aslında bende miras hususunda konuya yapılan yorumlar gibi düşünüyorum ama size sert yazmak istemedim. Içinde bulunduğunuz şartları bilemem. Biz hayat müşterek diyoruz ama belki kocanız size hic yardim etmiyordur? Belki tüm ev işini siz yapıyorsunuzdur. Bizim kültürümüzde ne yazikki cokta olmayacak sey değil.Aynen öyle çok doğru söyleyip yonlendirdiniz beni teşekkür ederim güzel fikirleriniz için o kadar insan boş boş yorum yapıp duruyor açtığım konuya. Allah korusun dede vefat etmesin olmasında öyle bı para bı tek siz doğru bı şekilde anladınız beni çok sağolun
P Papaaaaaa bunu niye beğenmedin. Ben sana hak verdim oysakiBence bu konuda haklısın
Kadın bekarken para biriktirmek zorunda değil
Onun yerine ev işinde ustalaşmalı ve çeşit çeşit yemek öğrenmeli.
Siz bütün ev işini ve yemeği eşinizden zerre yardım almadan kendiniz yapıyorsunuz değil mi?
Çünkü bir kadın bunu yapmalı.. bekarken boş boş durmamalı
Maaşı niye soramaz ayolKocam benim mirasim hakkında şöyle yaparız böyle yaparız dese hayırdır osman aga, cin olmadan adam çarpmaya mi çıktın derim.... maaşımı bile soramaz bırak mirasimi....mide bulandırıcı muhabbetler
Öyle eğittim hemşireMaaşı niye soramaz ayol
bu da neymiş kiÖyle eğittim hemşireKonu sahibinin kocasını bulsam da "çocuk lehter miras hesabı" actirsam...Böylece bırak boşanmayı, ansızın ölse bile fırsatçı eşi miras hesabına konamaz, 18 inden sonra çocuğa geçer direkt ...miras ve aile içi ekonomide 45 yıllık deneyimim konuşuyor, açgözlülükle mücadele çok zor, acı ama gerçek...
Finansman arkadaşlar daha iyi bilir anlatır ama ben gidip dümdüz "ben ölürsem anamdan babamdan kalanı kocam yeni karıyla yiyemesin , kızıma kalsın, 18 yaşına gelince aktif kullansin istiyorum dedim bankacı hatunabu da neymiş ki
Finansman arkadaşlar daha iyi bilir anlatır ama ben gidip dümdüz "ben ölürsem anamdan babamdan kalanı kocam yeni karıyla yiyemesin , kızıma kalsın, 18 yaşına gelince aktif kullansin istiyorum dedim bankacı hatunaönce güldü sonra da bu hesabı açtı. Adamlara güven olmaz bacım, çocuğumun geleceği dursun köşede...analık çok zor be!
Ay adam sanki senin bekarlık arabanı satmış.Mantığınız çok garip ikinizindeEşimin evlenirken arabası vardı sattı masraflar için bende satma pişman olursun dedim pismanda oldu piyasa uçtu çünkü neyse söz vermisti ilerde alırsak senin adına olur demisti sırf bu.yuzden o konuyu açıp araba alırız deyince bende üstüme yaparsın dedim
Kalp kırmak istemiyorum ama konu sahibinin eşinin yerinde olsam buz gibi sogurdum....Ay adam sanki senin bekarlık arabanı satmış.Mantığınız çok garip ikinizinde
dedesinden niye eşinize mal kalsın ki kayınpederinize kalır, o da umarım size vermez, baksanıza şimdiden aranız açılmış mal mülk derken :))Merabalar kızlar ilerde eşime dedesinden miras kalırsa küçük bı meblağ, araba alırız diye konuştuk. Benim üstüme yaparsın dedim ,kızımız var küçük 18 yaşını doldurmadigi icin senin üstüne yaparız zaten dedi.Herşey yarıya yarıya evliyiz ya dedi böyle bir hak var dedi. Bende tam bu cümleye takıldım.Eşim ilerde ayrılırsak ikiye bölünür anlamindami demiştir bunu, yoksa benmi yanlış anladım ve büyütüyor muyum? Yanlış anladigimi anladi hemende alın ben öyle demek istemedim gibisinden bir tavır sergiledi.Fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?