Yanlış mı Düşündüm

O işler hiç öyle değil
Miras malı eşle bölüşülmez. Boşanırsanız ben bu aracı dedemden kalan mirasla aldım dediği an siz hak iddia zaten edemezsiniz.
Ölmemiş birinin ölümü üzerinden hesap kitap da çirkin olmuş. Belki siz öldünüz daha önce nerden bilebilirsiniz

Ayyy krizzzz harika kadin adamla evlenerek onu ödüllendirmis cunku o 0 borcla gelmis daha ne yapsin

diden teşekkürler
Koyun cite takilcakta,yunu kirpilcak da yunu satilcak da Adamin dedesini niye gomdunuz durup dururken ya,bide bu benim uzerime olsun demek cok cig geliyo bana.Kendi kazandiginizi korumaya calissaniz anlarimda,adamin dedesinin mali naparsa yapar.Sizin kadar cocugunu o da dusunmuyorsa,oturup bu adama cocuk yaptiginiza yanin arabaya degil.

Aslında bende miras hususunda konuya yapılan yorumlar gibi düşünüyorum ama size sert yazmak istemedim. Içinde bulunduğunuz şartları bilemem. Biz hayat müşterek diyoruz ama belki kocanız size hic yardim etmiyordur? Belki tüm ev işini siz yapıyorsunuzdur. Bizim kültürümüzde ne yazikki cokta olmayacak sey değil.
Eğer erkekte hayati müşterek görüyor ve öyle davraniyorlarsa elbette yorumlara hak veriyorum.
Benim söylediğim gibi size tavsiyem kazancinizin bir kismiyla birikim yapip altina yatirip beklemeniz. Böylece araba peşinat paranız çıkabilir en azindan. Zor olur ama kendi kazancınız kadar da keyiflisi yoktur inanın. Ben böyle yaptim eşimin çok az bir katkısı olabildi, çünkü evlenirken harcamıştı bir kısmını birikiminin. Ben o zaman aldıklarımı maasimla almistim ama esim altinlari maaşıyla alacak kadar yüksek bir kazanci olmadığı için mecbur birikimiyle almıştı. Ve kendi isteğiyle benim üzerime oldu araç . Nasil ki burda babasının kazancı diye koruyorsak neden kadının kazancı olunca yokmuş gibi sayılıyor hayret ediyorum.
Elbette kimse boşanmak için evlenmez ama hayatta başımıza ne gelir bilemeyiz. Kendi kazancimizla da kendimize küçük birikimler yapabilmeliyiz bence.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

P Papaaaaaa bunu niye beğenmedin. Ben sana hak verdim oysaki

Maaşı niye soramaz ayol
Öyle eğittim hemşire Konu sahibinin kocasını bulsam da "çocuk lehter miras hesabı" actirsam...Böylece bırak boşanmayı, ansızın ölse bile fırsatçı eşi miras hesabına konamaz, 18 inden sonra çocuğa geçer direkt ...miras ve aile içi ekonomide 45 yıllık deneyimim konuşuyor, açgözlülükle mücadele çok zor, acı ama gerçek...

Son düzenleme:
bu da neymiş ki

bu da neymiş ki
Finansman arkadaşlar daha iyi bilir anlatır ama ben gidip dümdüz "ben ölürsem anamdan babamdan kalanı kocam yeni karıyla yiyemesin , kızıma kalsın, 18 yaşına gelince aktif kullansin istiyorum dedim bankacı hatuna önce güldü sonra da bu hesabı açtı. Adamlara güven olmaz bacım, çocuğumun geleceği dursun köşede...analık çok zor be!

allahtan bizde adam yok da sıkıntı yok
ama iyi fikirmiş

Ay adam sanki senin bekarlık arabanı satmış.Mantığınız çok garip ikinizinde

dedesinden niye eşinize mal kalsın ki kayınpederinize kalır, o da umarım size vermez, baksanıza şimdiden aranız açılmış mal mülk derken :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…