Yanlis alintilamissiniz ama cevap vereyim. Hayir erkek savunmasi degil hakli savunmasi yapiyorumBen kendi payıma dusen çeyizi alıp borçsuz evlendim o düğün borcu artı bekarliktan kalan kredi borclari vardı
Ben kendi payıma dusen çeyizi alıp borçsuz evlendim o düğün borcu artı bekarliktan kalan kredi borclari vardı
Amin hayırlı bı para değilse gelmesin zatenEşinizde maşallah ne kadar hayırlı bir torunmuş(!!!) , dedesinin vefatı üzerinden hayal kurmuş.
Allah o dedeye , malını mülkünü ağız tadıyla yiyecek sağlık ve uzun ömür versin. Allah bu tür sohbetleri yapan , hayal kuran , plan yapanları da hepimizin evinden , çevresinden uzak eylesin.
Gerçekten göbek atmak için istediKendi payınıza alınan tüm çeyizinizin , eşinizin aldıklarına maddi olarak denk olmadıklarını düşunüyorum.
Nasıl oluyorsa yeni bakış açısında kadinlar hep borçsuz , erkekler hep borçlu. Adamların borcu bir türlü bitmiyor. Düğünü de adam kendi göbek atmak için istemiştir zaten(!).
Sen önce butun yorumları oku sonra buraya yaz tanımadığınız insanlara ahkâm kesmeyin
Ne tuaf degilmi ev ortak dugun ortak giderler ortak ama onu erkek yapmak zorunda bide kalan mirastan aldiklari arabayi üstüne istiyor icim ürperdi sen torununda hayirlisini ver Allahim
Amin hayırlı bı para değilse gelmesin zaten
Yaw niye bütün yorumları okuyalım?Bütün yorumları okursanız cvplari alırsınız hanım efendi
Evlenmeseydiniz, zorla mı evlendirdiler? Borçsuz paralı birini bulsaydınız madem.Ben kendi payıma dusen çeyizi alıp borçsuz evlendim o düğün borcu artı bekarliktan kalan kredi borclari vardı
Başkasının malı üzerinden ne güzel hayal kuruyorsunuz öyle.. Ben dedenin yerinde olsam size zırnık koklatmam.Ama ben eşimle evlendiğimde bütün herşeyimi verdim borçlar için altılari falan yani artı birde çalıştım borçlar için. Benim üstüme yapmasi çokta normal değil mi bence bu işler böyle olmalı
Hani düğün ikimizin düğünü ya kına kadına düğün erkeğe diye bı mantık varya tam terside olabilir diyelim payımaeşiniz kendi kendine evlenmediğine göre düğün borcu sizin de borcunuz oluyor. Hani düğün ikinizin düğünü ya.
39 muKeşke 14 yaşında bir çocuk olsaydınız , 39 yaşında yetişkin bir kadın olmanızı kabullenmek zor.
Burada yazıyor yaşınız.Hani düğün ikimizin düğünü ya kına kadına düğün erkeğe diye bı mantık varya tam terside olabilir diyelim payıma
39 muyaşımı nerden attiniz
Ay sürekli sürekli millete tüm yorumları oku yazmışsınız ben okudum haksizsiniz kimsenin dedesinden kalan sizin hukuken hakkınız olmayan miras parasına çöküp birde yarı yarıya dediği için alınamazsiniz. Düğün ikinizin düğünü takı borç varsa mecbur harcanacak hayat ortak . Evet mal da yarı yarıya . Bu kadar paraya düşkün olmayınSen önce butun yorumları oku sonra buraya yaz tanımadığınız insanlara ahkâm kesmeyin
Bu kadar paraya düşkün olsaydım paralı bı insanla evlenirdim saçma sapan yerlere çekmeyin konuyuAy sürekli sürekli millete tüm yorumları oku yazmışsınız ben okudum haksizsiniz kimsenin dedesinden kalan sizin hukuken hakkınız olmayan miras parasına çöküp birde yarı yarıya dediği için alınamazsiniz. Düğün ikinizin düğünü takı borç varsa mecbur harcanacak hayat ortak . Evet mal da yarı yarıya . Bu kadar paraya düşkün olmayın
Atmışım maalesefBurada yazıyor yaşınız.
Yoksa siz mi üye olurken attınız:)
Bende bunu merak ettim doğrusu . Neden paralı biriyle evlenmediniz?Bu kadar paraya düşkün olsaydım paralı bı insanla evlenirdim saçma sapan yerlere çekmeyin konuyu
Düzeltin o halde:)Atmışım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?