ay tüylerim diken diken oldu okurken canim ki ben bu bir derdim var bölümüne cok ugramayi sevmem cok duygusalim cabuk etkileniyorum
kadinin günahini bende almak istemem ama anlayamadigim kendi canindan kanindan olani neden sevmiyo neden bukadar düskün diil bi anne öz evladini nasil geri tepki verirki anlamadim
tmm belki biyerde oglana üveycilik yapmamasi güzel ama insan kendi cocugunu asla ayirmamali ya
paranoya olmaman elinde diilki sekerim dogru yada yalnisda olsa düsüncelerin etrafimizda neler görüyo duyuyo ve biliyoruz
daha yeni esim anlatti almanyada yanilmiyosam hemde türk kendi öz ogluyla cinsel iliskide bulunurken kücügk oglu basmis yakalamis bunlari ve hemen ihpar etmis
ay allahim kimseye yasatmasin böyle seyleri insallah
Anlamadımmm:1shok::1shok::1shok:bir tanıdığımız vardı evlenmiş kadın eşinin ilk karısından bir oğlu vardı delikanlı ..oraya nezaman gitsek o çocuğu kız arkadaşları arasa kadın sinirlenirdi...çokda durumları iyiydi..kadın patrondu aynı zmaanda modern bir kadındı..üstelik bu eşindende bir oğlu olmştu ...yani kocasının ilk karısından olan o delikanlı oğlanla kardeşşşşş o adamdan boşandı şimdi oğluyla yaşıyor
Bu olay gerçekleşirken,yani öpüp koklama, çocuğun tavrı nasıldı bu birinci sorum:uhm:merhaba arkadaşlar,ben eğitimciyim.sizin fikrinizi almak istedim.geçtiğimiz salı günü veli toplantısı yaptım.neyse,velilerle görüşmemiz bittikten sonra bir öğrencinin velisi kaldı ve oğlunu çok sevdiğini onun okumasını çok istediğini belirtti.dediki,bana benim oğlum üvey onu kendi öz kızımdan bile çok seviyorum dedi:1shok:nasıl yani dedim.bu kadın boşandığında kızını ilk eşi almış ve 3 yaşında geri vermiş.kızı şu anda 9 yaşındaymış ve kızınla anlaşamadığını ona gıcık gittiğini hep ters düştüklerini söylüyor.şu an üvey oğlu 17 yaşında ben de dedim ki,kızınızı da çok sevmeniz ayırmamanız gerekir dedim ben onu oğlum kadar sevemiyorum diyor.ve benim yanımda aldı oğlunu şak diye boynundan öptü.okulumuz büyük şehrin tam göbeğinde,hani kadın cahil desem değil galiba sonradan açıköğretimi okumuş.baba da tapu dairesinde memur.benim anlayamadığım 17 yaşındaki oğluna bu kadar yakın sevgi,şap şup öpme normal mi,bunun yanında kızını üvey abi ve babaya karşı koruması gerekmiyor mu? o kadar üzüldüm ki küçük kız için anlatamamsenağlama.artık paranoyaklaşmaya başladım,oğlanın yanağında morluk görsem kadının günahını alıyorum.tövbe tövbe
merhaba arkadaşlar,ben eğitimciyim.sizin fikrinizi almak istedim.geçtiğimiz salı günü veli toplantısı yaptım.neyse,velilerle görüşmemiz bittikten sonra bir öğrencinin velisi kaldı ve oğlunu çok sevdiğini onun okumasını çok istediğini belirtti.dediki,bana benim oğlum üvey onu kendi öz kızımdan bile çok seviyorum dedi:1shok:nasıl yani dedim.bu kadın boşandığında kızını ilk eşi almış ve 3 yaşında geri vermiş.kızı şu anda 9 yaşındaymış ve kızınla anlaşamadığını ona gıcık gittiğini hep ters düştüklerini söylüyor.şu an üvey oğlu 17 yaşında ben de dedim ki,kızınızı da çok sevmeniz ayırmamanız gerekir dedim ben onu oğlum kadar sevemiyorum diyor.ve benim yanımda aldı oğlunu şak diye boynundan öptü.okulumuz büyük şehrin tam göbeğinde,hani kadın cahil desem değil galiba sonradan açıköğretimi okumuş.baba da tapu dairesinde memur.benim anlayamadığım 17 yaşındaki oğluna bu kadar yakın sevgi,şap şup öpme normal mi,bunun yanında kızını üvey abi ve babaya karşı koruması gerekmiyor mu? o kadar üzüldüm ki küçük kız için anlatamamsenağlama.artık paranoyaklaşmaya başladım,oğlanın yanağında morluk görsem kadının günahını alıyorum.tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?