Yanlış mı,düşünüyorum acaba?

yani insan 9 yaşındaki çocuktan ne bekler ne isterki onunla anlaşamaz
kadının sorunlu hasta kişilği burdan belli zaten
çocukları öz üvey diye ayırıp birde bunu daha çok seviyorum diye şapur şupur öpüyor
normal değil tabiki de
size açıklamasıda kendi hastalıklı beyninde takdir toplama hissi
ben üvey çocuğumu daha çok seviyorum bakın nasıl iyi bir insanım demek istemiş
kızını da takip etmek gerekir ne alemde ne durumda
çok tuhaf öz anneler var
benim kızım 9 yaşındayken bir gün eve bir arkadaşını getirdi o kadar ürkekti ki
sordum kızım neyi var diye öz annesi altına kaçırıyor diye hortumla dövüp cinsel organını yakmış çay tabağıyla
inanamadım bir bahaneyle çorabını çıkardım çocuk ağlayarak bana sarıldı
tüylerim diken diken oldu hemen polise bildirdim öğretmeniyle beraber görüştük polisle
şimdi devlet korumasında ve okula gittiğimde gözlerinin içi gülüyor çocuğun görüyorum
bazen aileler çocuğun kabusu olur devlet kurtarıcı öğretmenlerimize çok iş düşüyor bu durumda paylaşmak istedim sizlerle konuyu görünce..

üvey oğlunu sevmesi gayet güzel.....

ama kızını üvey gibi görmemesi ve uzaklaşması kabul edilebilir değil....

hayret ettim valla....

Peki kendi kızı da aynı okula mı gidiyor?
Eğer öyleyse diyorum ki acaba kızıyla evdeki durumlar hakkında hissettirmeden bir konuşsanız.
Yazık yavrum zor bir durumdaysa belki öğretmenleri olarak bir şeyler yapabilirsiniz.

:1shok::1shok: ay yok ya ben anlamıyorum insanları nası yani ya

öğretmenlerimize çok iş düşüyor bu durumda paylaşmak istedim sizlerle konuyu görünce..
Allah razı olsun canım yazık ya nası bi vicdan yavrum benim o yaşta o işkence senağlama keşke herkes farkedip bi çocuğu kurtarabilse alkisalkisalkis

Bu kadin cahil degil tam bir manyak...9 yasindaki bir cocukla anlasamiyorum ters düsüyorum ne demek allah askina...onunla kendini birmi koyuyor bu kadin??

Tövbe tövbe....allahim sen bilirsin...ne insanlar var ya..?? :1closedeyes:

Essek kadar 17 yasindaki delikanli üvey oglunu sapir sapir öpmeside bana cok ilginc geldi...CADIARZU.benim 12 yasindaki yegenim ablama "Anne yanimda yürüme elimi tutma arkadaslarim görecek rezil olacam" diyor

bu zamana kadar kaşıma gelen vakalar
malesef şüphelerinizin ne kadar gerçeğe yakın olduğunu defalarca gösterdi bana.
malesef..

14 yaşında ki oğlum 2 senedir okuluna gittiğim zaman yanıma yaklaşmıyor, bir kere yanaklarından öptüm diye bana yapmadığını demediğini bırakmadı neymiş efendim "rezil etmişim" onu...

bu olayı bir çok annenin yaşadığını öğrendim de içimde ki üzüntü bitti...

işte bir örnek daha....ve hemen bütün annelerin bunu yaşadığını çok iyi biliyorum...

nasıl oluyorda 17 yaşında ki genç delikanlı sesini çıkarmadan gayet memnun izin veriyor gerçekten de çok ilginç...

17 yaşındaki üvey oğlunu küçüklüğünden beri kendisi büyüttüyse ondan çok düşkün olabilir, ama yine de ortalık yerde bu sevgi gösterileri, öz kızının öğretmenine kızıma ısınamadım demeleri hiç normal değil. insan öz çocuğuna bunu nasıl yapabilir anlamadım, yıllarca çocuklarını görmeyip hasretleriyle yanıp tutuşan, karşılaşınca da sanki araya hiç ayrılık girmemiş gibi onlara sarılıp kucak açan ana babalar var. bu da bu küçük yavrunun şansı işte...

anlam veremiyorum bu nasıl bi olay...sen kendi öz kızından çok üvey oğlunu sev yetmezmiş gibi şappppur şupur öppp.Belki eşide bu kadın gibi düşünordur öz oğlunu az seviyordur da üvey kızını çok seviyordurr.... Allahım ne günlere kaldık ya,bu kadının ruh sağlıgı bozuk belli ama çocuklarında ruh sağlıgını bozmaya ne hakkı varsa.Son olarak antikacım burda size buyuk görev düşüyor nolur bi araştırma yapın bu insan hakkında,ülkemizde bu yüzden ruh sağlıgı bozulmuş birçok insan yetişiyor ((

Bende buna takildim ya sardusum...cidden ilgincCADIARZU

ensest denilen birşey var...ben iyi niyetli düşünemiyorum...

ha şöyle olurdu....kadın kızını da severdi o zaman tamam...bu kadar şüpheli yaklaşmazdım....

fakat kadın 9 yaşındaki öz be öz kızına gıcık oluyor ve sevmiyorsa ve bunu hiç utanmadan açıkça beyan ediyorsa daha önce de dediğim gibi her türlü utanmazlığı beklerim bu kadından...

annelik duyguları taşımayan bir kadın üvey oğluna anne şefkatiyle yaklaşamaz.

Ya birde yetiskin bir insan nasil kendini 9 yasindaki bir cocukla bir koyarki...anlasamiyorum ters düsüyorum der..helede annesi ise...fisfisfis

Yok yok bu kadinda var birseyler....normal degil bu durum...

sağol canım bende inanamıyorum ama gözlerimle o incecik bacaklarda açılmış yaraları görünce inandım
tek tesellim şimdi o acıları yaşamıyor ve umarım büyüyüncede yaşadıkların unutur

yaa ben kız çocuğuyla olan problemi bir kenara koydum da niye sapıklık ensestlik olarak adlandırılıyor hemen?
ne var kendini onun annesi yerine koymuş bir kadının çocuğu boynundan öpmesinde?
öz-üvey ayrımına girmek istemiyorum ama ne üvey anneler var ki öz anneden daha iyi bakar.
hadi anne olmayı geçelim;
sizin yeğeniniz gelse hala-teyze öp bi kere dese, şapır şupur boynundan kafasından öpmez misiniz?
valla ben öperim, hem de sıkıştırıp sıkıştırıp öperim.

benim eşimin 15 yaşındaki yeğeni hala kucağımda geziyor; ne ayıp değil mi?
belki 2 sene sonra da elele gezeriz ve ben onu hala şapır şupur öper, koklarım.
aynı kandan da değiliz hem, alt tarafı kocamın yeğeni; çocuğu bile değil.
acaba art niyetimiz mi var?

demin yazdım tekrar yazacağım;
ben annenin kötü niyetli olduğunu değil abartan bir insan olduğunu düşünüyorum.
üvey evladına üvey annelik yapmadığını anlatmak için lafın nereye gideceğini bilmeden konuşmuş olabilir.
ama bu kadar ağır ithamlar günahına girmke olmuyor mu?

ben tam tersini düşünüyorum. küçük kız konusuna da geleceğim.
1. bu kadın öz anne olsaydı ve oğlunu boynundan öpseydi ,der miydiniz bunda bir iş var. bazı aileler daha samimi ve sıcaktır. dokunarak sevgilerini gösterirler bazıları da ,uzaktan severler. yaş ne olursa olsun. benim abim kocaman delikanlıydı ,annem hep sarılıp öperdi ve abim bir tepki göstermezdi.
ben ise pek öyle sarılmaktan hoşlanmam... yapım böyle. annemde anlamıştı bu huyumu.
yani çocuğa göre değişir bu..
bu çocuk bu kadının elinde büyümüş. ..
neden hep ensest olarak bakarız ki. tamam var mı.elbet var. ama her oğlunu öpene ensest diye yaklaşırsak ,toplu paranoya yaşamış, oluruz.
2. kıza gelince
anne bunda hatalı.
tamam ama bu ayrı ,oğlana davranışı ayrı.
ha,şu var. belkide kadın, öğretmene yaranmak istedi.
şöyleki
bak ben kızımdan daha çok severim üvey oğlumu.
üvey annelik yapmam,diyerek ,takdir almak istemiş,olabilir...
.

kadının çocuğu öpmesinde bir art niyet aramadım ben ama kadın bana samimi gelmedi.

belki huyu budur bilemem biraz gözler önünde sevgisini belirtmekten hoşlanan bir tiptir

kızı için konuştukları tuhaf tabii ama belki o gün kızına yaptığı bir yaramazlık için sinirlendi böyle bir abuk cümle kurdu

ama erkek çocuğunu öpmesinde onu çok sevdiğini belirtmesinde kötü niyet aramam

benim erkek kardeşlerimi de amcamın hanımları öperler sarılırlar essmeralda nın dediği gibi kocalarının yeğenleri çocukları değil ne yani onlar da mı kötü niyetli

ilk yazdığım gibi ne kadar iyi bir insanım demek istemiş abartmış tabi kadının yaşını bilemiyoruz
içindeki duyguları bilemiyoruz
birebir tanımak lazım ensest diyebilmek için
ama tuhaflık olduğuda bir gerçek
kendi 9 yaşındaki kıkndan çok sevmesi ilginç değilmi
kızıyla anlaşamadığını söylemesi
üstelik kızı daha 9 yaşında

ensest demek kızını daha az seviyor demekten daha ağır bir suçlama bana göre.
dediğm ve dediğiniz gibi mübalağa yapmış olabilir üvey oğluna verdiği değeri anlatırken.
olmaya da bilir tabiki..
ama ya ensest, sapık demek..
ban açok ağır geldi..

Tamamda bu ne bicim yaranmak oki??fisfisfis

Nasil insan ben üvey oglumu öz kizimdan cok seviyorum der? Birde öz kizi 9 yasinda bir cocuk ise...CADIARZU

Bende enzest bir iliskiden süphelenmedim ama davranisi bana tuhaf gelmedi degil...tabiki aile icinde yegenlerimiz olsun cocuklarimiz olsun kac yasinda olurlarsa olsunlar aliriz öperiz koklariz bu gayet normal..ama ne bileyim...17 yasindaki bir delikanliyi ögretmeninin yaninda böyle boynundan öpmek bunu öz kizimdan cok seviyorum demek cokta oturakli bir davranis degil bana göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…