Yanlış mı,düşünüyorum acaba?

Annelik duyguları vasıfları taşımayan bir kadının üvey oğluna anne şefkatiyle yaklaşması bana göre imkansızdır...

oğlumdan daha çok hiç kimseyi ama hiç kimseyi sevmiyorum kendimi bile...

bir annenin öz evladını sevmemesi bir yana öz kızına gıcık olması üstelik bu çocuk 9 yaşındaysa bu anne kesinlikle açık ve net olarak ANNE duygularına sahip değildir...

burdaki annelere soruyorum, evladını kendinden daha az seven, evladı için canını vermeyecek olan var mı?

canım ,herkes sevgisini farklı gösterir.
bu kadında sevgisini bu şekilde gösteriyor.. öpebilir.
benim kuzenim oğlunu ,her yerde öper,ne farkeder ki..

öz kızımdan çok seviyorum demesiyle ilgili fikrimi,yazdım.
belkide üvey anne olayı yüzünden dedim.
,yanlış bakılmasın
bakın ben öz anneden farklı değilim ,çok severim oğlumu ,diyerek takdir toplamak istemiştir.
vardır böyle kadınlar.
laf yanlış elbet.
ama benim ,takıldığım,her oğlunu öpen için,var bunda bir iş denmesi...

anlamakta gerçekten zorlanıyorum....

geçenlerde bir konu açılmıştı....kocamla annesi şapur şupur her yerde öpüşüyor diye öz anneyi bir linç etmediğiniz kalmıştı...

burda kendi öz kızını sevmediğini hatta gıcık olduğunu açıkca beyan eden bir kadın okulda herkesin ortasında 17 yaşındaki delikanlı üvey oğlunu ensesinden öpüyor diye bundan şüphelenenlere paronoyak damgası vuruyorsunuz...

anlamakta cidden zorlanıyorum.

nasıl ki biz kadını tanımayıp sadece abartı kelimeler kullanarak mübalağa ettiğini düşünüyorsak siz de kadının ensest yaşadığını düşünüyorsunuz.

yani bunlar sadece düşünce.

neden bu kadar katı katıya sapıktır deniliyor anlamıyorum

tanımayı bırak sadece söylenenlerden yola çıkarak; bir kadının kocasının oğlunu baştan çıkarmaya çalıştığını hararetli savunmak bence sağlıklı bir düşünce değil..

alıntı yapmadan kişinin yorumuna müdahele etmek, yorumuna yorumda bulunmak yerine herkes kendi fikirlerini beyan etmeli diye düşünüyorum.

sonuçta benim fikrimdir benim düşüncemdir...nasıl ki ben alıntı yapmadan o fikir şöyledir, böyle denmesi sapıklıktır demiyorsam aynısı beklemek sanırım hakkımdır...

sevgiler.

inş. düşündüğün gibi degildir gerçekten oglu gibi seviyodur kız gerçekten zor durumda allah yardım etsin öz kızını insan sevmezmi ya hayırlısı :1no2:

alıntı yapmadan yorumuma yorum yapılmamasını rica ediyorum...

o zaman genelleme yapmama gerek kalmaz.

sardunya o sensin ve olması gereken gibisin
birde dün 14 yaşındaki kızını kocası ile arası bozulmasın diye yüzünden evden göndermek isteyen sözüm ona anne ler var
kimi kendisini önde tutar
kimi çocuğunu
kimi eşini
doğru olan elbetteki çocuğumdur tartışılmazz..

neyse polemiğe girmeyeceğim...

kendi şahsi fikrimi düşüncelerimi beyan ettim...

konu benim tarafımdan kapanmıştır.

iyi forumlar.a.s.

sardunyam
alıntı butonu olduğu ve sana hitaben yazdığım sürece ben alıntı yaparım senin yazılarında
sen öyle düşünürsün ben böyle düşünürüm ve fikirlerimizi tartışırız
burası tartışma platformu aynı zamanda
senin fikrine katılmayan insanlarda olacaktır
gereksiz alınganlık yapmışsındır diye düşünüyorum..
sevgiler..

çıldırdı bu toplum yuhhhh beeee...şikayet edin yada çocugu rehber ögrtmeni ile görüştürün bakalım ne dicek.sonra şikayet edin ama önce çocugu konuşrturun..

çok kafa karıştırıcı.......
rahatsız edici...
annenin öz yavrusuna olan umursamazlığı mı kafaya takılsın yoksa üvey evladına olan abartılı sevgisi mi???

valla olurmu olur neler duyuyoruz. eğer böyle şüphen varsa çocukla birebir konuşup ağzındna bişeyler almaya çalışmalısın. ki böyle bir ahlaksızlık varsa polise bildirmen daha iyi olur. ileride o çocuğun psikolojisi düşünsene birde. offff devir çok kötüye gidiyor mevlam hepimizi korusun

bence kadının hareketi gerçekten oturaklı bi hareket değil..:1no2:belkide gerçekten inanmazsınız diye ne kadar çok sevdiğini göstermeye çalışmıştır ..ama kendi öz kızı ile üstelik sadece 9 yaşındaki bir çocukla ters düştüğü konular ne olabilir ki?öz kızına boşanmış bir ailenin çocuğu psikolojisini taşıyor olabileceği ve bunun için zıtlaştığını düşünerek daha çok yardımcı olması, yaralarını sarması gerekmiyormu bu annenin?sırf ters düştüğü için mi sevmiyor öz kızını yok canım olmaz öyle şey..ayrıca sizin bilmediğiniz birçok şey vardır belki açıklamak istemediği hemen ensest ilişki diyede düşünmeyin bence..birde kadın öptüğünde çocuğun ifadesi nasıldı?bu çok önemli..konuşabilirseniz gençle iyi olur..

yeniden merhaba, herkese bu gün 19 mayıs için görevliydim.çocukla konuşma fırsatım oldu.annesiyle çok iyi anlaştığını babasıyla pek anlaşamadığını söyledi.ve isteyerek anne dediğini söyledi.bilmiyorum,sanki oğlan anne gibi davranıyor.ancak,oğlanın hareketleri değişmeye başladı.sanki daha erkeksi davranıyor.arkadaşlar,hemen yanlış anlamasın amacım bir şeyleri bir şeylere bağlamak değil.benim takıldığım nokta küçük kız.anne ile konuştuğum zaman abisiyle kız çok kavga edermiş,kadında oğlunu tutarmış kız da dermiş ki bana üvey annem gibi davranıyorsun dermiş.kadın bunu gayet mutlu mesut anlattı.bu arada şu da dikkatimi çekti.hep oğlum okusun,iyi bir yere gelsin diyor.hiç kızı için böyle bir şey demiyor.evet, arkadaşlar bu sitede duyup okuduklarımdan sonra kızı üvey baba ve üvey abiye karşı korumalı anne düşüncesini hala taşıyorum.çünkü anne merhamet etmezse sizce diğerleri eder mi?maalesef ben öncelikle o yönden düşünüyorum.çok garip ya,sanki kızından hoşlanmadığı eltisiymiş gibi bahsediyor.bu arada anne daha 30 unda bile değil.bunu da belki bazı arkadaşlar merak eder diye yazdım.

Kim ne derse desin..bu isin icinde bir is var...
Kadinin davranislari ve konusmalari kesinlikle normal degil...
Hadi cocuklarim okusun iyi yerlere gelsinler dese...kizimda oglumda benim herseyim onlari cok seviyorum dese tamam...üvey oglunu sevemezmi?? Tabiki sever neden olmasin...
Lakin sadece oglu icin böyle konusuyor ve kizini resmen sevmedigni söylüyorsa bilemecegim artik....ayrica sen bir egitimci olarak nem kaptiysan mutlaka bir bildigin vardir arkadasim...

Bence bu aileyi sessizce takibe al...en cokta o kücük kiz icin...:1hug:

Geçen haßerlerde okudum. ßir kadın öz oğLuna tecavüz ediyormu$. Öz evlada ßunu yapan üvey evLadı es geçmez herhalde. İli$kisi mi varmı$, erkeksiz mi kaLmı$, kocası yerinde oLmak istemezdim.

kesinlikle yanlış düşünmüyorsunuz.nasıl ki aile içinde üvey babanın evdeki genç kıza tacizi toplum tarafından alışılagelmiş bir durumsa bunun tersini düşünmek hiç tuhafınıza gitmesin.maalesefki toplum ,aile yapısı, ahlak bunlar artık dejenere edilmiş kavramlar.aile içi enses dediğimiz ilişkiler gizli kapaklı olmak koşuluyla toplumda çok yaygın.küçük kızı ayağına bağ görüyor olabilir.çocuk sahibi olduğunu düşünmek kendini yaşlı hissetmesine neden olabilir.hiç ama hiç normal davranışlar değil.kesinlikle ii düşünemem .kendi kızınıda çok sevdiğini söylese öz evkadıyla kıyas yapmasa üvey de olsa annelik duygularına bağlayabilirdim.ama kendi evledını reddeden bir kadının ergen durumdaki bir çocuğa yaklaşımı normal dışı davranış.bence siz okul içerisinde bu erkek çocuğunun davranışlarını gözlemlemelisiniz.tuhafınıza giden bir davranış sergileyecek mi.anneler günü yaklaşıyor.çaktırmadan sınıf rehber ya da edebiyat hocasıyla bu konuyu paylaşıp anneler günü adı altında sınıfı dahil ederek dikkat çekmemek adına annenize olan duygularınızı anlatan bir kompozisyon yazınız diyebilir.burdan birşeyler elde etmeye çalışabilirsiniz.ben ne olaylar biliyorum kayınvaldenin damadını tehdit ederk cinsel ilişkiye zorladığı ve daha ne iğrençlikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…