Tamamda bu ne bicim yaranmak oki??fisfisfis
Nasil insan ben üvey oglumu öz kizimdan cok seviyorum der? Birde öz kizi 9 yasinda bir cocuk ise...CADIARZU
Bende enzest bir iliskiden süphelenmedim ama davranisi bana tuhaf gelmedi degil...tabiki aile icinde yegenlerimiz olsun cocuklarimiz olsun kac yasinda olurlarsa olsunlar aliriz öperiz koklariz bu gayet normal..ama ne bileyim...17 yasindaki bir delikanliyi ögretmeninin yaninda böyle boynundan öpmek bunu öz kizimdan cok seviyorum demek cokta oturakli bir davranis degil bana göre...
merhaba arkadaşlar,ben eğitimciyim.sizin fikrinizi almak istedim.geçtiğimiz salı günü veli toplantısı yaptım.neyse,velilerle görüşmemiz bittikten sonra bir öğrencinin velisi kaldı ve oğlunu çok sevdiğini onun okumasını çok istediğini belirtti.dediki,bana benim oğlum üvey onu kendi öz kızımdan bile çok seviyorum dedi:1shok:nasıl yani dedim.bu kadın boşandığında kızını ilk eşi almış ve 3 yaşında geri vermiş.kızı şu anda 9 yaşındaymış ve kızınla anlaşamadığını ona gıcık gittiğini hep ters düştüklerini söylüyor.şu an üvey oğlu 17 yaşında ben de dedim ki,kızınızı da çok sevmeniz ayırmamanız gerekir dedim ben onu oğlum kadar sevemiyorum diyor.ve benim yanımda aldı oğlunu şak diye boynundan öptü.okulumuz büyük şehrin tam göbeğinde,hani kadın cahil desem değil galiba sonradan açıköğretimi okumuş.baba da tapu dairesinde memur.benim anlayamadığım 17 yaşındaki oğluna bu kadar yakın sevgi,şap şup öpme normal mi,bunun yanında kızını üvey abi ve babaya karşı koruması gerekmiyor mu? o kadar üzüldüm ki küçük kız için anlatamamsenağlama.artık paranoyaklaşmaya başladım,oğlanın yanağında morluk görsem kadının günahını alıyorum.tövbe tövbe
alıntı yapmadan kişinin yorumuna müdahele etmek, yorumuna yorumda bulunmak yerine herkes kendi fikirlerini beyan etmeli diye düşünüyorum.
sonuçta benim fikrimdir benim düşüncemdir...nasıl ki ben alıntı yapmadan o fikir şöyledir, böyle denmesi sapıklıktır demiyorsam aynısı beklemek sanırım hakkımdır...
sevgiler.
Annelik duyguları vasıfları taşımayan bir kadının üvey oğluna anne şefkatiyle yaklaşması bana göre imkansızdır...
oğlumdan daha çok hiç kimseyi ama hiç kimseyi sevmiyorum kendimi bile...
bir annenin öz evladını sevmemesi bir yana öz kızına gıcık olması üstelik bu çocuk 9 yaşındaysa bu anne kesinlikle açık ve net olarak ANNE duygularına sahip değildir...
burdaki annelere soruyorum, evladını kendinden daha az seven, evladı için canını vermeyecek olan var mı?
merhaba arkadaşlar,ben eğitimciyim.sizin fikrinizi almak istedim.geçtiğimiz salı günü veli toplantısı yaptım.neyse,velilerle görüşmemiz bittikten sonra bir öğrencinin velisi kaldı ve oğlunu çok sevdiğini onun okumasını çok istediğini belirtti.dediki,bana benim oğlum üvey onu kendi öz kızımdan bile çok seviyorum dedi:1shok:nasıl yani dedim.bu kadın boşandığında kızını ilk eşi almış ve 3 yaşında geri vermiş.kızı şu anda 9 yaşındaymış ve kızınla anlaşamadığını ona gıcık gittiğini hep ters düştüklerini söylüyor.şu an üvey oğlu 17 yaşında ben de dedim ki,kızınızı da çok sevmeniz ayırmamanız gerekir dedim ben onu oğlum kadar sevemiyorum diyor.ve benim yanımda aldı oğlunu şak diye boynundan öptü.okulumuz büyük şehrin tam göbeğinde,hani kadın cahil desem değil galiba sonradan açıköğretimi okumuş.baba da tapu dairesinde memur.benim anlayamadığım 17 yaşındaki oğluna bu kadar yakın sevgi,şap şup öpme normal mi,bunun yanında kızını üvey abi ve babaya karşı koruması gerekmiyor mu? o kadar üzüldüm ki küçük kız için anlatamamsenağlama.artık paranoyaklaşmaya başladım,oğlanın yanağında morluk görsem kadının günahını alıyorum.tövbe tövbe
yeniden merhaba, herkese bu gün 19 mayıs için görevliydim.çocukla konuşma fırsatım oldu.annesiyle çok iyi anlaştığını babasıyla pek anlaşamadığını söyledi.ve isteyerek anne dediğini söyledi.bilmiyorum,sanki oğlan anne gibi davranıyor.ancak,oğlanın hareketleri değişmeye başladı.sanki daha erkeksi davranıyor.arkadaşlar,hemen yanlış anlamasın amacım bir şeyleri bir şeylere bağlamak değil.benim takıldığım nokta küçük kız.anne ile konuştuğum zaman abisiyle kız çok kavga edermiş,kadında oğlunu tutarmış kız da dermiş ki bana üvey annem gibi davranıyorsun dermiş.kadın bunu gayet mutlu mesut anlattı.bu arada şu da dikkatimi çekti.hep oğlum okusun,iyi bir yere gelsin diyor.hiç kızı için böyle bir şey demiyor.evet, arkadaşlar bu sitede duyup okuduklarımdan sonra kızı üvey baba ve üvey abiye karşı korumalı anne düşüncesini hala taşıyorum.çünkü anne merhamet etmezse sizce diğerleri eder mi?maalesef ben öncelikle o yönden düşünüyorum.çok garip ya,sanki kızından hoşlanmadığı eltisiymiş gibi bahsediyor.bu arada anne daha 30 unda bile değil.bunu da belki bazı arkadaşlar merak eder diye yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?