- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
- Konu Sahibi uckizanasi
-
Valla bende kızardım çoluğumun çocuğumun rızkı sonuçtasoylemedi mesajda gordum kirildim
miktar gelirlerine göre yüksektir.Eşimin yegenime verdiğim üç kuruş için sorun çıkaracağını bilsem ben de gizlerim. Ben bu gibi durumlarda gizleyen insanlara kızamıyorum.
O para aile için çok gerekli bir miktar olsa konu sahibi mesajdan öğrenmezdi zannımca. Sıkıntı farkedilirdi.
Annesine verdiği üç kuruşu geri isteyebilen bir insanın da yeğen konusunda objektif olacağını düşünmüyorum.
dun aksam esimin telindeki mesajda gordum esim yegenine 500 lira yollamis neden diye sordugumda maasi yatmamis filan dedi borc yolladim peki ne zaman verecek dedigimde ise ben yegenimden para almam dedi esim yanlis mu dusunuyorum esimin yegeni 26 yasinda ziraat muhendisi mersinde ise baslamis guya maasi yatmamis
e
miktar gelirlerine göre yüksektir.
üç kuruş değil ki.
gizleyen eşe her halukarda kızarım.
aile birliği içerisinde olmamalı böyle bir yalan.
eşi kredi kartından filan kapatıyordur açığı U uckizanasi farketmesin diye.
yeğenin gerçekten zor durumda olduğunu bilse U uckizanasi buraya bu konuyu açmazdı diye düşünüyorum.
daha öncesinden de şüphelenmiş zaten.
ya böyle insanlar var amain vino veritas .
ailesini düşünmeden har vurup harman savuran,elinde yokken saçan dağıtan.
bdv de de çok okuyoruz.
reelde de bildiklerim var.
bunları da mı anlayışla karşılamamız lazım anlamadım ki.
bu davranış biçimi doğrudur diyebilirmiyiz?
ben konu sahibi ne yazdıysa onun üzerinden yorum yaptım.
eksik kısım yeğenin durumu.
onu da U uckizanasi izah ederse konu daha doğru bir çizgiye oturacaktır:))
Burda bunca senede o kadar çok şey gördüm ki konu sahiplerinin tarafsız davrandıklarına inanmıyorum malesef.
Bu konuda da alt metinden paraya çok önem veren bir kadın çıkardım ben.
Bakış acıları ve aile bağları farklı tabi ki her insanda. O yüzden yorumlar da farklı oluyor. Ben aynı durumda olsam zor durumda kalacağımı bilsem de yegenime gönderirim o parayı. Bir ay sıkıntı çekerim ikinci ay normale dönerim mesele değil. Yeter ki çare olabileyim zor durumda aileme.
zor durumdaki aileye destek göstermek konusunda bir sorunum yok benim de:))Burda bunca senede o kadar çok şey gördüm ki konu sahiplerinin tarafsız davrandıklarına inanmıyorum malesef.
Bu konuda da alt metinden paraya çok önem veren bir kadın çıkardım ben.
Bakış acıları ve aile bağları farklı tabi ki her insanda. O yüzden yorumlar da farklı oluyor. Ben aynı durumda olsam zor durumda kalacağımı bilsem de yegenime gönderirim o parayı. Bir ay sıkıntı çekerim ikinci ay normale dönerim mesele değil. Yeter ki çare olabileyim zor durumda aileme.
Maaşı yatmamissa 2 gün sonra yatar nedir bu para istemek yadun aksam esimin telindeki mesajda gordum esim yegenine 500 lira yollamis neden diye sordugumda maasi yatmamis filan dedi borc yolladim peki ne zaman verecek dedigimde ise ben yegenimden para almam dedi esim yanlis mu dusunuyorum esimin yegeni 26 yasinda ziraat muhendisi mersinde ise baslamis guya maasi yatmamis
e
Hiç doğru değil canm göndermesi hemde hiç bekar adam ne aciliyeti varmış? ??? Sagliksa amenna... aldığı parayi kurusu kurusuna geri versin bi cocuk kolay buyumuyobenim 3 cocugum var dogru mu esimin para gondermesi peki yegeninin aklina gelmiyor mu dayimin 3 cocugu var diye
zor durumdaki aileye destek göstermek konusunda bir sorunum yok benim de:))
bilekis çok hassasımdır bu konuda.
konu sahibini tam tanımadan hakkında paraya önem veriyor çıkarımını yapmayı doğru bulmuyorum.
öyle bir yorumu da olmadı hani.
eşinin gönderdiği parayı sorgulamak hakkıdır.
o para o aile bütçesi için fazladır.
eşinin de gizlemeye hakkı yoktur.
yeğen zor durumda ise izahı yapılabilir pekala.
ve elbette ki hepimiz zor durumdaki bir aile bireyine sırtımızı dönmek istemeyiz.
ne var ne yoksa acilen ulaştırırız.
biz de öyle hassasız yani:))
Maaşı yatmamissa 2 gün sonra yatar nedir bu para istemek ya
şuan şehir dışına geldik kardeşim için beraber 1000 km uzağa işe girdi,kısmetse bende iş görüşmesine gideceğim bakalım. bir kaç ay oldu ama inanır mısın hala ıvır zıvır bir sürü masraf çıkıyor annem-babam olmasaydı heralde altından kalkamazdık.İlk işe girdiğinizde bir ay çalışır maaşı bir ay sonra alırsınız. Başka bir şehirde yeni bir hayat kurmaya çalışan işe yeni girmiş bir genç adam söz konusu. En yakını olan dayısından değil de kimden isteseydi?
yegen gezmeyi yemegi seven biri kenfinide duskun babamdan parayi istememin sebebi esimde kalsin para demedi ondan istedim parayibu yeğen nasıl birisidir biraz tanıtabilirmisin bize?
bu parayı gerçekten zor durumda olduğundan mı aldı yoksa genelde böyle sağdan soldan para alıp ödemeyen müsrif sorumsuz bir tipmidir?
bunları bilirsek iyi olacak:))
şuan şehir dışına geldik kardeşim için beraber 1000 km uzağa işe girdi,kısmetse bende iş görüşmesine gideceğim bakalım. bir kaç ay oldu ama inanır mısın hala ıvır zıvır bir sürü masraf çıkıyor annem-babam olmasaydı heralde altından kalkamazdık.
Hadi eşinin yeğenini anlamı da babandan nasıl istedin çözemedim valla :)yegen gezmeyi yemegi seven biri kenfinide duskun babamdan parayi istememin sebebi esimde kalsin para demedi ondan istedim parayi
bu yeğen böyle mi biliniyor yani etrafında?yegen gezmeyi yemegi seven biri kenfinide duskun babamdan parayi istememin sebebi esimde kalsin para demedi ondan istedim parayi
kendisi çalışmıyor.Annesine verdiği parayı geri isteyen bir kadından bahsediyoruz farkındasınız değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?