- 8 Nisan 2015
- 384
- 95
- 98
- 42
- Konu Sahibi sariyapraklar
-
Hanımlar merhaba , kısaca şu konuda sizin fikirlerinizi merak ediyorum?
ben özel sektörde çalışıyorum bes yıldır evlıyım . eşimde özel sektör olup bu beş yıl içinde bayagı bır iş değiştirdi. şu an yıne işsiz evde , ben ona ınternetten vs... iş buluyorum bıkaç görüşmeye gıttı ama olmadı. her neyse gecen telefonunda watsap bölümünde kayıtlı olmayan bır tel bayan bu bayan işte .....bey cv 'ım hakkında bır gelişme var mı ? diye yazmış eşime ben acayıp sınırlendm ve tartıştık .kım dıyorum önemlı degıl bır arkadas dıyor. nıye ısmı yok dedım önemlı bırı degılmış.
nerden tanıyosun nerde oturuyor dıyorum ...bana söyledıgı 3+1 evde evde oturuyor dıyo tartıstık .şimdı de anasının evıne gıttı . ben şimdı ne düşüneyım ?
Ev ve CV ne alaka?O değil de evinin 3+1 olmasını nerden biliyor
O değil de evinin 3+1 olmasını nerden biliyor
Ayol ben ne anladımdünyaya evden bakma kız
dalga geçmiş adam işte
Şimdi mesajda aslında birşey yok ama nerden tanıdığını niye söylemiyor.eski çalıştığım yerden iş hakkında konuşmuştuk bi ara ,onu sormuş dese neyse.soylememesi sıkıntı bence.ama acaba sorgulanmaya sinir oldu da inadina mi söylemedi.aslinda bey diye hitap etmiş aralarında samimiyet yok gibi
3+1 ev ne alaka ya . Bacım sen kocandan biraz daha bilgi alınca tekrar yaz. Bu kadar bilgiyle çözülmesi zor
önceki konulara göre
adam daha önce aldatmış ve sorumsuz
anlaşamıyorlar ama aile 2. evlilik diye kadını redediyor
adam sabıkalı yani aldatmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?