yanlış mı düşünüyorum?

Ama bu durumda da kız tarafına da gitmeyip bir tatil beldesine gidilmesi gerekmez mi?

Az bile demişsiniz. Kayınvalidelerin de biraz ses çıkarması lazım anlaşılan. Yoksa insanlar ipin ucunu kaçırıyor.

Bu kadar pasif durmayin oğlunuza karşı tavrinizi sert koyun.hatta gelininizde kirilirsa kirilsin.her bayram onlarin yazliginda toplanmak nedir ayıp yaa.bende yeni gelinim ama eşim önce ailesine goturur 2. Yada 3.günü benim aileme geçeriz.kaldıki benim kayinvalidem öyle sizin gibi düşüncelide degildir.hep bana laf sokma derdindedir yada hizmetcilik yaptirma.eşinizle konuşmayin oğlunuz ve gelininizle konuşun.sen benim tek çocugumsun bayramlarda bize gelinicek bitti bu kadar net.

Abilerimde her bayram sabahi kahvaltiya anneme giderler.kahvaltidan sonra gelinin ailesinde takılırlar butün gün

Bizim kaynana bunları görsede kıymetimizi anlasa ... Bayram da gidip 15 gün kalınacak... Surat falanda yapmam valla .. Eşim onların yanında mutlu napalim

Söylenecek söz bırakmamışsınız .

Konu sahibi abla gelininiz birazcık şımarmış galiba 1 güncük için surat asmadı çok abes. Sizin de bir tanecik evladınız varmış . Bence Konuşun oğlunuzla ben babana böyle böyle söyleyemem çok kırılır git kendin söyle deyiverin. Tavrınızı da koyun.

Bırakın yardim falan yapmayin bidaha.paranizla sık sık tatillere çikin hayatin tadini çikarin.turlara katilin.o kız surat yaparak çoktan haketmiş bunu

Suç oğlunuzda.Kendisi söylesin babasına.Müdahale de etmeyin,tavrınızı da koyun.

hunter7 Eski konularinizi da biliyorum ve ben gelinden cok oglunuzu suclu buluyorum.insan demez mi anne babamin tek cocuguyum beklerler uzulurler.benim esim aileme boyle davransa gitmek istemese hele de sizin gibi herseyime destekken ailem ,ben de onun ailesine iki fazlasini yaparim ki gorsun nasil oluyormus.kusura bakmayin sizin evladinizi dusundugunuz kadar o sizi dusunmuyor.yazik yaa boyle anne baba kirilir uzulur mu! Yapamazsiniz ama keske yapabilseniz de maddi yardimdan vazgecseniz.hic olmazsa bir ay krediyi odemeyin bakin bakalim nasil tutusacaklar.

ben zaten suçun büyük bir kısmını oğlumda buluyorum.ama böyle değildi.anneannesine ve dedesine çok düşkündür.bekarken bayramlarda asla bırakıp bir yere gitmezdi.biz gidelim desek o karşı çıkardı.şimdi evlenince oldu ne olduysa,demek ki eşinin katkısı var bu duruma.evinde huzursuzluk olmasın diye yaptığına inanıyorum.gelinim de söyleyebilir,ailene de zaman ayıralım diye.ya da geldiğinde surat asmaması gerekir.oğlum mu diyor surat as diye.burada ne gelinler okuyoruz,eşi istemese bile,gidelim annene babana,yazık beklerler diyen.

diyelim oğlum vefasız,gelinim de sütten çıkmış ak kaşık değil.

Gelininizle konuşmaya ne dersiniz ? Rahatsız olduğunuz şeyleri anlatmaya .
Kendini toparlaması lazım çünkü .

kızlar son gelişme şu;oğlum öğlen aradı.pazar günü bana söyledikten sonra,akşamına zaten gitmekten vazgeçtiklerini söyledi, nedenine gelince,istemeden de olsa suratım değişmiş.ayrıca 15 gün sonra ikinci bir tatile gidecekleri için,gitmemeye karar vermişler.tabi bunda kendi anne ve babasının gitmiyor oluşunun da etkisi var bence.

dün akşam babasının iş yerine uğramışlar,tabi eşim birşey bilmediği için gayet normal davranmış.bana çocuklar uğradı dedi.oradan çıkınca,bize gelmişler ama ben kuafördeydim,aradılar,kuafördeyim dedim.

bu öğlen gelinim uğradı bana .sanırım,nabız yoklamaya gelmiş.alışverişe çıkmış,1 saat kadar oturdu.hiç bir şey söylemedim.şimdilik daha fazla birşey söylemeyi düşünmüyorum.bu kadar yeter onlara anladılarsa ne ala anlamadılarsa,kendileri kaybeder.

Bence bir anne olarak bayramda evladibizi gormek istemeniz en dogal hakkiniz. Ben de tek cocugum gecen yil mecburi olarak 1 bayrami anne babamdan ayri gecirdim. Esim cocugum yanimdaydi ama annemin babamin elini opememek icimi acitti ne yalan soyliyim.
Bayramin 1. Günü namazdan sonra ilk is anne babalarla bayramlasilir ondan sonra kim nereye isterse gitsin.
Oglunuza uzuldugunuzu ve onun tek carliginin o ve karisi oldugunu, koca koca insanlar olmus olsalar bile hala evinizin nesesi oldugunu soyleyin. Gerkirse gelininizle de bu sekilde konusun.
Aslinda onlardan once sizin dunurlerim bunu dusunmesi lazim ama bazen insanlar cok bencil olabiliyor.

Bu sabah kahvaltilarina soyle bir cozum bulduk biz. Kayinvalidem 2 alt katimda oturuyor sabah onlarla bayramlasip beraber kahvalti yapip kalkip annemlere gidiyoruz. Sonra bir de annemlerde onlarla birlikte kahvalti yapiyoruz. Boylece kimsenin gonlu kirilmiyor. Olan bizim mideye oluyor:)

Babanıza Allah'tan rahmet diliyorum,mekanı Cennet olsun.Simdi şehir disindayiz.Ama cocuk olunca iyice çıldırıyorlar inan bana
Amin çok çok sağ olun, Allah razı olsun.
Benim oğlum da var, hiç umursamıyorum artık. Önceleri çok takıyordum ama artık takmıyorum.
Siz ne kadar evladınızı yanınızda istiyorsanız, benim annem de aynısını istiyor dedim.
İnan o kadar benciller ki, anneme hiç gitmesem sesleri çıkmaz.

3 aydır gelmeyen kız, bugün geliyorsa mesajı almışlar bence ablacım. Sen canını sıkma. Arada böyle ayar vermek iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…