söyleyene değil söyletene bak demişler oh iyi demişsin, doğru yani en azından sevaba girerdin kuruma yardım etsen,ağır falan olmamış, önemli olan bunları duyana kadar uğraşmamaktı zaten, insan az insaflı olur, abla bak annemin telefonu bozuldu, dün telefon aldım babamdan kalan bir miktar para var onun içinden aldım, kendi maaşımı katmadım, o evimizin diyorum hak geçer diyorum, ha alsam eşim bozulur mu hayır ama işte bozulacak kıvama getirmemek lazım
ya beni bir kenara bırak.azıcık kıymet bilseler,eşim onlara dünyaları verir.öyle bir insan,benim anneme babama bakıyor yani ne diyeyim.faturalarını öder,kiralarına yardımcı olur.yeğenlerime ki ikisi de delikanlı çocuk,sürekli harçlık verir.aynı şekilde kendi ailesine de öyle.
ama bu adamın kıymetini bilmiyorlar.iyidir ama bir lafla da gemileri yakar.bu yüzden,geçen sene i olaydan sonra,bu mülk bağışlama işini birkaç kez dillendirdi.ben de destekliyorum.daha makbule geçeceğini düşünüyorum.
doğru düşünmüşsünüz tırnağın varsa başını kaşı ahir zamandayız abla kimseden fayda bekleme, durum ortada zaten, felaket tellalı olmayayım da çocuk olunca hepten çekmeye çalışır o gelin oğlunu
aynen ondan korkuyorum.annesi 3 torun büyütmüş açıkça söyledi,ben bakamam diye.sen bakarsın diyorlar.seve seve bakarım.ama böyle kadir kıymet bilmezlerse zor.evlat hatırı da bir yere kadar diyorum.
hunter7 sanırım uzun süredir gelen bir ilgisizlik kopukluk var konuyu tam okuyamıyorum ama bu olay da tuz biber olmuş sanki. Eşinizin mal bağışlama fikrini de okuyunca durumun vehametini anladım. Umarım düzelir durumunuz iyi niyetiniz suiistimal edilmez.
surat asıp kusur bulacaksa hiç girme o topa
ne güzel cefa çekme kısmı sizinle sefa sürme kısmı kız tarafıyla
korkuyorum zaten,allah korusun birşey olursa ben suçlu olurum.zaten vicdan azabı yeter bana.bir de onalrın,iyi bakamadın triplerini çekemem.
aynen ondan korkuyorum.annesi 3 torun büyütmüş açıkça söyledi,ben bakamam diye.sen bakarsın diyorlar.seve seve bakarım.ama böyle kadir kıymet bilmezlerse zor.evlat hatırı da bir yere kadar diyorum.
evlendiğinden beri böyle,bizim ailemiz de kız çocuk yok.el üstünde tutulur,gelinim.ama sanırım karşı taraftan fazla yüz verme diye öğütlenmiş.evine gitmeyiz. arayıp,illa gelin diye darlamayız.ne isterse olur.aldığımız eve tadilat yaptık.iğnesine kadar gelinimin istediği şey oldu.o zaman çalışıyordu.aylarca ben koşturdum,istediği olsun diye.
eşim mala mülke önem vermez.ben emanetçiyim ,diye düşünür.tek evladımızın sıkıntı çekmeden,refah içinde yaşamasını ister.biz gençliğimiz de çok çektik.o çekmesin der.karşılığında,istediği güler yüz.onu da çok görürlerse,dediğini yapar.
onlarda mal elden gitmesin diye,iyi davranacaklarsa varsın yapmasınlar.
ben oğlumu tok gözlü yetiştirdim.o da elinde varsa,yardım eder dağıtır.ama evlendikten sonra farklı düşünmeye başladıysa bilemem,bu da onların sorunu.
Yeni nesil tanımadan bıçak çekiyor. Anneleri bakışlarına bile müdahale ederken görünce kv gözünün üstünde kaşın var derse batıyor. Cinnet sebebibu işler o kadar zor ki...bende görümce olunca anladım, iki ucu keskin bıçak ne desen olmuyo bazen, geçinmek istemeyen adamla geçinemiyosun
evlendiğinden beri böyle,bizim ailemiz de kız çocuk yok.el üstünde tutulur,gelinim.ama sanırım karşı taraftan fazla yüz verme diye öğütlenmiş.evine gitmeyiz. arayıp,illa gelin diye darlamayız.ne isterse olur.aldığımız eve tadilat yaptık.iğnesine kadar gelinimin istediği şey oldu.o zaman çalışıyordu.aylarca ben koşturdum,istediği olsun diye.
eşim mala mülke önem vermez.ben emanetçiyim ,diye düşünür.tek evladımızın sıkıntı çekmeden,refah içinde yaşamasını ister.biz gençliğimiz de çok çektik.o çekmesin der.karşılığında,istediği güler yüz.onu da çok görürlerse,dediğini yapar.
onlarda mal elden gitmesin diye,iyi davranacaklarsa varsın yapmasınlar.
ben oğlumu tok gözlü yetiştirdim.o da elinde varsa,yardım eder dağıtır.ama evlendikten sonra farklı düşünmeye başladıysa bilemem,bu da onların sorunu.
niye siz bakacaksınız, gelin çalışacak mı ki...
sanırım artık çalışmaz.eşim istersen benim yanıma gelebilirsin dedi,onu da istemedi.
çalışırken konuşuluyordu bu konu.şimdi zaten işten çıktı.gerek kalmadı.bu saatten sonra da işe girmez artık.girmesin de otursun,çocuğunu büyütsün.ama lüksü de seviyor.bakalım nasıl altından kalkacaklar.madem çalışmayacak, sizin veya annesinin bakmasına ne gerek var ki..
çalışırken konuşuluyordu bu konu.şimdi zaten işten çıktı.gerek kalmadı.bu saatten sonra da işe girmez artık.girmesin de otursun,çocuğunu büyütsün.ama lüksü de seviyor.bakalım nasıl altından kalkacaklar.
çalışırken konuşuluyordu bu konu.şimdi zaten işten çıktı.gerek kalmadı.bu saatten sonra da işe girmez artık.girmesin de otursun,çocuğunu büyütsün.ama lüksü de seviyor.bakalım nasıl altından kalkacaklar.
dediklerinize sonunu kadar katılıyorum...eliniz ayağınız tutuyor iken hemde eşiniz yanında iken gidin turlara,gezmelere...onlar sizin peşinize düşsün AH ANAM,AH BABAM desin..demez isede kendi bilir onlarında çocukları var...gördüklerini yapacaklarOkudukça sinirlerim bozuluyor. Ya böyle bir anne baba nasıl üzülebilir? Allah vicdan versın. Gelininizin sonunu iyi görmüyorum. Allah onu da aynı kendisi gibi insanla karşılaştırsın.
Sakin hunter hanım. Sakın çocuğuna ba de bakmayın. Böyle gelinleri çok yakın tanıyorum. Yok bakamadı. Yok yemeğini yetiremedi. Yok ağzını kağıt havlu ile sildi . Yok yanağından öptü. Eğer torun da size çok düşkün olursa yandığınızın resmidir. Hiç o topa girmeyin
Eşinizle hayatınızı yaşayın. Hem yabancılara ödemiyoruz hem de eski kafa yaşıyoruz. Hiç torun bakan avrupalı gördünüz mü? Hep turlara çıkıyorlar. Siz de yapın. Oğlunuz bu yaşamı seçtiyse; siz de yaşamınızı yeniden düzenleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?