Yanlış mı düşünüyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O parada sizin de hakkınız var eşinizin de hakkı var. Tabi ki evin ihtiyaçları öncelikli ama kardeşine para göndermek istiyorsa da gönderebilir (her ne kadar kardeş bunu hak etmese de); bence güzellikle konuşup anlaşmaya çalışın.

Kardeşi evinin rızkını gönderiyor nasılsa, niye çalışsın ki? Ekmek elden su gölden. Çalışana kadar yardım edeceksiniz gibi görünüyor. İş eşinizde bitiyor, o da gayet memnun gözüküyor.

Yanlış düşünmüyorsunuz.
Eşinizin çalıştığı parada sonuna kadar hakkınız var ve öncelik sizin ve Çocuklarınızın.
Abisi çalışıp yetiremese sizinde durumunuz çok iyi olsa anlarım da diğer türlü keyfine çalışmıyor bir de üstelik sizin rızkınıza göz dikiyorsa Prada bir Yanlışlık var derim.

Merhaba, evliliklerde hayat müşterektir, hak değilde karşılıklı anlayış ve ayrım yapılmamalı, evinizin eksikleri varken sürekli olarak para göndermesi elbette doğru değil ama evinizin eksikleri varken arabada almışsınız zorda olsa, önce evinizin eksiklerini giderseydiniz belki daha iyi olabilirdi bilemiyorum,
Şöyle birşey karşı tarafın desteklerle ordan burdan şurdan aldıklarıylada araba alması tabikide doğru değil, hani çalışmıyorsun destek oluyorlar ama araba alıyorsunz bunada kızmanızı anlıyabiliyorum ama işte kardeş sonuçta ya, eşinizin vicdanı el vermiyordur, merhamet işte
Bence sakince eşinizle konuşmayı deneyin, mesela heray değilde 2-3 ayda bir gönderebilir, yada sadece zor durumlarda gönderebilir, böylece orta yolu bulabilirsini, sonuçta kardeşi olması, abisini bankamatik olarak göreceği anlamına gelmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…