- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
Erkeklerin büyük çoğunluğu bu hediye özeni konusunda kadınlarla yarışamaz. Özen konusu dışında sorun yoksa bunu dert etmeyin derim. Ama siz de ozel günlerde bi kazak, gömlekle gecistirin.Özenmemeye çalışıyorum ama eksikliğim maalesef başarılı olamıyorum
Ayrılıktan korkmuyorum. Geçenlerde ben düşüncesiz bir evlilik yapamam.Seninşe evlenirsem mutlu olacağım yönünde şüphelerim var bitirelim dedim.Ancak kendisi yalvardı,düşüncesizliğini kabul etmiyor.Ben seni çok mutlu ederim diyor.2 sene öncesine kadar gerçekten çok mutlu ediyordu.İnanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Şirkette ki arkadaşlarıyla geldiler beraber hareket etmek durumunda oldukları için görememiş Ancak ben sormadan açıklama yaptı 1 ay sonra tekrar gelecekmiş beni görmeyeBunu onunla oturup ciddi ciddi konuştunuz mu?
Ben bunu çok önemsiyorum ama sen beni ciddiye almıyorsun, bu şekilde olmaz. 2 yıldır Kendimi önemsiz ve mutsuz hissediyorum. Ben bu şekilde bir evlilik yapıp mutlu olamam. Sen ne diyosun? Diye konuşun.
Ayrılmaktan korkmuyorsaniz. Ayrılmam ama anlasın değişsin olmuyor malesef. Ya ciddi ciddi ayrılığı göze alacaksınız,ya da susup kabulleneceksiniz.
Mesajınızda gorusememe sebebini anlamadım zaten. Acaba beyefendi ufaktan ufaktan kaçıyor yada uzaklaşıyor olabilir mi?
Derdim hediye değil.Mesela hasta olduğum zaman kapımda meyveyle belirsin istiyordum hiç yapmadı veya geceleri çok acıkırım açıktığımı bilir cansuyy yemek getirdiö hadi beraber yiyelim demesini isterdim.Çok yakın mesafede bunları yapmadı.Bir çikolatayla kapımda belirmesi dahi beni çok mutlu ediyordu.Düşünülmek istiyorum yaniErkeklerin büyük çoğunluğu bu hediye özeni konusunda kadınlarla yarışamaz. Özen konusu dışında sorun yoksa bunu dert etmeyin derim. Ama siz de ozel günlerde bi kazak, gömlekle gecistirin.
Yok düşünebilen düşünüyor.Bence kendilerini o kalıba sokuyorlar.Hayatta en tahammül edemeyeceğim şey düşüncesizliktir onuda yaşıyorum sanırım :)Erkekler düz düşünen varlıklar. Ayrıntılarla ilgilenmiyorlar. Çokda kafaya takmamak lazım
Eğer düşünebilen türleri kalmışsada kapılmıştır. Boşuna terbiye etmeye uğraşmayın. Hayat güzel. Kendine yetebiliyorsan dahada güzel.Yok düşünebilen düşünüyor.Bence kendilerini o kalıba sokuyorlar.Hayatta en tahammül edemeyeceğim şey düşüncesizliktir onuda yaşıyorum sanırım :)
Haklısınız.Beklentiye girmemek gerekiyor.Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermiyorEğer düşünebilen türleri kalmışsada kapılmıştır. Boşuna terbiye etmeye uğraşmayın. Hayat güzel. Kendine yetebiliyorsan dahada güzel.
Öncelikle evlenecem evlenecem derdinde olmamanıza, emek verdim ölsem ayrılamam dememenize sevindim.Ayrılıktan korkmuyorum. Geçenlerde ben düşüncesiz bir evlilik yapamam.Seninşe evlenirsem mutlu olacağım yönünde şüphelerim var bitirelim dedim.Ancak kendisi yalvardı,düşüncesizliğini kabul etmiyor.Ben seni çok mutlu ederim diyor.2 sene öncesine kadar gerçekten çok mutlu ediyordu.İnanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Şirkette ki arkadaşlarıyla geldiler beraber hareket etmek durumunda oldukları için görememiş Ancak ben sormadan açıklama yaptı 1 ay sonra tekrar gelecekmiş beni görmeye
Neden hayatınızda önemli olan tek gün? Neden doğum günleri bu kadar önemli sizin için? Başkalarının doğum gününe önem vermenizi anlarim." İyi ki şu kişi hayatımda" onun doğum gününü kutlayabilirsiniz. Ama kendi doğum gününüzü bu kadar önemsemek neden? 8 senenin 2 senesinde geçiştirmiş olması sizi önemsemedigi anlamına gelmez. Her yıl her yıl kutlanması da rutine binmez mi? Her doğum gününde farklı heyecanlar, sürprizler yaşıyorsanız, hak veririm size.Ben çok özeniyorum.Çünkü hayatımda önemli olan tek gün.Ayrıxa doğum günleri haricinde gittiğim yerlerden minik de olsa hediyeler alırım kendisine.
Ay sonunda beni anlayan biri çıktı çok sağolun.Para avcısı,şımarık konumuna düşürenler dahi oldu.Benim tek istediğim düşünülmek.Doğum günlerimi unutmaz mesaj atar veya video çeker.Ama monotonluktan sıkıldım artık.Ne değişti bilmiyorum önceden sürekli çiçeklerle gelirdi her doğum günümde el yapımı hediyeler yapardı özenirdi.Benim yanından hiç ayrılmayacağımı düşünüyor olabilirsin ama yanılıyorsun böyle yapmaya devam edersen kalmayacağım dedim kaç defa.Bana sabret diyor ama sabredemiyorum artık.Çok sevsem dahi mutsuz olacağım,mantığım dışı bir evlilik yapmak istemiyoeumÖncelikle evlenecem evlenecem derdinde olmamanıza, emek verdim ölsem ayrılamam dememenize sevindim.
Sorununuzu anladım sanırım. Bu sadece doğum günüyle alakali değil, genel olarak sizin ilgi beklediğiniz ufacık şeylerde bile karşı tarafın umursamamasi, söylediğiniz halde umursamamasina üzülüyorsunuz.
Şimdi öncelikle mutluluk, birlikte mutlu olacaz, seni dünyanın en mutlu kadını kadını yapacam diye evlenince mutlu olacaz değildir. Mutluluk, mutlu olmak sonuç değil süreçtir. İlişkide bir süreç zaten. Bu süreçte, Şimdi mutlu değilseniz evlenince nasıl mutlu olabilirsiniz ki. Evlenince mutlu olmanın, peri masalı yaşamanın da garantisi yok. Aksine sorumluluklar arttığı için biraz da gevşeme söz konusu oluyor.
Düşüncesizligini kabul etmedi demişsiniz. Ona göre düşüncesizlik olmayabilir ama sizin sevgiliniz ve müstakbel eşiniz olacak ilerde belki de. İstediğiniz köklü bir değişim değil, ailesini silsin atsın değil, hayatını komple değiştirsin değil ki. Telefona alarm kuracak her yılda bir gün. O gün bir hediye alacak. Arada da, yılda birkaç gün çiçekle gelse bile razisiniz. Söylüyorsunuz Ama sizin hislerinizi beslemek, canlandırmak için, bu konuda güveninizi kazanmak için ne yapıyor? Lafla değil, gerçekten ne yapıyor?
Ve 2yilda ne değişti?
Ben insanların önemsemesini istiyorum.Sevdiğim insanların dünyaya geldiği gün benim için çok özeldir.Sonuçta o gün olmasaydı yollarımız kesişmeyecekti.Arkadaşlarım,ailem doğumgünümü hiç esgeçmez.Ama sevgilim esgeçimce üzülüyorum.Birbirimizi en çok tanıyan insanlar olduğumuz için bu durum üzüyor beni.Biz zaten sık sık görüşemiyoruz farklı şehirlerde olduğumuzdan ötürü.Beni önemsediğini bilmek hoşuma gidiyorNeden hayatınızda önemli olan tek gün? Neden doğum günleri bu kadar önemli sizin için? Başkalarının doğum gününe önem vermenizi anlarim." İyi ki şu kişi hayatımda" onun doğum gününü kutlayabilirsiniz. Ama kendi doğum gününüzü bu kadar önemsemek neden? 8 senenin 2 senesinde geçiştirmiş olması sizi önemsemedigi anlamına gelmez. Her yıl her yıl kutlanması da rutine binmez mi? Her doğum gününde farklı heyecanlar, sürprizler yaşıyorsanız, hak veririm size.
Sonradan değiştiğine göre birsey olmuş ama sizin haberiniz yok sanırım.. O kaybetme korkusunu yada heyecanını kaybetmiş. Nasılsa iki söylenir susarsiniz diye pek umursamıyor gibi.Ay sonunda beni anlayan biri çıktı çok sağolun.Para avcısı,şımarık konumuna düşürenler dahi oldu.Benim tek istediğim düşünülmek.Doğum günlerimi unutmaz mesaj atar veya video çeker.Ama monotonluktan sıkıldım artık.Ne değişti bilmiyorum önceden sürekli çiçeklerle gelirdi her doğum günümde el yapımı hediyeler yapardı özenirdi.Benim yanından hiç ayrılmayacağımı düşünüyor olabilirsin ama yanılıyorsun böyle yapmaya devam edersen kalmayacağım dedim kaç defa.Bana sabret diyor ama sabredemiyorum artık.Çok sevsem dahi mutsuz olacağım,mantığım dışı bir evlilik yapmak istemiyoeum
Kaybetmekten çok korkuyor aslında onu hissediyorum.Lafa gelince de pek romantik ama icraat yok maalesef.Aynı evde olunca her şey daha farklı olurmuş öyle düşünüyor.Ama benim kafam çok karışık.İlk zamanlar olduğu gibi net değilim.Karakter olarak çok beyfendi ve hoş biri.Ağzıda iyi laf yapar.Ama bir seçim yapmam gerekiyor.Düşünülmek her şeyden öte sanırım benim için.Hayır neyi beklediğini bilmiyorumSonradan değiştiğine göre birsey olmuş ama sizin haberiniz yok sanırım.. O kaybetme korkusunu yada heyecanını kaybetmiş. Nasılsa iki söylenir susarsiniz diye pek umursamıyor gibi.
Öncelikle evlenince mutlu edecem lafına inanmayın ve kabul etmeyin.
Peki sabret ama neye sabredeceksiniz? Neyi beklemeniz lazım? Neyi beklediğinizi biliyor musunuz?
Sizin değerinizi doğum gününün kutlanıp kutlanmamasi belirlemez bence. Doğum gününüzü kutlaması da sizi çok önemsediği anlamına gelmeyebilir. Siz sevgilinize bu konudaki beklentinizi söylediğinizde, ertesi yıl doğum gününüz kutlaninca, içinden mi geldiği yoksa zoraki mi yaptığı konusunda tereddütünüz olmayacak mı? Birde doğum günümü kutlamadı derken; mesaj ya da telefon bile açmadı diye mi yoksa hediye, çiçek almadı diye mi üzülüyorsunuz?Ben insanların önemsemesini istiyorum.Sevdiğim insanların dünyaya geldiği gün benim için çok özeldir.Sonuçta o gün olmasaydı yollarımız kesişmeyecekti.Arkadaşlarım,ailem doğumgünümü hiç esgeçmez.Ama sevgilim esgeçimce üzülüyorum.Birbirimizi en çok tanıyan insanlar olduğumuz için bu durum üzüyor beni.Biz zaten sık sık görüşemiyoruz farklı şehirlerde olduğumuzdan ötürü.Beni önemsediğini bilmek hoşuma gidiyor
Bir gün sonrasında kutladı.Mesaj atar aksatmaz.Sadece minik de olsa bir hediye bekliyordum.Sizin değerinizi doğum gününün kutlanıp kutlanmamasi belirlemez bence. Doğum gününüzü kutlaması da sizi çok önemsediği anlamına gelmeyebilir. Siz sevgilinize bu konudaki beklentinizi söylediğinizde, ertesi yıl doğum gününüz kutlaninca, içinden mi geldiği yoksa zoraki mi yaptığı konusunda tereddütünüz olmayacak mı? Birde doğum günümü kutlamadı derken; mesaj ya da telefon bile açmadı diye mi yoksa hediye, çiçek almadı diye mi üzülüyorsunuz?
Doğum günlerine haddinden fazla anlam yüklüyorum sanırım.Sizin değerinizi doğum gününün kutlanıp kutlanmamasi belirlemez bence. Doğum gününüzü kutlaması da sizi çok önemsediği anlamına gelmeyebilir. Siz sevgilinize bu konudaki beklentinizi söylediğinizde, ertesi yıl doğum gününüz kutlaninca, içinden mi geldiği yoksa zoraki mi yaptığı konusunda tereddütünüz olmayacak mı? Birde doğum günümü kutlamadı derken; mesaj ya da telefon bile açmadı diye mi yoksa hediye, çiçek almadı diye mi üzülüyorsunuz?
Sadece o değil ne dersem tamam diyor ben üstelemesin istiyorum.Erken uyumam ama bazen erken uyuyacağım dediğimde tamam aşkım uyumayacaksın biliyorum ama iyi geceler diyor.Benimle hiç tartışmıyor ne desem tamam diyor.Sorun bende mi bilmiyorum inanın.Sonradan değiştiğine göre birsey olmuş ama sizin haberiniz yok sanırım.. O kaybetme korkusunu yada heyecanını kaybetmiş. Nasılsa iki söylenir susarsiniz diye pek umursamıyor gibi.
Öncelikle evlenince mutlu edecem lafına inanmayın ve kabul etmeyin.
Peki sabret ama neye sabredeceksiniz? Neyi beklemeniz lazım? Neyi beklediğinizi biliyor musunuz?
Evet bende öyle düşünüyorum. Bu kadar anlam yüklemeyin. 8 yıl dile kolay. İlişkiniz heyecanını kaybetmiş olabilir. Bu da doğaldır. Zaman zaman ilişkilerde duygular ve bağlılık açısından dalgalanmalar olur. Erkekler kadınlar kadar hassas değil, yaratıcı da degil. Mesaj ve arama varsa, size söylediği iki güzel söz varsa, hediye yerine geçer zaten. Hediye beklediğini de belirtme ona. Siz de onun için çok özenmeyin mesela.Doğum günlerine haddinden fazla anlam yüklüyorum sanırım.
Lafa gelince herkes kusursuz, herkes mükemmel. Siz icraata bakın.Kaybetmekten çok korkuyor aslında onu hissediyorum.Lafa gelince de pek romantik ama icraat yok maalesef.Aynı evde olunca her şey daha farklı olurmuş öyle düşünüyor.Ama benim kafam çok karışık.İlk zamanlar olduğu gibi net değilim.Karakter olarak çok beyfendi ve hoş biri.Ağzıda iyi laf yapar.Ama bir seçim yapmam gerekiyor.Düşünülmek her şeyden öte sanırım benim için.Hayır neyi beklediğini bilmiyorum
Çok teşekkür ediyorum.Mesajlarınız çok değerli benim için.Dediğiniz kitabı biran önce temin edeceğim.Kesinlikle bende nişanı ertelemeyi düşünüyorum.Kafamda çok fazla soru işareti var.sadece sevgiyle çıkabileceğim bir yol değil maalesef.Her açıdan ölçüp tartmam gerekiyor.İyi dileklerinizi eksik etmezseniz çok sevinirimLafa gelince herkes kusursuz, herkes mükemmel. Siz icraata bakın.
Bu şekilde nişanlanmak bence erken. Duygularınızdan karşılıklı emin olmadan yapmayın.
Tartismamak iyi birsey değil, herşeye tamam demesi iyi değil. Kendini, düşüncelerini ortaya koyması lazım bir yetişkin olarak. Şunu bile dese olur, ben doğum günü falan umrumda değil. Senin zorunla kutluyordum ama kutlamak istemiyorum dese yine bir tepki olur. Sabret diyene kadar bunu söyleseydi.
Bağlanma adlı kitap var. Onu okuyun. İlişkide siz ve sevgiliniz neredesiniz, orda örnek çiftlerde var, sorunların çözüm yolları da var. İşinize yarayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?