Yanlış mı hareket ediyorum?

yasmn_

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
1.720
1.952
333
Antalya
Merhaba hanımlar... Şimdiye kadar bir sürü kişiyle tanıştım. Kimisiyle bir kez, kimisiyle birkaç kez görüştüm; olmadı.Bazılarını, ben istemedim; bazıların da karşı taraf bitirdi olmadı. Açıkçası, arkadaşlarım ve ailem bu konuda beni eleştiriyor: "ne yapıyorsun, ne soruyorsun, ne söylüyorsun da olmuyor" gibisinden. Şimdi bir aile dostumuzun vesilesiyle birisiyle tanıştım.Aynı memleketteniz, eğitim durumumuz aynı, ben kamuda o özel sektörde çalışıyor ve benden 3 yaş büyük. Yani birçok yönden uygun bir profil. Bu kişiye karşı ilk başta hiçbir şey hissetmedim, çok itici geldi. Tipi iyi, cüneyt abi gibi bir şey işte :) ilk görüşte görsellik, insanı ister istemez etkiler ama beni zerre etkilemedi; uyuz kalbim çarpmadı.İlk günler bana günaydın,iyi akşamlar vs. yazıyordu, telin ekranında görüyordum ama görüldü yapmadım, olumsuz olduğumu anlasın diye. Ama o devam etti bir şeyler yazmaya, haliyle olumsuz olduğumu söyledim kendisine. O da "tanı ondan sonra karar ver" dedi. Kendime kızdım, gerçekten tanımadan çaba sarf etmeden hayır demiştim, o yüzden devam ettim ancak yine ısınamadım. Açık açık yazdım seni oyalamak istemiyorum bir şey hissedemedim vs. diye. O da yine ısrarcı oldu "pek görüşemedik tanımıyorsun" falan dedi. Öyle böyle derken şu an devam ediyoruz. Isındım kendisine, ilk baştaki gibi soğuk değilim,hoşlanıyorum, tanımaya çalışıyorum. Watsaptan, telefondan ve yüz yüze görüşüyoruz. içimde büyük bir his yok ama bu kez olsun istiyorum, çünkü karşımdaki kişi bana karşı gayet olumlu birbirimize de birçok açıdan uygunuz evlenmek istiyorum ancak yine olmazsa korkusu şimdiden içime oturdu. Ya yine hissim kaybolursa olmazsa vs. saçma sapan düşünceler...size danışmak istediğim şu: Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım ki bu kez evlilik yoluna girebileyim? Demek ki ben de bir şeyleri yanlış yapıyorum ki evlenemiyorum bir türlü. Mesela düşündüm de sanırım ben sabırsız,tahammülsüz, kaprisliyim. Dün akşam mesajlaşıyorduk, mesajlarıma geç cevap vermişti, meğer dizi izliyormuş. Ben de "tekrarı olan bir diziyi evlenmeyi düşündüğüm insana tercih etmezdim" dedim. Bugün de mesajımı gördü ama 2 saat sonra cevap verdi, maç izlemeye gitmiş ondanmış sinir oldum belli de ettim. Şımarık mıyım kaprisli miyim kaba mıyım neyim bilmem, ama şunu biliyorum ilgi hastasıyım.Aşık değilim o da bana değil ama süreci iyi yönetirsek güzel yola girebiliriz. Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım sizce? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Kaprislerinizden ve aşırı ilgi talebinizden sıyrılın. İnsanlar dizi izleyebilir, maç seyredebilir ya da herhangi bir şeyle ilgilenebilir. Her boş vaktinde sadece sizinle ilgilenecek, her iletişim talebinize anında cevap verecek diye bir şey yok. Özel alanlarınız, özel zamanlarınız olmalı ikinizin de.

Şuan ki çizdiğiniz profil " Yangından mal kaçırıyorum ve nedenini sorma. Sadece evlenmem lazım"
"evlenmem lazım" değil karşımda uygun birisi var çaba sarf eden birisi üstelik ben de etkilenmeye başladım kendisinden evlenmeyi evet istiyordum böyle de bir durum olunca evlenmeyeyim mi :)

Şımarık mıyım kaprisli miyim kaba mıyım neyim bilmem, ama şunu biliyorum ilgi hastasıyım.

Siz zaten cevabı vermişsiniz .
Hoşlanmadığınız birinden neden hala iyi bekliyorsunuz ki ? Bence kendinize özellikle de karşınızdaki kişiye yazık :KK66: evlenseniz de hiç bir zaman *çok mutlu* olamayacaksınız ...
Ayrıca 7/24 sizinle mi mesajlaşacak , insanları rahat bırakın yahu biraz :KK70:

Not; hoşlanmaya başladım demişsiniz ama bence hoşlandığınız onun ilgisi . Kendisi değil ...

Siz zaten cevabı vermişsiniz .
Hoşlanmadığınız birinden neden hala iyi bekliyorsunuz ki ? Bence kendinize özellikle de karşınızdaki kişiye yazık :KK66: evlenseniz de hiç bir zaman *çok mutlu* olamayacaksınız ...
Ayrıca 7/24 sizinle mi mesajlaşacak , insanları rahat bırakın yahu biraz :KK70:

Not; hoşlanmaya başladım demişsiniz ama bence hoşlandığınız onun ilgisi . Kendisi değil ...
başta hoşlanmıyordum evet inşallah o da benden hoşlanmamıştır diyordum ama kendisi ısrarcı oldu, zorladım sanki adamı! şimdi ben de hoşlanıyorum.

Bence uzatmayın. Çocuğu bir hatasında bitiriyorsunuz. Kaldı ki hata da değil. TV seyredebilir, maça gidebilir. Siz sevgili de değilsiniz

Bence uzatmayın. Çocuğu bir hatasında bitiriyorsunuz. Kaldı ki hata da değil. TV seyredebilir, maça gidebilir. Siz sevgili de değilsiniz
insan içinde olunca hata ettiğinin farkında olamıyor farklı gözlerin yorumlarını almaya ihtiyacım olduğu için konu açtım. demek ki ben gerçekten yanlış hareket ediyorum yorumlardan da anlaşılıyor. teşekkür ederim.

Ben de kaprisli biriyim bu arada, o yüzden hemen bitiriyorum. Uzatmaya gerek yok. Olmuyorsa olmuyor yani. Elektrik diye bir şey var buna inanıyorum

Böyle devam edersen senin için çaba sarfeden adamı kaybedersin kendinden soğutursun. İlgiden herkes hoşlanır ama birine deli gibi aşık olsam bile canım dizi izlemek istese izlerim veya arkadaşımla görüşeceksem görüşürüm evlenmek istiyorum diye aşığım diye hayatımı aklımı fikrimi sadece o kişiye adayacak değilim. Biraz objektif bakmaya çalışın olaylara, iki insanın tamamen anlaşabilmesi her konuda birbirini memnun edebilmesi imkansız zaten hiçbirimiz mükemmel değiliz. Ayrıca evlenme düşüncesini aklınızdan atın neden kimseyle olamiyorum düşüncesini silin ve sadece onunla geçirdiğiniz zamanlara odaklanın tanıyın eğlenin gülün sohbet edin herşey çok farklı gelişir kendinizi şartlandırmazsanız.

Böyle devam edersen senin için çaba sarfeden adamı kaybedersin kendinden soğutursun. İlgiden herkes hoşlanır ama birine deli gibi aşık olsam bile canım dizi izlemek istese izlerim veya arkadaşımla görüşeceksem görüşürüm evlenmek istiyorum diye aşığım diye hayatımı aklımı fikrimi sadece o kişiye adayacak değilim. Biraz objektif bakmaya çalışın olaylara, iki insanın tamamen anlaşabilmesi her konuda birbirini memnun edebilmesi imkansız zaten hiçbirimiz mükemmel değiliz. Ayrıca evlenme düşüncesini aklınızdan atın neden kimseyle olamiyorum düşüncesini silin ve sadece onunla geçirdiğiniz zamanlara odaklanın tanıyın eğlenin gülün sohbet edin herşey çok farklı gelişir kendinizi şartlandırmazsanız.
Yorumunuz icin teşekkür ederim dikkate alacağım.

Back
X