Yanlış mı hareket ediyorum?

Sirf su yorumu yapmak icin suraya uye oldum.
herkes o kadar bos konusmuski, isim geregi hergun kac tane insanla tanisiyorum kac insan gozlemiyorum. Ve o kadar sosyal bi insanimki cok fazla arkadasim esim dostum var herkesn hergun nelerini dinliyorum.
Burada su basligin altina yorun yapan kisiler az cok hayat gorusu statusunu tahmin edebiliyorum guluyorum sadece
Senide o kadar iyi anliyorum ki evet herseyden sogur gibi oluyorsun a acabamilarin asla bitmiyo sorun sadece senin guclu olman ve kendine cok guvenmen. Ki tabiki bu sorun degil guzel bisey ama karsindakini uzmekten bu yuzden korkuosun ve ister istemez bazen egolarin ortaya cikiyo seni o yonetio hayir ya o kimki suan boyle yapmali gibi. Bence gercek ask karsina ciksa oyle olmaz zirvaliklarini dinleme cok asigim diye sacma ev kadini idolunu kendine ornek alip ay onjn icin herseyi yaparim deme. Karsindaki insana sevgili yada es adayi falandan ziyade once guzel arkadaslik kurabildigine bak. Egleniomusun? Beklentisiz. Sonra zaten zamanla alisicaksin. Sana deger veren insanlari harcama. Sonra onlar azaliyo:)

Liseli gencler gibi trip atmaktan vazgeçin birbirinize sırılsıklam aşık değilseniz bu zerzenişler adamı size çekmez aksine sogutur belli Bi yasdan sonra insan Bi ilişkide dingin kalacağı kosusturmanın olmadığı anlayışlı birini arar diğer ilişkilerden hırpalanmış biri aynı hataya düşmez ben eşimle bosansam evlenmem ama evlenirsem daha sakin tripsiz kıskanc olmayan sorumluluk sahibi birini ararım

Sirf su yorumu yapmak icin suraya uye oldum.
herkes o kadar bos konusmuski, isim geregi hergun kac tane insanla tanisiyorum kac insan gozlemiyorum. Ve o kadar sosyal bi insanimki cok fazla arkadasim esim dostum var herkesn hergun nelerini dinliyorum.
Burada su basligin altina yorun yapan kisiler az cok hayat gorusu statusunu tahmin edebiliyorum guluyorum sadece
Senide o kadar iyi anliyorum ki evet herseyden sogur gibi oluyorsun a acabamilarin asla bitmiyo sorun sadece senin guclu olman ve kendine cok guvenmen. Ki tabiki bu sorun degil guzel bisey ama karsindakini uzmekten bu yuzden korkuosun ve ister istemez bazen egolarin ortaya cikiyo seni o yonetio hayir ya o kimki suan boyle yapmali gibi. Bence gercek ask karsina ciksa oyle olmaz zirvaliklarini dinleme cok asigim diye sacma ev kadini idolunu kendine ornek alip ay onjn icin herseyi yaparim deme. Karsindaki insana sevgili yada es adayi falandan ziyade once guzel arkadaslik kurabildigine bak. Egleniomusun? Beklentisiz. Sonra zaten zamanla alisicaksin. Sana deger veren insanlari harcama. Sonra onlar azaliyo:)
Bi de nokta kullanaydın iyiydi 😊

ilgi göstermek ayrı bişey dizi izlicem diye de yeni yeni tanımaya çalıştıgım bir insanı umursamamak ayrı bişey.. Evet ilk başta ısrarlı olup sizinle görüşmek istemiş olabilir ama bu yaptıgı hareketler pekte hoşuma gitmedi. Yani 1-2 yıllık ilişkiniz olur birbirinizi tanımış olursunuz ve birbirinizin neleri sevip önemsediğini hobilerinizi cartı curtu bildikten sonrada saygı duyarsınız. Cünkü bir güven profili oluşur kafanızda.. Dersiniz ki benım partnerim maç izlerken başka şeyle ilglenmeyi hiç sevmiyor işte buna saygı duyarsınız .. Ya da siz mesela kitap okumayı seversiniz ve karşıdan saygı duymasını beklersiniz.. Bu söylediklerim ilişkinin oturmuş hallerinde olan şeyler.. Şuanda siz birbirinizi tanıma evresinde dur daha ne o öyle cvp yazmamalar vs.. Tabi ki üstüne düşmeyin bu durumun neden yazmadın etmedin gibi tripte atmayın.. Bir süre bırakın bakalım nasıl ilerliyor bu ilişkinin dinamiği..

Bahane yaratıyorsun ya istemediğin için
Bende öyleydim başta
Sonra bağlanmaya başladım
Adam bıktı kaprisimden
Bağlanırsan ilerde bu davranışlarını yüzüne vurur söyleyeyim

Back
X