yanlış mı yapıyorum

Daha çok yolunuz var doğum yaptığınızda sizi aramayıp abinizi arayacak şimdiden söyleyeyim

Sahsen benim esimin ailesigil bana genelde şaka yapiyor gibi laf sokarlar ya da esim yokken beni isirirlar. Onceden esime soylenirdim. Simdi ise ben de onlar gibi sakaya getirip lafi sokuyorum sakinmiyorum ya da yalnizken beni isirdiklarinda ben de dislerimi gosterip karsilik veriyorm. Esimin hicbr seyden haberi yok son zamanlarda. Yansitmiyorm da,cnku kinustukca savunuyor savundukca onlari hakli gormeye basliyor. Enniyisi boyle. Esini kendinden sogutma canim,en onemlisi bu. Benim esimin hicbir sucu yok,yapmasi gerekeni yapiyor ama ben sirf onaylanma ihtiyacindan birbir yapiyordum artk gerek yok. Gundemimiz bile olmuyor onlarla ilgili... Sen de oyle yap,illa ki bu davranis ogreniliyor onemli olan gec olmadan farkina varmak

ay helal olsun nasıl tutuyosun kendini
Valla mantigimla hareket etme egilimim var biraz benim fazla da sabirliyimdir esimi de seviyorum, uzulmesine dayanamiyorum,ben soylendikce uzuluyor,benden uzaklasip ailesine yaklasmaya basliyordu. O yuzden artik esimle degil ailesiyle virvir yapiyorm. Onlarbzaten suclu gorunmemek icn bir sey soylemezler esime hic,ben de bana laf carptiklrnda karsilik veriyorm ama esime anlatmiyorm artk. Smdi cok iyiym sukur,satastikca cevaplarini aldiklarindan satasma sayilarinda dusus var esim de her sey gulluk gulistanlik biliyor,cnku esimin yannda bana iyi davranip yalnizken gömüyorlardi.... simdi mevzulari bile yok. Farkettim ki gundeme getiren,inalar hakknda kinusmamiza sebep benmisim,bunu farkettikce dha da caktirmiyorm onemli olan esim ve ben. Gerisinin icabina bakarim her turlu

Kusura bakmayın ama çok itici bi profil cizdiniz benim gözümde. Burçla alakası yok bunun ben de ikizler burcuyum. Evet detaycı bi burcuz ama sizinki detayciliktan da öte herşeye bi kusur bulmak yani. Sürekli tepemde senin arkadaşın niye böyle, senin kardeşin niye şöyle diye konuşan biri olsa eee yeter ne git derdin varsa onlarin yüzüne soyle derim. Biri beni arayıp ben senden haber bekliyorum sen niye eşimi ariyosun diye alınganlık yapsa dalga geçerim sen ne çeşit bi divasin diye

Adam haklı. Görümcenizin hareketlerinden neden eşiniz sorumlu olsun ki. Bence bu tarz seyleri eşinize yansıtmayın

A bu arada ben de ikizler burcuyum ve burcumun tum olumsuz ozelliklerini esimden sakinip ailesine sakliyorm

Bu ne ya incir çekirdeğini doldurmayan konular. Okurken darlandım. Daha yeni evlisiniz henüz sizi benimseyememiş olabilir arama listesinde ilk abisi olup onu aramış olabilir sizi çok iyi tanımadığı için yeni olduğunuz için aramaktan çekinmiş olabilir. Olabilir de olabilir yani. Fazla abartmıyor musunuz hem de daha bu kadar yeni iken?

Merak ettim normalde mükemmeliyetçi misiniz yani en ufak bir şey istediğiniz gibi değilse moraliniz aşırı bozuluyor mu genel olarak
yok ya sorun etmıyorum olmazsa olmaz yani her istediğim olacak diye bi durum yok olmadı da . zaten genelde öyle olmayan seylerde isteyen biri değilim..

sanırım haklısınız . görumcemde aynı abisi ailesi varken dünyann en tatlı diline sahip bi güzel konusmalar fln ama yokken resmen ağız bürmeler , terslemeler fln benden pek haz etmediği belli.. bende aynı olacağım bundan snra. zaten eşim olmadan bir araya gelmıyoruz en iyisi ..

Böyle olmak lazım gerçekten,burda sizlerin taktiklerini uygulıcam artık yoksa sizin benle derdiniz ne diye çıkışmam lazım hepsine, sabır lazım en çok da sabır

Böyle olmak lazım gerçekten,burda sizlerin taktiklerini uygulıcam artık yoksa sizin benle derdiniz ne diye çıkışmam lazım hepsine, sabır lazım en çok da sabır
Mutlu bir evliligin sirri saf sakadat ve akla ilk geleni soylememektir onemli olan esinizle aranizdaki iliski. Bunu zedelemelerine musade etmeyin lutfenesinize karsi tutun kendinizi

Her seyi (özellikle de ailesini) boyle bık bık sikayet ederseniz zamanla esinizin sizden sogumasi kacinilmaz olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…