genel olarak örnek verdim. genelde böyle hbr vermesi gereken bensem o hep abisini arıyor. her şeyde..Bence cok abartiyorsun durumu aramadiysa bekliyorsam whatsapptan soru isareti gonderebilirdin. Abisi senin esin sonucta onuda arayip haber verebilir bence bi sorun yok bunda.
hangi konular acaba ?Evlilik kadar bikbik kaldırmayabilir dikkat edin.
Kaldırmadığının ispatı birkaç konu var okuyup feyz alabilirsiniz.
Sizinle muhattap olmak istemiyor belli ki. Sizde zorlamayın.genel olarak örnek verdim. genelde böyle hbr vermesi gereken bensem o hep abisini arıyor. her şeyde..
mesela abisi de söylemesydı ne olacaktı.. unutmus olacaktım ve ben hazırlıksız yakalanacaktım..Zamanla çok bunaltıcı olur bu durum. Yani ben olsam takmam, beni aramadıysa aramadı. Haber verdi bir şekilde sonuçta diye düşünürüm.
zorlamıyrm zaten sıkı değiliz.. mesafeliyiz.Sizinle muhattap olmak istemiyor belli ki. Sizde zorlamayın.
Abisi söylüyorsa sorun yapmayın. O sizinle iletişimi azaltıyorsa sizde azaltin hem kendinizi hem evliliginizi yıpratırsınızmesela abisi de söylemesydı ne olacaktı.. unutmus olacaktım ve ben hazırlıksız yakalanacaktım..
zatn aramızda bi iletişim yok . bir araya geldiğimzde anca iki cnm muhabbetler snra 2 -3 guzel söz , 2 yardım girişkendir kendisi o kdr.. snra arama sorma yok genelde böyleyız. bir araya gelnce 40yıllık tanıdık gibi snra mesafeliyiz hep.Abisi söylüyorsa sorun yapmayın. O sizinle iletişimi azaltıyorsa sizde azaltin hem kendinizi hem evliliginizi yıpratırsınız
Esinizin bu durumda bir sucu oldugunu dusunmuyorum. Niye o kadar soylenip de kafasini agritiyorsunuz kikızlar ben 1 aylık evliyim. eşimle her şeyi dertleşiriz. ya da genelde anlatan benim hep..
bu aralar fazlaca yoğun işlerinden dolayı hep mesai ctesi pazarda çalışıyor.
ev konularında bana yardım eder fln ..
hep yanımda olmustur kızkardesı fazlaca her şeye karışır zamannda çok engellediği olmustr şükür ki şuan karışmıyor allahtan bende zaten mesafeliyim. ama genelde ben her şeyi kendisine söyleyen tarafım yok o neden böle davrandı fln senn kızkardesın nedn böle davrandı yok arkadasın neden böle yaptı o da haklısın ama hayatım ne yapayım fln der. en son tartsmamızda ben kızkardesınden hbr beklerken (davet etmıstım)oda gidip abisini aramıştı . benmki de dalga evin işlerine bakıyo ona hbr ver demiş.. mesela bnu ona söyledim benm hbr beklediğimi biliyor neden beni yok sayıp seni arıyor dedim nereden bileyim fln dedi. söz konusu bu durum baya tartısmaya sebep oldu. çok ince dusunuyosun herkes öle dusunemez sen ikizler burcusun kafaya takıyosun bilmem ne fln dedi. bende dayanamadım bak yapılması gerekenler vardr dedim birisi vefat ettiğinde genel olrk arayıp herkes baş sağlığı diler biri haber bekliyosa da hbr verirsin o kişiye dedim seni arayabiliyosa beni de arayabilirdi fln dedim baya uzadı ..
ben sürekli böyle konustgm için hata mı yapıyorum. kızkardesını arayıp söyleyebilirdm bu durumu ama çok sonradan aklıma geldi. ben senden hbr beklerken sen neden abini aradın diye ama bu sefer de aklıma gelmedi fln modu oldu olacak diye çok umursamadım. ama bu durum benmkıyle arama giriyor sanki ..
suçu yok biliyorum aksine elinden bir şey gelmediği için arada kalıyor farkındayım.. ama yok sayılmş gibi gucume gidiyo . o evin hanımı benim .. bir aradayken canım cicim ellerine sağlık demeler zahmet oldu demeler sohbetler muhabbetler ama arka planda yok sayılan gene ben.. yalan yok bunun farkında oldugum için bnde öyle davranıyorum aramam sormam mesafe iyidir her zaman..Esinizin bu durumda bir sucu oldugunu dusunmuyorum. Niye o kadar soylenip de kafasini agritiyorsunuz kisiz hakli dahi olsaniz bir sure sonra esiniz yaptiginiz bikbiklerden bikip da ablasini vs hakli gormeye baslayacak ister istemez. Yapmayin etmeyin... Ben de ilk baslarda ailesinin yaptgi her seyi anlatrdm gucendgmi paylasirdm, ilk baslarda hak verrdi o hak verdikce gaza gelip dha cok soylendim bi gun baktim "ee sen de bunu bunu yapmadin onlar niye bisi demio senin gbi soylenmiyor"falan diye cikisinca aklim basima geldi o gundur hic ses cikarmam,kendim bakarm icaplarina. Esim de sana boole boole demisler niye bna anlatmadin dediginde de senin sucn yok,uzmek istemedm seni bisver diyorm. (Tabi ki catlardm anlatana kdr ama napaym)
Her seyi anlatma, her seye bidibidi yapma, onun bir sucu yoksa sadece ailesinin halt etmeleriyse onu karistirma bir sinira kadar. Kendi agznla uzaklastirirsn benden demesi
Queen Elizabeth mi geliyor? Hazırlıksız yakalansanız ne olur? Elinize koz geçer işte. Niye ısrarla bana değilde, abine dönüyorsun. O da geleceğeni söylemedi, bak işte bir kek bile yapmadım dersiniz.mesela abisi de söylemesydı ne olacaktı.. unutmus olacaktım ve ben hazırlıksız yakalanacaktım..
Daha iyi, haberim yoktu dersiniz, o da kime haber vermesi gerektiğini öğrenmiş olur.mesela abisi de söylemesydı ne olacaktı.. unutmus olacaktım ve ben hazırlıksız yakalanacaktım..
bi beklentim yok yani kötu amaçla yapmıyorum bnu .. sadece ben burada e*ek başı değilim. onu bilsin yeter..Queen Elizabeth mi geliyor? Hazırlıksız yakalansanız ne olur? Elinize koz geçer işte. Niye ısrarla bana değilde, abine dönüyorsun. O da geleceğeni söylemedi, bak işte bir kek bile yapmadım dersiniz.
Adam cumartesi pazar bile çalışıyor diyorsunuz, evde de huzur yok. Kendi hatası olsa yine söyle de, yok o niye böyle yaptı, bu niye böyle dedi... kocaman insanlara ayar verip hizaya mı sokacak? Ya da kavga edip gereksiz gerilim mi yaratsın?
Milleti şikayet etmekteki beklentiniz ne?
Boş yere evinizde gerginlik yaratıyorsunuz. Daha 1 aylık evlilisiniz. Şu günleri keyifle, beraber eğlenerek geçirmek varken, egonuz yüzünden aranıza soğukluk getireceksiniz.bi beklentim yok yani kötu amaçla yapmıyorum bnu .. sadece ben burada e*ek başı değilim. onu bilsin yeter..
egom yok sadece yok sayılmak istemıyorum hepsi bu.. benımsenmek diye bi tabir vardr bilirsinz . ego fln hikaye umurumda olmaz egolu bi insan da değilim. bi insanı sevmeye mecbur değil insanlar o ayrı benmde yengem var bayılmıyorum kendisine ama evine gideceksem yengemi ararım evde yemeği buzdolabnda eksikliği bilen o . saygı ve saymak.Boş yere evinizde gerginlik yaratıyorsunuz. Daha 1 aylık evlilisiniz. Şu günleri keyifle, beraber eğlenerek geçirmek varken, egonuz yüzünden aranıza soğukluk getireceksiniz.
Çat kapı gelseler haklısınız, ama siz davet etmişsiniz zaten. O da abisini arayıp geleceğim demiş. Bence burada " bu evinin hanımı benim" diye büyütüp eş ile kavgaya taşıyacak bir durum yokegom yok sadece yok sayılmak istemıyorum hepsi bu.. benımsenmek diye bi tabir vardr bilirsinz . ego fln hikaye umurumda olmaz egolu bi insan da değilim. bi insanı sevmeye mecbur değil insanlar o ayrı benmde yengem var bayılmıyorum kendisine ama evine gideceksem yengemi ararım evde yemeği buzdolabnda eksikliği bilen o . saygı ve saymak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?