aynenBu buyuk sorun icin BM acil toplanmali
Yok sayilacak bir durum degil ki. Esinizin ailesi esinizi arar,sizin aileniz de sizi arar bu kadar basit ve kolay bir seyi dert etmek manasiztrip değil ego da değil. ben hbr beklerken aramaması çok saçma hbr beklediğimi bile bile yapılması saçma bunu anlatmak istiyorum. benim hbr beklediğimi bile bile yok sayıp abisini araması.. yoksa trip attıgım yok.
benm eşim bir çok şeyi dinler ve yapar yani bana hak verir. ama ben hep söyleyınce de bi önemi kalmıyor. gecen dayanamadım söyledim bana gelınce aslansın çatçat söyluyosun ama karsı tarafa gelnce sus pus . evet zamannda çok destek çıkmışlığı beni ezdirmeyişliği var hakkını ödeyemem..valla cnm biz çok yaşadk bu tarz şeyleri hem kv ile hem görümce ile sen ne kadarda söylesen eş denen şahsiyetler kök ailelerine laf söyletmez ve şikayet gibi algılarlar.. eşine senden başka birinin demesi lazım ki o zaman anlayabılsın (örneğin ; aile terapisti gibi..)
Mesafeli olduğunuz için o da daha yakın olduğu kişiyi aramıştır belki.zorlamıyrm zaten sıkı değiliz.. mesafeliyiz.
bende tutamıyorum maalesef bazen özellikle şu regl dönemlerinde aşırı sinir stres olunca ,biri bana bişey demiş yapmış olunca nişanlım da bana yapılanı bilmediği için o kişilerle gülüş cümbüş birde bana onların yanında kızınca ters konuşunca sinir oluyorum ondan sonra diyorum böyle böyle oldu senin haberin yok bide onların yanında böyle yapıyosun diye ,ondan sonra da pişman oluyorumbende tutamıyorum iştee ama tutmak gerekiyor..
normal şartlarda abisini arar zaten sıkıntı yok ama ben hbr bekleyeceğimi bile bile aradı.Mesafeli olduğunuz için o da daha yakın olduğu kişiyi aramıştır belki.
Empati yapın eşiniz haber bekliyor ama sizin kardeşiniz sizi arayıp haber verdi. Eşiniz de kardeşin beni yok mu sayıyor diye sinirleniyor. Ne düşünürdünüz? Büyütülecek bir olay değil.normal şartlarda abisini arar zaten sıkıntı yok ama ben hbr bekleyeceğimi bile bile aradı.
aynen öyle hatta bazen basit bi şekilde ya şu kişide bana böyle yaptı neden ki diye sadece o an paylaşmak istersin ne hesap sorma ne suçlama ,ama dediğiniz gibi hemen savunma mekanizması olarak karşınızda bürünürlervalla cnm biz çok yaşadk bu tarz şeyleri hem kv ile hem görümce ile sen ne kadarda söylesen eş denen şahsiyetler kök ailelerine laf söyletmez ve şikayet gibi algılarlar.. eşine senden başka birinin demesi lazım ki o zaman anlayabılsın (örneğin ; aile terapisti gibi..)
aynı bn tam da tartıstgmz konu regl dönemmdeydı sen neden hep bu dönemlerde böylesın dedi bana ikizler burcusun ince dusunuyosun her şeyi kişisel algılama dedi. bende dayanamadım sende neden hep benm bişiyler yapmamı bekliyosun karşı tarafı bana yapılanı görmuyosun dedim hep benm söylemem gerekiyor. halbuki adamın bir şey dediği yok mesela kızkardesınn köpekleri var komsunn kızını ısırmış hastanelik fln olmuslr ben gecmıs olsun diye aramadım neden kardesımı aramadın demedi ama ben olsam direk söylerdim ama zorlamıyor yaptırtmıyor . nasl davranıyolrsa öyle davran diyor.. ama o dönmde söyleyınce ve laf edince bana geliyo..bende tutamıyorum maalesef bazen özellikle şu regl dönemlerinde aşırı sinir stres olunca ,biri bana bişey demiş yapmış olunca nişanlım da bana yapılanı bilmediği için o kişilerle gülüş cümbüş birde bana onların yanında kızınca ters konuşunca sinir oluyorum ondan sonra diyorum böyle böyle oldu senin haberin yok bide onların yanında böyle yapıyosun diye ,ondan sonra da pişman oluyorum
Siz olsanız aramasını beklerdiniz değil mi? Empatiden kastım biraz da böyle bir şey..mesela kızkardesınn köpekleri var komsunn kızını ısırmış hastanelik fln olmuslr ben gecmıs olsun diye aramadım..
benm böle olmama sebep onun bana davranışları ama .. bu yuzden o öle davrandığı için bende özellkle aramadım görumcemi. ben orada eşimn davranısından bahsettım..Siz olsanız aramasını beklerdiniz değil mi? Empatiden kastım biraz da böyle bir şey..
Keşke benimde eltim olcağına görümcem olsaydı , boşver düşünme zamanla herşey rayına otururaynı bn tam da tartıstgmz konu regl dönemmdeydı sen neden hep bu dönemlerde böylesın dedi bana ikizler burcusun ince dusunuyosun her şeyi kişisel algılama dedi. bende dayanamadım sende neden hep benm bişiyler yapmamı bekliyosun karşı tarafı bana yapılanı görmuyosun dedim hep benm söylemem gerekiyor. halbuki adamın bir şey dediği yok mesela kızkardesınn köpekleri var komsunn kızını ısırmış hastanelik fln olmuslr ben gecmıs olsun diye aramadım neden kardesımı aramadın demedi ama ben olsam direk söylerdim ama zorlamıyor yaptırtmıyor . nasl davranıyolrsa öyle davran diyor.. ama o dönmde söyleyınce ve laf edince bana geliyo..
umarım zaten bi karar verdim artık eşime o öle dedi bu böle dedi demeyeceğim o konuları biliyor zaten yapmak istiyorsa yapar istemıyorsa o an ne söylendıyse bana karşılığını veririm .. Nasıl geliyolrsa öyle anladım ki saygını bozmadan söylenmek gerek kişiye. karışmasını mı istemedin guzellkle ayar vererek söyleyeceksın baska turlu anlasılmıyor ve eşinle sen kötu oluyosun..Keşke benimde eltim olcağına görümcem olsaydı , boşver düşünme zamanla herşey rayına oturur
Bence bahsettiğiniz kişiye takılmışsınız ve hareketi batmaya başlamış. Hoşlanmadığımız insanlar icin ne yoza gözümüze batması gibi.. Daha 1 aylık evliymişsiniz bence bu tür konulara çok kafayı takmayın. Sıkıntılı konulardır çünkü kimse eşi ve kardeşi ile ilgili çok büyük konular olmadığı sürece ikisinden birini karşına almak zorunda değil almamalı. İki kişinin sorunu varsa kendi aralarında çözmeliler. İletişimsizlik en büyük sorun..benm böle olmama sebep onun bana davranışları ama .. bu yuzden o öle davrandığı için bende özellkle aramadım görumcemi. ben orada eşimn davranısından bahsettım..
İşte güzellikle ayar vererek bende bunu yapamıyorum ama yapmaya çalışıcam tatsızlık soğukluk olmasın diye susuyorum sonra gece olunca aklıma geliyo söylemek istediklerim iş işten geçtikten sonraumarım zaten bi karar verdim artık eşime o öle dedi bu böle dedi demeyeceğim o konuları biliyor zaten yapmak istiyorsa yapar istemıyorsa o an ne söylendıyse bana karşılığını veririm .. Nasıl geliyolrsa öyle anladım ki saygını bozmadan söylenmek gerek kişiye. karışmasını mı istemedin guzellkle ayar vererek söyleyeceksın baska turlu anlasılmıyor ve eşinle sen kötu oluyosun..
elbette haklısınız kimse kimsenn arasında kalmamalı .. çünkü arada kalan adamlar belirli bi zaman snra eşini seçiyor yani çoğunluğu öyle ve ne olursa olsun çok buyuk bir sorun olmadıgı sürece 2 kardeşin arası bozulsun uzaklaşsın yada görusmemezlk yapmasın istemem ben böle biri değilim . sayalım saygı gösterelim geçinip gidelim derdim bu.. Takılmış olabilirm çünkü en basından beri üstümde bir güç gösterisi yapmaya çalıştı terslemeleri konusma uslubu yönnden bende her defasında hayatımda ki adama söyledim. 1 aylık evliyim artık adam yeter ben artık kızkardesım yuzunden tartısmak istemıyorum dengesiz işte görusme o zaman ne yapayım fln dedi her defasında bana böle mi davranacak ya dedim.. snra baktı abisi ile arası bozuluyor kendmzce sadece bir araya geldiğimzde aile içerisnde yakınlk göstermeye başladık onn harıcınde arama sorma yok işime de geldi açıkçası mesafe kaldı.Bence bahsettiğiniz kişiye takılmışsınız ve hareketi batmaya başlamış. Hoşlanmadığımız insanlar icin ne yoza gözümüze batması gibi.. Daha 1 aylık evliymişsiniz bence bu tür konulara çok kafayı takmayın. Sıkıntılı konulardır çünkü kimse eşi ve kardeşi ile ilgili çok büyük konular olmadığı sürece ikisinden birini karşına almak zorunda değil almamalı. İki kişinin sorunu varsa kendi aralarında çözmeliler. İletişimsizlik en büyük sorun..
bence susmamamk gerek. o nasıl geldıyse sende öle gıdeceksın . ve her seyden önce rahat relaks olacaksın ben bnu öğrendm.. kvlere gidiyoruz relaks rahat rahat takılıyorum sohbet muhabbet fln .İşte güzellikle ayar vererek bende bunu yapamıyorum ama yapmaya çalışıcam tatsızlık soğukluk olmasın diye susuyorum sonra gece olunca aklıma geliyo söylemek istediklerim iş işten geçtikten sonra
evet muhatabına söylemek gerek o konuda haklısınız.. sayar sağolsun bana sorar yardım eder sağolsun. sanırım haklısınız..Sayılmak istiyorsanız bunu eşinize değil muhatabına söyleyin bence. Çünkü eşinizin sizi saymamak gibi bir problemi yok, size saygı duyuyor. Kız kardeşleri de belki henüz yeni yeni tanışmaya başladığınız için sizin yerinize abilerine söylüyor olabilirler belki art niyet ya da saygısızlık yoktur. Bence bunlar çok ufak tefek şeyler kendi zihninizi bile meşgul etmeye değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?