yanlış mı yapıyorum ?

ruzzgar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
267
3
46
İstanbul
kızlar benim 2buçuk senelik ilişkim 1 ay önce bitti fakat uzatmaları oynuyorduk.o şu an bardan bara kızdan kıza, tahmin edeceğiniz gibi başka şeylerle ilgileniyor, kendim yakaladım.2buçuk sene verdiğim emeğin döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yokken o benle geçen senelerini 'eziyet' olarak adlandırıyor, ve asıl şu an günübirlik ilişkilerle anlık zevklerle 2.baharını yaşadığını iddia ediyor.kızlar ilk 2 gün çok kötüydüm benden ayrıldığı gibi başka birini buldu barlara gitti.herşeyi geçtim benim bulunduğum şehire beraber olduğu kadınlardan biriyle gelecekmiş, böyle adilik yapılırmı.21 yaşındayım ama bi o kadar yorgunum, en güzel yaşlarımı hep ağlayarak üzülerek geçirdim.herkes artık dönmemem gerektiğini, erkek arkadaşımın düzelmediğini söylediğinde herkese kafa tuttum yine onun yanında oldum, belki aldatıldım bile, hatta büyük ihtimalle, o kadar düşkündümki ona diğer insanlar gözümde kayboluyordu, bittiğindeyse bi daha uzun bi süre kimseyi istemem artık diyordumkii

kızlar benim 4 5 gündür midemde kelebekler uçuşuyor, sürekli kendimi hayal kurarken buluyorum, aklıma geldikçe heyecanlanıyorum ellerim terliyor, ben birinden hoşlanıyorum dicem ama tepkinizden korkuyorum.yanlış birşey mi yapıyorum acaba ? arkadaşlarım bunun yanlış olmadığını artık mutlu olmayı hakettiğimi söylüyorlar, bu kişiler biten ilişkimdeki olaylara bütünüyle şahitlik eden kişiler.canımın nasıl yandığını gördüler her defasında.herşeyi geçtim beynimde de kalbimde de bitirmeseydim böyle bi duygu hissedemezdim, o karakterde biri değilim çünkü.belki unuturum düşüncesiyle de bu duyguya yeltenmiyorum, biraz önce eski sevgilimin erkek arkadaşlarıyla bel altı muhabbetlerini gördüm, her gece başka kızlarla anladığınız münasebetleri yaşamış, bunları okuyunca hıcbır sey hıssetmedim neden bilmiyorum, üzülmedim de ağlamadım da..
ama hoşlandığım insan aklıma geldikçe fena oluyorum :) kızlar o okuduğum şehirde bi cafede çalışıyor, cafede sırf erkekler çalışıyor.bahsettiğim kişiyi daha yeni farkettim bikaç kere baktım ve biçok kez de onu bakarken yakaladım resmen içime dokunuyor bakışları..ben beni bi arkadaşına gösterirken yakaladım, 2 arkadaşımda başka bi arkadaşına daha gösterirken yakalamış.çocuk neyle ilgilenirse ilgilensin sürekli oturduğum bölümden geçiyor gözümün içine bakıyor, çok efendi oturaklı bir çocuğa benzettik biz.oranın çalışanları hepsi efendi hic biri laubali değil.bikaç kız konuşmaya sigara uzatmaya çalıştığında kibarca reddetti ve hemen ayrıldı oradan..her akşam o cafeye sürüklüyorum arkadaşımı gidene kadar yol boyunca heyecandan midem ağzıma geliyor, bana o kadar iyi geliyorki bütün günüm dolu dolu gülerek geçiyor, bütün gün olsa izlerim onu..kızlar bu kötü birşey mi ? arkadaşlarıma açıklayamıyorum sen daha yeni ayrıldın derler diye, engel olamıyorum ben gerçekten çok güzel duygular besliyorum ona..

uzun bir ilişkiden yeni çıkmışsın ama eski erkek arkadaşın bence sana gerçekten değer vermemiş baksana insan bir üzülür yahu 2 bucuk sene de az değil ki yani:26:ama hale bak adam senden sonra coşmuş resmen ne yani böle bir adam için üzülmeye değer mi sence ? senin neyin eksik o seni takmıyorken bardan bara kızdan kıza atlıyorken sen napcaksın arkasından gözyaşı döküp yalvarcak mısın tabiki hayır.... doğru yoldasın arkadşım hayat kısa gereksiz insanlar için zaten vakit kaybetmişsin yeterince ,doğru kişi şuan hoşlandıgın kişi midir bilemem ama mutlu olmak sevmek sevilmek senin de hakkın bak 21 yaşındaymışsın daha çoook yolun var. benim samimi 2 arkadaşımın biri 5 dieri 6 senelik ilişkileri vardı ama erkek arkadşlarından çok fazla değer görmediler çocuklar nerdeyse hep oyaladılar ezdiler ağlattılar sonra noldu değer görmeyen sevgiyi tadamayan arkadaşlarım ayrıldılar ve 1 ay gecmeden başkasıyla oldular şuan ikiside ayrıldıktan sonra birlikte oldukları kişilerle nişanlılar birinin bu yaz diğerinin diğer yaz düğünü olucak .. erkekler de adam olup sevgisine sahip çıkmalılar bence. biz de ilk basta şaşırmıştık bukadar uzun ılışkı bıtınce hemen bırıyle çıkmaları tuhaf gelmişti ama sonuçta arada sevgi saygı bıtmısse ve ilşki içerisinde değer görmüyorsa en önemlisi ilşki çok uzuyorsa ve erkek evlilik düşünmüyorsa olmuyor .. arkadaşların şaşırabiirler ama bu senin hayatın kimseye hesap vermek zorunda değilsin . sev sevil mutlu ol arkadaşım bundan daha güzel bir şey mi var şu hayatta

yanlış birşey tabikide yapmıyosun.. peki erkek arkadaşından ayrıldıktan ne kadar süre sonra hoşlanmaya başladın bu çocuktan...canım sen o eski erkek arkadaşından ucuz kurtulmuşsun otur dua et şimdi doymamış aç gözlü adamla nereye kadar yahuuu :)

Kanayan yaralarına kan dursun diye başka bedenler sararsan mikrop kaparsın, önce bırakta açık yaran kapansın..

yorumun o kadar güzel geldikii..çok teşekkür ederim böyle düşünmen beni çok mutlu ettii değerim olmadığını çoktan anladığım için içimde birşeyler bitti zaten, çok şükürki bitmiş çevresi bile güvenmiyormuş adama.. dediğin gibi gereksiz insanlar için yeterince vakit kaybettim zaten, tekrar çok teşekkür ederimmmm

ayrılalı 3 hafta sonra gibi birşey oluyor sanırım.. kesinlikle canım haklısın, ki bu adam herşeyi görmüş geçirmiş biriymiş önceden, demekki tutmuş tutmuş patlamış, eski yaşantısını özlemiş..

erkekler kolay kolay doymazlar seneler alır onların doyması gece hayatına..tek gecelik ilişki macera gibidir..bi süre sıkılıcak o hayatından eminimki sana gelicek kabul etme asla oyle bi adamı

Önce kendini düşün , millet ne derse desin umrunda olmasın . Senin yaşadıklarını senden başkası anlayamaz .Ne kadar empati kurmaya çalışsakta yaşadığın acıyı , tam anlamıyla hissedemeyiz . Birinci bölümünü okurken , bu tipteki insanlara lanet okudum . İkinci bölümüne gelince ; dediğim gibi kendi mutluluğunu düşün . O ne diyecek , bu nediyecek yok tepki alır mıyım almaz mıyım düşüncelerine bürünürsen emin ol çıkamazsın bu zor döneminin içinden. Bahsettiğin türde bir insansa inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Kimseye yaşadığın ilişkinin hesabını vermek zorunda değilsin..

Acıyı zaman unutturur ama eski aşkın acısını ancak yeni aşk unutturur,

Unutup yeni başlangıçlar elbette yapacaksın ,dikkat et temkinli davran yeni hüsralar olmasın,

Yıkılmamak unutmak için yeniden hayata tutunm önemli,

Hem gidenin arkasından yas tutulmaz ,ölenin bile ardından 40 gün yas tutulur .....

Çok gençsin ,senden daha önemli bişi yok tatlım ,en çok kendine değer ver

Bence arkadaşın ki kanayan bir yara değil çünkü karşıdaki üzülecek biri değilmiş anlaşılan

Boşverrrr arkadaşım sonuçta aklında kalbinde tamamen bittiyse istediğini yapabilirsin ama onu unutmak için bu geçen yılları atlatmak içinse (( sanmıyorum.)) acı çekersin inşallah gelecek sana güzel şeyler sunar çok mutlu olursun

Kanayan yaralarına kan dursun diye başka bedenler sararsan mikrop kaparsın, önce bırakta açık yaran kapansın..

'herşeyi geçtim beynimde de kalbimde de bitirmeseydim böyle bi duygu hissedemezdim, o karakterde biri değilim çünkü.belki unuturum düşüncesiyle de bu duyguya yeltenmiyorum, biraz önce eski sevgilimin erkek arkadaşlarıyla bel altı muhabbetlerini gördüm, her gece başka kızlarla anladığınız münasebetleri yaşamış, bunları okuyunca hıcbır sey hıssetmedim neden bilmiyorum, üzülmedim de ağlamadım da..' dedim. teşekkür ederim yorumunuz için ama gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum yaram olsaydı inanın arkadaşlarıyla yaptığı muhabbet bi kızın kaldırabileceği tarzda bi muhabbet değil çünkü herşeyi açık açık okudum ve ben bu adama 2buçuk sene emeğimi verdim..ama yine birşey hissetmedim, çünkü içimdeki bütün sevgiyi aşkı emeklerimle birlikte götürdü bu adam, tüketecek başka birşey kalmadığı için, kanayan yaramda yok, teşekkür ederim

erkekler kolay kolay doymazlar seneler alır onların doyması gece hayatına..tek gecelik ilişki macera gibidir..bi süre sıkılıcak o hayatından eminimki sana gelicek kabul etme asla oyle bi adamı

evet biraz önce bi akrabasıyla konuştum, daha doğrusu o benimle konuştu.o öyle bir mutsuzluğa kapılcakki sen sadece bekle bin pişman olacak şimdi çok mutlu her akşam dışarda ama aklına düşecek dedi.o kadar soğudumki Allah bir daha beraber olmamızı nasip etmesin, sadece köpek gibi pişman olduğunu göreyim o bana yetecek.

ne kadar lanet okusak az, ama şükrediyorumki ciddi birşeylere adım atmadan Allah karşıma çıkardı.yoksa daha fazla üzülürdüm bi yola çıkmışken bitmesinne..tek endişem yeni ayrılmış olmam, bi tarafım o kadar mutluki ama diğer tarafım zaman zaman yanlış mı yaptım acaba diye düşünüyor, o kadar çok seviyordumki hala sanki sevgime ihanet ediyormuşum gibi saçma sapan bi düşünceye kapılıyorum.çok teşekkür ederim yorumun için :)

işte bazıları da başkasını unutmak için bi başkasının canını yakma diyorlar, ama unutulcak biri kalmadı benim için.ben 2 gün yas tutarken o başka kadınlarla sabahı etti daha ne kadar üzülünebilir ki böyle bir adam için değil mi ? en güzel yaşlarımı üzülerek geçirmek istemiyorum ben artık..çok teşekkür ederim yorumunuz için biraz daha rahatladım

Keşke oda senin gibi düşünse ? Sevgimi ihanet ediyorum diyebilse.. Vardır bunda bir hayır . Senin için rahat olsun . Zamanı gelince kafasına dank eder onun . Sen artık onu düşünmeyi bırak . Rica ederim ne demek

tabiki zaman zaman aklıma gelir, birde karşılaşma olasılıklarımız çok yüksek aynı yerde oturuyoruz.ama umuyorumki Allah onca üzüldüğüm zamanın ,onun benim için eziyet diye adlandırdığı asıl benim için eziyet olan yılların acısını o kişiyle çıkarıcam bi nevi ödüllendirilecek gibi hissediyorum nedense :) çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve yorumun için, Allah hepimizin karşısına doğru insanlarla güzel mutluluklar yaşatmayı nasip etsinn

kesinlikle..bende bir hayır olduğunu düşünüyorum, belki sonrası kötü olacaktı.sadece dank edeceği zamanı bekliyorum.asla kendimi övmem ama gerçekten benim verdiğim değerin gösterdiğim sabrın haddi hesabı yok ki buna onun ailesi bile şaşırıyordu.teşekkürlerr :)

ben seni şuan çok şanslı görüyorum :)) çünkü içinde zaten bişeyler bitmiş ona karşı düşünsene ya olsaydı hala birşeyler üzülüp kahrolcaktın o keyfini sürcekti sen eriyip bitçektin bence buyuzden acı çekmediğin için şanslısın .. eminim bir süre sonra sana yalvar yakar döncek ve senin üzülmediğini görünce asıl ozaman kahrolmaya başlıcak ohh olsun ozaman ona
dediğim gibi arkadaşlarım çok mutlular sen de mutlu olucaksın elbet .. allah göstermiş işte gerçek yüzünü kalbini, bir başkası için atmasını durdurma aşk bu nezaman gelceği belli olmaz inş yeni tanışacağın çocukla yada başkasıyla mutlu olursun . Allah doğru insanları doğru zamanda çıkarsın karşına canım benim

hazır olmadan bir ilişkiye başlama. bilinç altı bize oyun oynuyor bazen. gerçekten hoşlandığını sanıyor olabilirsin. sevgilim benden ayrıldıktan 1 hafta sonra ben de boşluğa düşüp başka birinden hoşlandığımı sandım. hatta 1 ay görüştük de o kişiyle. ama bir sabah uyandım ve ben ne yapıyorum!!!!! dedim. ayrıldım o kişiden. ve şimdi arkama dönüp baktığımda ne saçma bir şey yapmışım böyle kısa zamanda biriyle görüşmeye başladığım için diyorum.
o yüzden iyi ölç tart. beynin sen fark etmesen de eski sevgilin mutlu mesut hayatını yaşıyor diye sana da böyle hissettiriyor olabilir. bir nevi çivi çiviyi söker durumu yani.

seni tanımadiğim halde o kadar sevindimki bu yaşananların ardından sana mutluluk vericek bi çift göz görmene.verilmiş sadakan varmışki gerçek yüzünü gördün.ayyy allahım inşallah mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…