yanlış mı yapıyorum ?

haklısınız dinlenmemiz lazım beynimde yoruldu kalbimde fakat sadece bi bakıştan etkilenerek ilişkiye başlayacağımı belirten birşey söylemedim ben :) körü körüne aşık olanlardan değilim gerçekten inciğini cinciğini öğrenirim şimdiye kadar hep öyle oldu, sadece bakışmayla hoşlanabilirim ama hakkında öğrendiklerim gidişatın yönünü değiştirebilir tabiki ki öyle de oldu zaten gidişat filan kalmadı öğrendiklerimden sonra :) iyi dilekleriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim :)

korkma korkma yok öyle bardan bara kızdan kıza muhabbeti yalan onlar hurafe şehir efsanesi...

yok gerçekten öyle aslını öğrendim.ama kendi bileceği iş tabiki elbet Allah aklına beni düşürecek onca beraber geçen zamanı bi çırpıda silemez..

erkek arkadaşım ayrılmak istedi canım bende itiraz etmedim etmem de hic bir zaman.aradı zaten baya ne aramalarına ne mesajlarına cevap verdim, şu an rahatsız etmiyor ama devam ederse hattımı değiştireceğim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…