Yanlış mi Yaptım Acaba?

Kızlar Merhaba..

Esim maksimum 11 de evde olması gerekirken 1.30 da geldi. Kahvaltı hazırlamıştım saat 10.da yine de... O saate kadar bekledi kahvaltı masası.

Geldi. Kızım kucağımda açtım kapıyı. Selam verdi aldım selamını. Oturdum. İlk gitti çiçeklerine baktı. Çiçek sevdası başladı da beyefendi de. Biz dururken ilk çiçeklere baktı düşünebiliyor musunuz?

Ben kahvaltı yapmıyorum sen yap dedi.

Kızım kucağımda. Babasını görünce gülmeye ona doğru hareketlendi. Beni al diye türlü sesler çıkardi . Gulucukler attı. Esim ise karşı koltuktan Kızım kızım sen babaya mi gülüyorsun gel bana.vs dedi. Sanki çocuk ayaklanıp gelecek. Almadı kucağına gelip.

Anası aradı sonra. Gitti onla konuştu. Anası benle konuşmak istemiş. Getirdi telefonu. Anasıyla konuşabileyim diye aldı çocuğu kucağımdan. Konuşmam bitince.bıraktı koltuğa çocuğu. Kucağıma da vermedi beyefendi.

Bende bu saate kadar ac bil ac bekledim. Yeni yiyorum birşeyler.

Bir yanım laf at sataş diyor öteki yanım sarılmak istiyor. 3. Bir yanım daha varmış :) o da sessizliğine devam et diyor. :)

Ayni evde konuşmamak o kadar zor ki. İnsanin akli hep bu meselede oluyor. Sinir oluyorsun.

Bende Durumlar böyle arkadaşlar.
Ne yapmam lazim sizce simdi ?

Çok sinir oldum eşinize harbi bu zamana kadar demek siz özveri de bulundunuz da sorun çıkmamış adamın kinine bak ufacık bebisini bile gözü görmüyor zaten hiç aramaması da nasıl bir karakteri var ele veriyor
Ben olsam kavga ederim söylenir im bu durumda hayal kırıklığı mi ,aile olamayisimizi ,onun ailesine toz kondurmazken bunca zamanki eleştiriler e sırf kırılma diye göz yumusumu anlatırım. Kanserli babacimi saçma sapan egolari yüzünden kırmak istemesini anlamadigimi,1 hafta ve devamı da nasıl böyle davranabildigini ,içinin nasıl aldığını ,orada iyi dolduruldugunu ,demek ki bir problem de arka da eşim yokmuş ben aslında yanlız yasiyormusum bu evliliği derdim .Bu kırıkları kolay gecmeyecegini ciddi düşünülmesi gereken konuların olduğundan bahsederdim.Amaa senin ki zeytin yağı gibi üste çıkar. Yada kaçar şimdiki gibi .çok üzüldüm adına hiç kimse böyle bir şey haketmiyor

Kızlar Merhaba..

Esim maksimum 11 de evde olması gerekirken 1.30 da geldi. Kahvaltı hazırlamıştım saat 10.da yine de... O saate kadar bekledi kahvaltı masası.

Geldi. Kızım kucağımda açtım kapıyı. Selam verdi aldım selamını. Oturdum. İlk gitti çiçeklerine baktı. Çiçek sevdası başladı da beyefendi de. Biz dururken ilk çiçeklere baktı düşünebiliyor musunuz?

Ben kahvaltı yapmıyorum sen yap dedi.

Kızım kucağımda. Babasını görünce gülmeye ona doğru hareketlendi. Beni al diye türlü sesler çıkardi . Gulucukler attı. Esim ise karşı koltuktan Kızım kızım sen babaya mi gülüyorsun gel bana.vs dedi. Sanki çocuk ayaklanıp gelecek. Almadı kucağına gelip.

Anası aradı sonra. Gitti onla konuştu. Anası benle konuşmak istemiş. Getirdi telefonu. Anasıyla konuşabileyim diye aldı çocuğu kucağımdan. Konuşmam bitince.bıraktı koltuğa çocuğu. Kucağıma da vermedi beyefendi.

Bende bu saate kadar ac bil ac bekledim. Yeni yiyorum birşeyler.

Bir yanım laf at sataş diyor öteki yanım sarılmak istiyor. 3. Bir yanım daha varmış :) o da sessizliğine devam et diyor. :)

Ayni evde konuşmamak o kadar zor ki. İnsanin akli hep bu meselede oluyor. Sinir oluyorsun.

Bende Durumlar böyle arkadaşlar.
Ne yapmam lazim sizce simdi ?
İlk mwsajınız için bu zamana kadar iyi sabretmişsiniz onu baştan söyleyeyim. Hep birileri incinmesin diye beklemek aslında bizi kötü yapar içinde ne biriktirmişsin ailemin açıklarını mı aeıyoaun gibi durumlara duşebiliriz. Bundan sonra yavaş yavaş alttan alttan ailesi ile ilgili konuşmaya başlayın. Şimdiki durumunuz ise eşiniz belli ki kavgayı başlatan taraf olmak istemiyor dikkat edin. 3. Bir yanın varmış ya. Lütfen sakin olun bu zamanlarda :) şuan size tavırlı olmasını da ailesi ile soylediklerinizle ilgili. Sizi cezalandırmak ister gibi.

Back