Yanlış mi Yaptım Acaba?

Çok iyi yapmışsın hatta onun ailesinin iğrençliklerini tiksindiğini belli ederek anlatsaydın aşağılayarak. Hakediyorlar..

bana kendi ailesinin farkında sizi bastırmak için herşeyi bahane ediyor gibi geldi :KK51:

bence normal yani iyi yapmışsınız sonuçta salak yerine koymamalı insan :KK66:
kendi ailesini illa ki görüyordur (ki siz söylediğinizde inkar etmeMEsibuyüzden bence) ve birşey söylemeyin diye bence sizin ailede kusur aradı siz söylenince de ne yapacağını bilemedi... ilk defa değil yaptığı niye üzülüyorsunuz ki
kim olsa yerinizde söylerdi...
sonuçtabu da bir nevi savunma
üzülmeyin kafanıza da takmayın zaten gittiği yer keyfi bir yer boşverin sakın özür falan da dilemeyin... çünkü sizin ailenizi daha çok irdelemeye başlar kendi ailesini görmez

Çok iyi yapmışsın hatta onun ailesinin iğrençliklerini tiksindiğini belli ederek anlatsaydın aşağılayarak. Hakediyorlar..

O kadar da yapamadım tabi yine de kıyamadım çok eşime.
bana kendi ailesinin farkında sizi bastırmak için herşeyi bahane ediyor gibi geldi :KK51:

bence normal yani iyi yapmışsınız sonuçta salak yerine koymamalı insan :KK66:
kendi ailesini illa ki görüyordur (ki siz söylediğinizde inkar etmeMEsibuyüzden bence) ve birşey söylemeyin diye bence sizin ailede kusur aradı siz söylenince de ne yapacağını bilemedi... ilk defa değil yaptığı niye üzülüyorsunuz ki
kim olsa yerinizde söylerdi...
sonuçtabu da bir nevi savunma
üzülmeyin kafanıza da takmayın zaten gittiği yer keyfi bir yer boşverin sakın özür falan da dilemeyin... çünkü sizin ailenizi daha çok irdelemeye başlar kendi ailesini görmez

Özür dilemeyi düşünmüyorum. Aramayı da...
Bende aslında ona bağlıyorum. Mahcup oldu bana ailesiyuzunden ve bu yüzden bağırdı dinlemek istemiyorum dedi, benim takınmam gereken tavrı o takınıp çekti gitti.

Iyi yapmışsın o kırıcı olmuş sende karşılık vermissin bu kadar basit.
Ayrıca bunların kabahatini yüzüne vurmayinca kendi ailelerini bi halt sanıyorlar seninkiler kusurlu onunkiler kraliyet ailesi oluyor

Bence de çok iyi yapmışsın!!!kesinlike pişman olma.
Sen sessiz kalınca,eleştirmeyince herşey çok güzel ama biraz dilini gösterince senden kötüsü yok.
İğneyi önce kendine sonra karşı tarafa batırıcaksın kusura bakma ama eşin arayıp bebeğini bile sormamış çok acımasız bence.
Sen şimdiye kadar çok sessiz kalmışsın azıcık sesin çıkınca huzursuzluklar başlamış sakın geri adım atma yoksa bu problemlerin sonu bitmez....

bir hata goremedim ...

Benim tavrında mi ??
Eşiniz de ne inatçı sizi geçtim bebisı hiç mi merak etmiyor

Bende kendimi geçtim artik. Evet insan yavrusunu merak etmez mi ?
Bence de çok iyi yapmışsın!!!kesinlike pişman olma.
Sen sessiz kalınca,eleştirmeyince herşey çok güzel ama biraz dilini gösterince senden kötüsü yok.
İğneyi önce kendine sonra karşı tarafa batırıcaksın kusura bakma ama eşin arayıp bebeğini bile sormamış çok acımasız bence.
Sen şimdiye kadar çok sessiz kalmışsın azıcık sesin çıkınca huzursuzluklar başlamış sakın geri adım atma yoksa bu problemlerin sonu bitmez....

Geri adim atmaya niyetim yok hic. Ama bebeği bile sormaması kalp kırıklıklarına bir yenisini daha ekliyor.
Erkeklerin hepsi mi boyle? Eşlerine küsünce, evlatlarına ve evlerine de mi küsüyorlar acaba? Yoksa benimki mi cins.

Birde w.......tan durum güncellemesi yapmış ;
" anlatmayacaksin anlamayanlara, bilebilecegin en güzel şeyleri"
Diye...

Artik ne mana ise..

Birde w.......tan durum güncellemesi yapmış ;
" anlatmayacaksin anlamayanlara, bilebilecegin en güzel şeyleri"
Diye...

Artik ne mana ise..

Boşver saçmalamis işte. Senin üzerine gitmeyi bekliyor.Ne söylesem bana püskürtsem diye bakıyor bence gelme bu yeme.Ama pes yani şu kadar gün oldu dediğin onun dediğine karşılıkti bunu mu yapması gerekiyordu ?yanında olsa hadi iletişimi az tutarsın resmen sana değer vermiyor Muş gibi davranıyor .Ben olsam bunu acısını çok fena çıkarırım. Birde senin ufacık eleştirin adamı sessizliğe gomdu ,yarın öbür gün ailesi ile sıkıntı çıksa yerin belli demek ki !!!hani sana diyor ya ailen daha kıymetli diye kişi kendinden bilir işi kendi öyle hissediyor ki sana yansıtarak ezmeye çalışıyor. Ne olur gaz olarak anlama ben bunları yaşaSam bu şekilde anlarım .Birde ne zaman geliyor beyefendi ?geldiğinde de güzel bir ders ve ciddi bir konuşmayı hakediyor.Sorunlar kaçarak çözülmez eğer bu Deveyi gutmek istiyorsa üzerine düşen i yapacak. ALLAH BABANA şifalar versin.sizde kendinizi uzmeyin şu akar yolunu bulur evladını za odaklanın.

Benim tavrında mi ??

Bende kendimi geçtim artik. Evet insan yavrusunu merak etmez mi ?

Geri adim atmaya niyetim yok hic. Ama bebeği bile sormaması kalp kırıklıklarına bir yenisini daha ekliyor.
Erkeklerin hepsi mi boyle? Eşlerine küsünce, evlatlarına ve evlerine de mi küsüyorlar acaba? Yoksa benimki mi cins.
Benim eşimde küsme olayı yok ben tavır yaparım ama birbirimize küsmeyiz ama genel olarak böyleler herhalde.Kendisi daha önceden annesi yada babası için bişey söylemiştir mesela daha sonra aynı şeyleri ben dile getirdiğim Zaman anlıyorumki rahatsız olur ama hiç bir zaman kırmaz beni .Şu da varki ben de kesinlikle aileme laf söyletmem ha çok haklıysa eğer haklısın der geçerim....Nolur yanlış anlama ama sanki eşin için önce kendi ailesi ağır basıyor sende arama hiç gelmesini bekle hadi seni geçtim yavrusunu hiç mi merak etmemiş? Hayret doğrusu!!!!

Boşver saçmalamis işte. Senin üzerine gitmeyi bekliyor.Ne söylesem bana püskürtsem diye bakıyor bence gelme bu yeme.Ama pes yani şu kadar gün oldu dediğin onun dediğine karşılıkti bunu mu yapması gerekiyordu ?yanında olsa hadi iletişimi az tutarsın resmen sana değer vermiyor Muş gibi davranıyor .Ben olsam bunu acısını çok fena çıkarırım. Birde senin ufacık eleştirin adamı sessizliğe gomdu ,yarın öbür gün ailesi ile sıkıntı çıksa yerin belli demek ki !!!hani sana diyor ya ailen daha kıymetli diye kişi kendinden bilir işi kendi öyle hissediyor ki sana yansıtarak ezmeye çalışıyor. Ne olur gaz olarak anlama ben bunları yaşaSam bu şekilde anlarım .Birde ne zaman geliyor beyefendi ?geldiğinde de güzel bir ders ve ciddi bir konuşmayı hakediyor.Sorunlar kaçarak çözülmez eğer bu Deveyi gutmek istiyorsa üzerine düşen i yapacak. ALLAH BABANA şifalar versin.sizde kendinizi uzmeyin şu akar yolunu bulur evladını za odaklanın.
Amin inşallah sagolun. Cumartesi sabah dönüyor.

Bende anladım yerimi sayesinde...
Benim eşimde küsme olayı yok ben tavır yaparım ama birbirimize küsmeyiz ama genel olarak böyleler herhalde.Kendisi daha önceden annesi yada babası için bişey söylemiştir mesela daha sonra aynı şeyleri ben dile getirdiğim Zaman anlıyorumki rahatsız olur ama hiç bir zaman kırmaz beni .Şu da varki ben de kesinlikle aileme laf söyletmem ha çok haklıysa eğer haklısın der geçerim....Nolur yanlış anlama ama sanki eşin için önce kendi ailesi ağır basıyor sende arama hiç gelmesini bekle hadi seni geçtim yavrusunu hiç mi merak etmemiş? Hayret doğrusu!!!!

Normalde de kiran bağıran çağıran biri değildir eşim. Kuslukten de nefret eder. Ondan bu tavrı, bu sözleri hic ummadığım için zaten bu kadar kırıldım ya...

Görümce aradi dün. Ne var ne yok dedi. Simdi kendi ailem ile ayni apartmanda oluşum zorlarına gidiyor ya o da başladı kim kalıyor annende misin,gelmeyi düşünüyordum da demeye...

Bide sürekli beni ablan olarak gor. Herşeyi anlatabilirsin bi derdin olduğunda. Tüm kalbimle yanındayım falan dedi . Hep der. Ama kiskanctir. Ağzından bal damlar espiriler havada uçuşur ama lafı da sokar gülerek böyle biridir..
Simdi sunu merak ediyorum bi sıkıntı vs olduğunda eşimle aramda, görümce ile dertlesip ona anlatabilir miyim? Siz olsanız anlatır misiniz? Yarin bir gun karşımıza gelir mi bu? Ki ben hicbir yakinima özellikle aileme anlatmam hiçbirşey.

Nasıl çıkarırsınız acısını peki?

Birde oradan birşeyler getirmesini isteyecektim. Kaldı şimdi onlar da :)

Amin inşallah sagolun. Cumartesi sabah dönüyor.

Bende anladım yerimi sayesinde...

Normalde de kiran bağıran çağıran biri değildir eşim. Kuslukten de nefret eder. Ondan bu tavrı, bu sözleri hic ummadığım için zaten bu kadar kırıldım ya...

Görümce aradi dün. Ne var ne yok dedi. Simdi kendi ailem ile ayni apartmanda oluşum zorlarına gidiyor ya o da başladı kim kalıyor annende misin,gelmeyi düşünüyordum da demeye...

Bide sürekli beni ablan olarak gor. Herşeyi anlatabilirsin bi derdin olduğunda. Tüm kalbimle yanındayım falan dedi . Hep der. Ama kiskanctir. Ağzından bal damlar espiriler havada uçuşur ama lafı da sokar gülerek böyle biridir..
Simdi sunu merak ediyorum bi sıkıntı vs olduğunda eşimle aramda, görümce ile dertlesip ona anlatabilir miyim? Siz olsanız anlatır misiniz? Yarin bir gun karşımıza gelir mi bu? Ki ben hicbir yakinima özellikle aileme anlatmam hiçbirşey.
Bilemedim şimdi ne diyim
Benimde görümcemle aram iyidir hatta oturup eşimi çekiştiririz ama bilirimki ne olursa olsun asla konuşmaz. yada ileride yüzüme vurmaz .Daha önce hiç sorunlarını paylaştınmı? tepkileri nasıldı?
Ne olursa olsun konuşacağın konunun içinde onun da annne ve babası var.
Haklıya haklı,haksıza haksız diyebilen bir insansa konuşmanda fayda var ama yok onlar ne yaparsa yapsın benim ailem sen haksızsın derse bilemem.
Sen hazırlıklı ol bunlara ...

Nasıl çıkarırsınız acısını peki?

Birde oradan birşeyler getirmesini isteyecektim. Kaldı şimdi onlar da :)
Ben benim eşime göre yorum yapabilirim ona surat asmam tarafina bakmamam onu üzmek için yeterlidir .çok konuşmam dir dir etmem suskunluğum delirtir .önce ondan beklerim konuşmasını yerinde olsam kirginligimi hayal kırıklığı mi anlatırım kendini düzeltir se ve gönlümü almaya çalışmasını izlerim yumusatirsa ne ala yapmazsa soğuk savaşa devam pes edene kadar ama her ilişkinin dinamiği farklıdır benim ki nin sınırlarını ben bilirim kendi durumunuz a göre uyarlarsiniz .Gorumcenize gerçekten guveniyorsaniz paylaşın ama ben olsam paylaşmam acaba esin mi merak edip sordurtuyor yada sizin iletişim kurmadiginiz i mi anladilar laf almaya calisiyorlar

benim annem de çok bagırarak sever hayvanları bile
çocugum yok ama bu durumda eşim uyarsa benı rahatsız olurdum sanırım
birkere kuzenıme annemın köpek severken olan videosunu yollamıstım
kuzenımın bebeği var
ayyyy çocuk uyandı teyzemin sesine demişti cok sinir olmustum

babanız bir de hastaymış,siz kötu bırsey dememıssınız ama olayın cok üstünde durup durup üzülmeyın
olan olmus bır kere
aile için senin ailen benım aılem dıyaloglarına girmeyın
bakın eşiniz de saygılı bır ınsanmıs ki,baska sehıre gideceği için ailenıza hoscakalın demeye gitmiş
demekki iyi bir adam

siz de gercekten ailesi hakkında daha evvel hiç konusmadı iseniz , gönlünüz rahat olsun ama ben haklıyım diye de eşinize kurup kurup kinlenmeyin

üzülmeyın tek tartısma sebebiniz bu olsun
konuyu cok da uzatmayın ve ilk konusmanızda da bu konuyu acmayın
birsey olmamıs gbı davranın
eşiniz bunu babanıza da dıyebılırdı kaba bir şekilde.
bir de bu acılardan bakın

demese daha iyi ama demiş işte :)

Back
X