- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi cheryblossommm
Hamilelikte oksijen sıkıntısı çekildiğinden darlanmış, bir an için oflamıştır belki. Ben de bu aralar oksijen sıkıntısı çektiğim için çok ofluyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi yerin şişmesi derken aslında kötü düşünmemek lazım. Toplumda genelde erkekler için farklı manada kullanılır ama kadınlarda da olabiliyor.e yani...
her şeyin adabı var.
‘bir yerin şişer’ çok üsturupsuz olmuş.
insanları iyilik yaparken aşağılayınca pek bir anlamı kalmıyor.
Benim komşum olsanakızlar eşimin işyerinden bize bayramda cikolata lokum vs verirler fazlaca.dün eşim işten gelirken altkatımda samimi oldugum komşumla karsılaşmış elinde cikolatalar varken. kız da hamile. ben de canı istemiştir geç de oldu , eşide işte diye bi tabak hazırlayıp götürdüm. ama kız gerek yoktu falan dedi ofladı gibi kapıda. görgüsüzlük olmamıştır dimi. verirken canım biyerin falan şişer dedim gülerek ama tamamen iyi niyetle.
Salak midir nedirBazı insanlar kompleksli. Şey kafasında yaşıyorlar. İstesem alamıycam sanki elin getirdiği çikolataya muhtaç mı kaldım.Annemin bir komşusu vardı hasta ziyaretine süt meyve falan götürmüşler zamanında. Annem şoklar içinde eve dönmüştü. Ne old dedim. Benim meyve alamayacağımı mı sanıyorsunuz deyip buzluğundaki bütün iki tavuğu çıkarıp masaya koymuş misafirlerin önünde
Allah’ın komplekslileri.harbiden insanlar değişik. Aklıma şey geldi. Bir kızla tanıştım üniversitede. Çok güzel saçları vardı reklamlardaki gibi. Saçların çok güzel nasılbakım yapıyorsun falan diye birkaç soru sordum. Merakımdan da değil, bunu duymaya ihtiyacı varmış gibi duran tipler vardır ya. Hep bir etrafı izletip bakan var mı falan triplerinde gezerler. Ben de övdüm dilime yapışmaz ya
ertesi hafta bir arkadaş toplantısında diyor ki ‘of saçlarım çok kötü yaa, böyle bazıları dillendiriyor falan nazar oluyor hep.’ Sittin sene düşünsem birinin övgüden nem kalacağını düşünmezdim. Allah’ın garip gudubetleri
![]()
hayır daha önce söyledi. gerek yoktu deyince zaten biyerin şiser al dedimOfflamayı siz bir yerin şişer dedikten sonra söylediyse haklı. Bu cümleyi kurmak için çok samimi olmak gerekir.
kızlar eşimin işyerinden bize bayramda cikolata lokum vs verirler fazlaca.dün eşim işten gelirken altkatımda samimi oldugum komşumla karsılaşmış elinde cikolatalar varken. kız da hamile. ben de canı istemiştir geç de oldu , eşide işte diye bi tabak hazırlayıp götürdüm. ama kız gerek yoktu falan dedi ofladı gibi kapıda. görgüsüzlük olmamıştır dimi. verirken canım biyerin falan şişer dedim gülerek ama tamamen iyi niyetle.