dolmuş ters güzergahta yani duraga kadar yürümem beklemem vs iyice uzayacak beni rahatsız eden 2 defa eve gelecegim deyip tam dar vakitte ayagına çagırmasıkarışık anlatmışsınız. pek bişey anlaşılmıyor.
ona borcunuz var diye sürekli sizi ayağına mı çağırmış, o mu sizi rahatsız eden?
bi de 30 dklık yolu niye yürüyosunuz ki dolmuş vs yok mu?
beni kullandıgını hissettim ve rest çektim ama ilk kez rest çekiyorum birinene biçim kadın bu yahu oraya git buraya git babasının uşağı mı sandı seni? borcun varsa ödenir kölesi olmadın ya
beni kullandıgını hissettim ve rest çektim ama ilk kez rest çekiyorum birine
elden alacagım dedi aynı şehirdeyiz rahatlıkla çıkabilen gezen biri ama benim çocugum var akşam belli bir saatten sonra çıkamıyorum malesef belirttim ama bi şekilde üste çıkıyorçok naif birine benziyosunuz ya :)
sizi iki kere ayağına çağırmış, üçüncü de artık rest çekebilmişsiniz. iyi olmuş bence. borcu da illa elden vermek zorunda mısınız, havale/eft yolu ile gönderseniz?
gelip giderdi ama ben şipariş veremeyince vs bu beni kullanmaya başladı sankiçocuğumdan hiç birşey önemli değil başlarım katoğuna da parana da der eşşek gibi ayağıma getirtirdim.
elden alacagım dedi aynı şehirdeyiz rahatlıkla çıkabilen gezen biri ama benim çocugum var akşam belli bir saatten sonra çıkamıyorum malesef belirttim ama bi şekilde üste çıkıyor
sadece ayrıntılarıyla anlatayım ki hatam varsa söylesinler dedim arkadaslar bi daha ayrıntı vermem ama sizde sırf yorum yazmak için yazmayın benceBu kadar ayrıntı vermeyin konularda ya 14.30 vs....
görümcemden rica edecegim az sonra sen ver ben sana vereyim diyesizin borcunuz olmasa kendi gelsin derdim ama bu sefer de borcu var vermiyor diye laf edebilir arkanızdan. özellikle çıkmayın da çıktığınız bi vakit vermeye çalışın.
bende görüşmek istemiyorum ama aynı ekipteyiz ve ben sorun çıkarıyor muşum gibi yansıtılıyorParayı teslim edin ve bir daha da görüşmeyin.
biraz öyle olmuşAnlatış şeklinden çok karanlık ve gizemli bir iş yaptığınız sonucunu ha çıkardım ha çıkaracağım..Emaneti aldın mı nedir gardaş Herneyse.. Ben bu kadına gıcık oldum, ne kaprisli birşey o ya.. Borcun varsa var ne olmuş yani, hani borç yiğidin kamçısıydı borcun var diye küçücük oğlunla oraya buraya sürüklenmek niye.. Bırak Allah aşkına ya, parayı çok istiyorsa buyurur gelir alır. Başlatmasın. Görüşme bence birdaha bu kadınla.
dedim hastayım diye çocugumun hasta oldugunu söyledim yok azıcık yürü biz seni karşılarız vs vs dinlemeden kapattı teli.Gelsin alsın alacağını
Oraya gel buraya getir ne demek
Hemde çocuğun var ve ikinizde hastasınız
Acil lazımsa gel al ben çıkamam deseydin, kem küm etme net ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?